Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (15 Ιουνίου 2012)
Κριός
Μπορεί να έχετε πολλές συμβουλές να δώσετε σε άλλους, αλλά σήμερα πρέπει να κάτσετε στα αυγά σας και να ακούσετε τι έχουν να πουν οι άλλοι για σας. Δεν θα σας κάνει κακό να επωφεληθείτε από τις γνώσεις τους, εφόσον βέβαια ό, τι λέγεται είναι καλοπροαίρετο.
Ο Ερμής σηματοδοτεί τη λήξη ενός σύντομου δράματος, που όμως σας ζόρισε αρκετά.  

Ταύρος

Τα οικονομικά σας είναι κάπως ασταθή και αυτό μάλλον οφείλεται στην αγοραστική σας επιπολαιότητα. Προσπαθήστε να απομυθοποιήσετε τη μεγάλη ζωή, εστιάζοντας στα μικρά και σημαντικά.
Μετά από μια ερωτική σύγχυση το τοπίο ξεκαθαρίζει και ως δια μαγείας ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να πράξετε, αλλά και πότε. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.  

Δίδυμος

Ένα γεγονός-έκπληξη σας διδάσκει μια για πάντα πως δεν πρέπει να προδικάζουμε καταστάσεις και να καταδικάζουμε ανθρώπους με τόση ευκολία. Οι φίλοι σας τελικά έχουν μεγάλη υπομονή.
Η Αφροδίτη σας δείχνει τις επιλογές σας και εσείς δεν έχετε παρά να ζυγίσετε τη λογική και το συναίσθημα. Άλλο το τι θέλετε και άλλο το τι μπορείτε όμως.  

Καρκίνος

Η Σελήνη σας επιφυλάσσει μια σύγκρουση σήμερα, που κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά κάποιον Παρθένο. Μην βιαστείτε να γίνετε επιθετικοί. Βεβαιωθείτε πρώτα για τις προθέσεις του αντιπάλου σας και φερθείτε ανάλογα.
Κάντε μόνοι σας αισθητή την παρουσία σας στα επαγγελματικά. Κανείς δεν πρόκειται να έρθει να σας πάρει από το χέρι.  

Λέων

Η μέρα προσφέρεται για δημιουργικές ασχολίες. Βάλτε μπρος στην καλλιτεχνική ή επαγγελματική σας μηχανή και μη λυπηθείτε κανέναν. Όσο η έμπνευσή σας, σας φωτίζει οι πιθανότητες να κάνετε λάθος είναι λίγες.
Μην εκπλαγείτε αν δείτε ξαφνικά με άλλο μάτι μια κατάσταση ή έναν άνθρωπο που πάντα σας ενοχλούσε. Οι αλλαγές τέτοιου είδους είναι ευπρόσδεκτες.  

Παρθένος

Ο Δίας σας φέρνει δράματα αλλά κάτι μου λέει πως ένα άτομο τα υποκινεί επίτηδες. Πριν πέσετε με τα μούτρα στη μάχη ελέγξτε ποιός σας περιστοιχίζει και αποκλείστε το ενδεχόμενο να είναι σικέ το παιχνίδι.
Ο ρόλος του τοποτηρητή είναι λίγο άχαρος όταν πρόκειται για καυγάδες μεταξύ άλλων, αλλά μερικές φορές είναι αναπόφευκτος.  

Ζυγός

Ετοιμαστείτε για μια αλλαγή στη ζωή σας, που δεν είναι σαφές αν θα αφορά την πρακτική πλευρά της ή τη συναισθηματική. Το σίγουρο είναι πως δεν μπορείτε να πάρετε πίσω τις δεσμεύσεις σας και πάνω σ’ αυτές θα στηριχτεί το άμεσο μέλλον.
Βάλτε τέλος σε ερωτικές διχόνοιες πριν εξοργίσετε κάθε πλευρά που σας διεκδικεί.  

Σκορπιός

Η πείρα σας θα ‘πρεπε να σας έχει δείξει ότι δεν πρέπει να παίζετε με τους ερωτευμένους. Οι αντιδράσεις τους είναι απρόβλεπτες και τα συναισθήματά τους σε υπερένταση. Το ξέρω πως κολακεύεστε από την προσοχή, αλλά πρέπει να φερθείτε ώριμα.
Η επίδραση του Ήλιου φέρνει τώρα στη ζωή σας ενδιαφέρουσες προτάσεις που δεν μπορείτε να αρνηθείτε εύκολα.  

Τοξότης

Είστε πολυάσχολοι αυτές τις μέρες αλλά και ιδιαίτερα περιζήτητοι. Πάντως η πίεση που νιώθετε δεν είναι εντελώς αρνητική μιας και καταφέρνει να σας βγάλει από ένα κοινωνικό κώμα που σας ταλαιπώρησε για πολύ καιρό.
Δεν οφείλονται σε σας τα προβλήματα όλου του κόσμου και κάποιοι θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουν. Είστε υπεύθυνοι για πολύ λιγότερα απ’ όσα σας καταλογίζουν.  

Αιγόκερως

Η Σελήνη φέρνει ένταση στη ζωή σας, που τις περισσότερες φορές είναι περιττή. Κάντε μια προσπάθεια να αφήσετε στην άκρη τις υπερβολές και αν πρέπει να εκραγείτε, κάντε το τουλάχιστον με μέτρο.
Αντιμετωπίστε τα οικονομικά σας χωρίς υπεκφυγές και πάρτε τις σκληρές αποφάσεις που χρειάζονται σύντομα. Οι αναβολές δεν βοηθούν κανέναν.  

Υδροχόος

Οι στόχοι σας είναι σημαντικοί αλλά δεν θα εξαφανιστούν αν χαλαρώσετε για λίγο. Για τίποτα δεν αξίζει να θυσιάσετε την καλή σας ψυχολογία, ειδικά αν πρόκειται για χρηματικές αξιώσεις και ζητήματα ματαιοδοξίας.
Δεν χρειάζεται να γίνετε εκδικητικοί αλλά καλό είναι να δείξετε σε κάποιους με τι περίπου μοιάζει το φάρμακο που σας πότισαν.  

Ιχθύς

Ο Ποσειδώνας φέρνει ηρεμία στο μέχρι πρότινος ταραγμένο σκηνικό. Παρόλα αυτά όμως, φαίνεται πως δεν θα βρείτε ησυχία μιας και τα συναισθήματά σας για έναν γνωστό αλλάζουν και γίνονται όσο θερμά φοβόσασταν ότι θα γίνουν. Η συνέχεια είναι λίγο πολύ προβλέψιμη.
Βελτιώστε τον προγραμματισμό σας στη δουλειά- κάτι σας έχει ξεφύγει πάλι.


Πηγή: lifo.gr