current views are: 1

14 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση04:27

Έχεις άστρα… 14 Ιουνίου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Ιουνίου 2012)

Δημοσίευση 04:27’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Ιουνίου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Ιουνίου 2012)
Κριός
Επιτέλους δοκιμάστε κάτι καινούργιο, αφού κάθε τι παλιό σας έχει απογοητεύσει οικτρά. Η Αφροδίτη ευνοεί την καινοτομία, αρκεί να την υπαγορεύει το ένστικτό σας και όχι οι προσταγές ξένων. Ο παράγοντας τύχη ωστόσο, θα παίξει σημαντικό ρόλο.
Προσοχή στη διατροφή σας- το στομάχι σας είναι ευαίσθητο σήμερα και δεν θα σας συμβούλευα να φάτε ανεύθυνα.  

Ταύρος

Θα σας το πω απλά, όσο απλά το λένε και οι πλανήτες. Βγείτε για λίγο από τη ζώνη της άνεσης και του βολέματός σας. Τίποτα σημαντικό δεν πρόκειται να προκύψει στα ερωτικά εκ του ασφαλούς.
Ο χρόνος και η συνέπεια σήμερα παίζουν τεράστιο ρόλο στον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι.  

Δίδυμος

Ο Ερμής σας εξωθεί στη σπατάλη αλλά πρέπει να δείξετε αυτοπειθαρχία. Ένα επερχόμενο event θα επηρεάσει καταλυτικά  τα ερωτικά σας πλάνα και τα οικονομικά προβλήματα είναι το τελευταίο θέμα που θα θέλατε να σας απασχολήσει.
Ένα επαγγελματικό ζήτημα που εκκρεμούσε επιλύεται χωρίς ιδιαίτερο κόπο και σας δίνει χρόνο να ασχοληθείτε με τα της οικογένειας.  

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι από εκείνες που πολλά λέγοντα αλλά λίγα εννοούνται. Μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς και κυρίως μην προβείτε σε βιαστικές ενέργειες που αύριο θα μετανιώσετε. Το πρόσφατο παρελθόν σας θυμίζει τι εννοώ.
Μια έκπληξη σας περιμένει στα ερωτικά. Το αν θα είναι ευχάριστη ή όχι θα εξαρτηθεί από το αν σας αρέσουν οι μετακινήσεις.  

Λέων

Μια δοκιμαστική περίοδος δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Μην λέτε όχι από αντίδραση, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και κάντε μια μικρή θυσία, μέχρι να δείτε αποτέλεσμα.
Ένας πολύ κοντινός σας άνθρωπος έχει αναλάβει βαρύ φορτίο και είναι σειρά σας να τον βοηθήσετε. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνείτε με τις επιλογές του- στηρίξτε τον όπως και να ‘χει.  

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να αποδείξετε αν εννοούσατε τις δηλώσεις που κάνατε (σχετικά με τα αισθηματικά) πριν λίγο καιρό. Ο Δίας σας φέρνει αντιμέτωπους με το θάρρος και την ευθύνη των λόγων σας και αυτοί που ενδέχεται να απογοητευτούν είναι πολλοί.
Διορθώστε ό, τι ακούστηκε διαφορετικά απ’ ό, τι ηχούσε στο μυαλό σας. Όποτε μπορούμε καλό είναι να προλαβαίνουμε τις παρεξηγήσεις.  

Ζυγός

Σήμερα θα ακούσετε περισσότερα απ’ όσα είναι αναγκαίο να ακούσετε και ορισμένες πληροφορίες θα σας φέρουν μάλλον σε δύσκολη θέση. Μη βιαστείτε να ενεργήσετε, αφήστε πρώτα την επίδραση αυτής της ατυχούς ενημέρωσης να παρέλθει.
Στον τομέα των ερωτικών, θα πρέπει να προσέξετε τώρα περισσότερο από ποτέ τα κακοπροαίρετα λόγια τρίτων.  

Σκορπιός

Μια στιγμή έντασης ίσως πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με κάποιες πρακτικές σας των τελευταίων ετών. Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε τα σφάλματα και πολύ περισσότερο τις αδυναμίες μας.
Επιτέλους το οικονομικό σας πρόγραμμα φαίνεται να αποδίδει και σε αντίθεση με εσάς κάποιος δεν χαίρεται καθόλου. Απολαύστε το.  

Τοξότης

Σήμερα το παιχνίδι είναι δικό σας, ιδίως σε ό, τι αφορά τις ερωτικές σχέσεις. Οι δικοί σας όροι επικρατούν (για διάφορους λόγους) και ήρθε η ώρα να καταστήσετε σαφές ότι σε κάποια θέματα απλώς δεν αστειεύεστε.
Τα κουτσομπολιά δεν είναι όσο άκακα δείχνουν. Εντοπίστε την πηγή τους και δώστε της ένα καλό μάθημα όπως μόνο εσείς ξέρετε.  

Αιγόκερως

Ο Ήλιος φέρνει στο προσκήνιο μια αντιπαράθεση ετών και ο πιο ετοιμόλογος είναι και αυτός που θα υπερισχύσει. Προετοιμαστείτε κατάλληλα.
Μερικές απρόβλεπτες αλλαγές στα ερωτικά (είτε είστε σε σχέση είτε όχι) δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν. Ανησυχήστε μόνο αν δείτε ότι κάποιος τρίτος ασκεί στη σχέση σας περισσότερη επιρροή από εσάς τους ίδιους.  

Υδροχόος

Η απώλεια και η νοσταλγία σας ρίχνουν λίγο ψυχολογικά, αλλά στο άκουσμα της φωνής ενός καλού φίλου τα πάντα φαίνονται πιο αισιόδοξα. Μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη που έχουν οι μακροχρόνιες επενδύσεις σας.
Στα επαγγελματικά υπάρχει διάσταση μεταξύ αυτού που θέλετε και αυτού που οι συνεργάτες σας νομίζουν ότι σας αντιπροσωπεύει. Επιληφθείτε του θέματος πριν να είναι αργά.  

Ιχθύς

Μην παιδεύεστε υπερβολικά με θέματα που δεν ανήκουν στην αρμοδιότητά σας. Η εκμετάλλευση έχει και τα όριά της, όπως και η καλοσύνη.
Τα προβλήματα στον ύπνο ίσως είναι ενδείξεις του ταραγμένου σας υποσυνειδήτου. Φέρτε πίσω στη ζωή σας το σημαντικό άτομο που έφυγε κακήν κακώς- εν ανάγκη κάντε την μεγάλη θυσία που φοβόσασταν.

Πηγή: lifo.gr