Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Στις στιγμές έντασης πρέπει πάντα να ανακαλείτε τις καλές αναμνήσεις γιατί διαφορετικά θα τρελαθείτε. Δεν είναι δυνατόν να κρατάτε μόνο τα αρνητικά- ακόμα και οι πιο ζοφερές καταστάσεις έχουν θετικές πλευρές.

Ο ένατος οίκος ευνοείται και η διάθεση για ταξίδια και περιπλανήσεις εντείνεται. Η ισορροπία ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω θα έρθει σύντομα.

 

Ταύρος

Ο Δίας σας βοηθάει να βάλετε τις υποχρεώσεις σας σε μια σειρά, γιατί καλές οι εξαγγελίες σας, αλλά αν δεν φτιάξετε πρόγραμμα το αποτέλεσμα θα είναι μηδαμινό. Δώστε σημασία στα όνειρά σας αυτό το Σαββατοκύριακο- πρόκειται να είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικά.

Η ερωτική κατάκτηση δεν είναι μόνο επιφανειακό θέμα. Προσπαθήστε να καταδυθείτε στο συναισθηματικό βυθό των άλλων.

 

Δίδυμος

Ένας κοντινός φίλος βρίσκεται σε δραματική κατάσταση και πρέπει να τον βοηθήσετε. Μην περιμένετε άμεσες εκκλήσεις για βοήθεια- βασιστείτε περισσότερο στο ένστικτό σας.

Οι ταραχές που σας προκαλεί η Σελήνη είναι παροδικές αλλά και ενδεικτικές ενός βαθύτερου προβλήματος. Περιεργαστείτε το προσεκτικά, χωρίς εκρήξεις και υπερβολές. Η πρόληψη μπορεί να αποβεί σωτήρια.

 

Καρκίνος

Τα μυστήρια της ημέρας είναι πολλά και δεν είστε σε φάση να ψάχνετε ψύλλους στα άχυρα. Όποιος θέλει κάτι από εσάς ας μην έχει την απαίτηση να του το εκμαιεύσετε κιόλας. Πόσες δουλειές να κάνετε πια;

Λεπτές οι ισορροπίες στα ερωτικά- μια λέξη παραπάνω ίσως και να φέρει συγκρούσεις. Φερθείτε διπλωματικά.

 

Λέων

Η Αφροδίτη ευνοεί τις τολμηρές διεκδικήσεις και αυτή είναι μια συγκυρία που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Μην περιμένετε όμως θαύματα σε υποθέσεις που έχουν δοκιμαστεί ήδη και φέρουν τα σημάδια του χρόνου.

Αντιμετωπίστε με ηρεμία και πνεύμα συνεργασίας τα της δουλειάς, όσο φορτική κι αν γίνεται η ατμόσφαιρα. Στο τέλος θα νικήσουν οι υπομονετικοί.

 

Παρθένος

Το κεφάλι σας είναι πλημμυρισμένο από άγχη και ανησυχίες για τα επαγγελματικά, αλλά αυτό το διήμερο πρέπει κάπως να χαλαρώσετε. Οι ερωτικές προοπτικές είναι πολλές και μυρίζουν φρεσκάδα. Επωφεληθείτε από τις νέες προτάσεις και ξεχάστε για λίγο τα παλιά.

Προσοχή στις προσεγγίσεις των Σκορπιών. Καλύτερα να τους αποφύγετε αυτό το Σαββατοκύριακο- η χημεία σας δεν βρίσκεται στα καλύτερά της.

 

Ζυγός

Ιδιαίτερη προσοχή στα ζητήματα ασφαλείας σήμερα και αύριο. Αν έχετε παιδιά, κρατήστε τα υπό την επίβλεψή σας και μη ρισκάρετε τίποτα.

Η ρομαντική πλευρά της ζωής σας προσπαθεί να αναδυθεί στην επιφάνεια αλλά κάτι μέσα σας την κρατάει στον πάτο. Το άγχος της απόρριψης είναι πάντα ένα φλέγον θέμα, αλλά δεν πρέπει να το αφήνετε να σας καταδυναστεύει.

 

Σκορπιός

Το διήμερο είναι βυθισμένο στις αντιφάσεις και αυτό γίνεται σαφές σε όλα τα επίπεδα. Γέλιο και κλάμα, έρωτας και αδιαφορία, τα συναισθήματα εναλλάσσονται με άτακτους ρυθμούς και ο Ερμής φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Μια επαγγελματική ευκαιρία εντελώς διαφορετική από τις συνηθισμένες διαφαίνεται στον ορίζοντα. Καλωσορίστε την και δείτε την με καλό μάτι.

 

Τοξότης

Αυτές τις μέρες καλύτερα να κρατήσετε ένα σιωπηλό και αφανές προφίλ. Η υπερέκθεση εγκυμονεί πολλούς κινδύνους γιατί πολλοί είναι εκείνοι που θα δουν στο πρόσωπό σας το ιδανικό θύμα για να επιρρίψουν ευθύνες και κατηγορίες.

Θεαματική βελτίωση των σχέσεών σας με Ιχθείς και Αιγόκερους. Η ευθύτητα και η αυστηρότητά σας απέδωσαν καρπούς, έστω και καθυστερημένα.

 

Αιγόκερως

Οι παράξενες συμπεριφορές και οι αλλόκοτες αντιδράσεις εξηγούνται πολύ καλά αν μπείτε στον κόπο να μάθετε όλη την ιστορία, από την αρχή μέχρι το τέλος της. Οι μισές μαρτυρίες και τα κουτσομπολιά δεν βοηθούν σε κάτι.

Αλλαγή του σκηνικού στα ερωτικά- οι πιθανότητες γέρνουν υπέρ του outsider και καλά θα κάνετε να εκτιμήσετε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε για εσάς.

 

Υδροχόος

Ο Άρης καλλιεργεί πρόσφορο έδαφος για έριδες αλλά το μυαλό σας βρίσκεται σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους αυτή την περίοδο. Αντισταθείτε στον πειρασμό να βάλετε κάποιους στη θέση τους και επικεντρωθείτε σε ό, τι έχει αξία για σας.

Μην αφήνετε τις προσπάθειες κάποιου Καρκίνου να σας επαναπροσεγγίσει να πέσουν στο κενό.

 

Ιχθύς

Οι πλανητικές κινήσεις ευνοούν την εμβάθυνση της πνευματικότητάς σας. Αυτό σημαίνει πως το Σαββατοκύριακο θα γίνετε μάρτυρας ή και συμμέτοχος συζητήσεων και ακαδημαϊκών δοσοληψιών που θα συμπληρώσουν αρκετά κενά μέσα σας.

Μην αντιστέκεστε στην ώθηση της Αφροδίτης προς μια συγκεκριμένη ερωτική πλευρά. Ίσως οι ενδοιασμοί να αποτελούν πλέον περιττή άμυνα.