current views are: 1

15 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση17:44

Πολύ θέατρο και πολύ τραγούδι στη «Σκιά των Βράχων»

Οι Δήμοι Βύρωνα και Δάφνης- Υμηττού βάζουν τα δυνατά τους και αυτό το καλοκαίρι.

Δημοσίευση 17:44’
αρθρο-newpost

Οι Δήμοι Βύρωνα και Δάφνης- Υμηττού βάζουν τα δυνατά τους και αυτό το καλοκαίρι.

Οι Δήμοι Βύρωνα και Δάφνης- Υμηττού βάζουν τα δυνατά τους και αυτό το καλοκαίρι.
Φέτος «Στη σκιά των βράχων» η παρέα μεγάλωσε: με δεδομένες τις συνθήκες που προέκυψαν από την εφαρμογή του Καλλικράτη, ο Δήμος Βύρωνα και ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού συνεργάζονται σε ένα Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού. Και δύο ξεχωριστές επί 25 χρόνια διοργανώσεις τους που καθιερώθηκαν ως πολιτιστικοί θεσμοί στα δρώμενα της Αττικής, γίνονται μία και καλή.

Με πολύ θέατρο και πολύ τραγούδι! Με την αρχή να κάνει στις 25 Ιουνίου η «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Στις 26 εμφανίζεται ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ενώ στις 28 το Εθνικό Θέατρο φέρνει τον επιτυχημένο «Περικλή» του, με τους Χρήστο Λούλη, Λυδία Φωτοπούλου κ.α΄.

Το Σάββατο 30 Ιουνίου ο Γιώργος Κιμούλης θα είναι ο «Δον Ζουάν» του Έντεν φον Χόρβατ, ενώ στις 2,3 και 4 Ιουλίου η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη τραγουδάνε και γεμίζουν τη νύχτα συναισθήματα. Κάπως έτσι, θα κυλήσει όλο το καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων με Schoolwave Festival (6,7 και 8 Ιουλίου), με Ελευθερία Αρβανιτάκη (9 Ιουλίου), με επιθεώρηση («Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» με τους Παύλο Χαϊκάλη, Ρένια Λουϊζίδου, Τζόυς Ευείδη κ.ά) στις 16 Ιουλίου, με «Ιππείς» (26 Ιουλίου) και «Το μεγάλο μας τσίρκο» (31 Ιουλίου) από το ΚΘΒΕ, με την επιτυχία του περασμένου χειμώνα «Αναζητώντας τον Αττίκ» στις 3 Σεπτεμβρίου και πολλά ακόμα, ως τις πρώτες βροχές…

Πηγή: Tospirto.net


σχετικα αρθρα