current views are: 1

19 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση03:50

Έχεις άστρα… 19 Ιουνίου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (19 Ιουνίου 2012)

Δημοσίευση 03:50’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (19 Ιουνίου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (19 Ιουνίου 2012)
Κριός
Η σημερινή σας ανυπομονησία είναι πολύ σαφές σημάδι του επιτακτικού χαρακτήρα των στόχων σας. Αφοσιωθείτε σε ό, τι έχετε δοθεί με θυσίες και κόπο και αποφύγετε εκείνους που θα σας αποσπάσουν από τον αγώνα σας.
Εκπλήξεις στα ερωτικά- μάλλον κάποιος δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι δεν σας αρέσουν τα απρόοπτα. Υπομονή και σιγά σιγά θα γνωριστείτε καλύτερα.  

Ταύρος

Ο έρωτας είναι στον αέρα, σχεδόν τον μυρίζετε, αλλά πρέπει να σταματήσετε να θέτετε όρους με την πρώτη χειραψία. Ο κόσμος δεν έχει απαραίτητα τις ίδιες βλέψεις με σας, ούτε βέβαια και τους ίδιους τρόπους. Σεβαστείτε το διαφορετικό.
Προσέξτε ιδιαίτερα ποιούς βοηθάτε και με ποιους συνεργάζεστε. Αν φανείτε έξυπνοι τώρα θα έχετε λιγότερα πράγματα να μετανιώνετε στο μέλλον.  

Δίδυμος

Ο Άρης φέρνει εξελίξεις στις σχέσεις σας. Ο αμυντικός ρόλος που κρατούσατε σε κάποιες περιπτώσεις θα γίνει πιο επιθετικός και διεκδικητικός (μεταξύ μας, ώρα σας ήταν). Μην ζητάτε εξηγήσεις πριν εξηγηθείτε εσείς οι ίδιοι.
Βγείτε από το σπίτι και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για δικτύωση. Ποτέ δεν ξέρετε πόσο χρήσιμος μπορεί να φανεί ένας Υδροχόος την Τρίτη.  

Καρκίνος

Η Σελήνη διευρύνει την κοινωνικότητά σας και τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να βελτιώσετε το προφίλ σας. Ναι, η διπλωματία δεν είναι το αγαπημένο σας σπορ αλλά οι σημερινές συνθήκες θέλουν καλά ζυγισμένη συμπεριφορά.
Η σιωπή είναι μερικές φορές σαφέστατη ερωτική απάντηση. Μην πιέζετε ό, τι βλέπετε να δυσανασχετεί και να διστάζει να ανταποκριθεί.  

Λέων

Πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα σας γιατί αργά και σταδιακά αλλοιώνει τον αρχικό σας στόχο χωρίς να το καταλαβαίνετε. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε κάτι σπουδαίο- διαφοροποιήστε όμως την παρούσα πραγματικότητα.
Στα ερωτικά τα πράγματα πάνε καλά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είστε σε θέση να ζήσετε την περιπέτεια που κάποιος σας ζητάει.  

Παρθένος

Η Αφροδίτη ευνοεί τις γνωριμίες σήμερα, γι’ αυτό κρατήστε ανοιχτά τα μάτια και το μυαλό καθαρό. Μην βιάζεστε να κρίνετε τον κόσμο βάσει όσων έχετε δει μέχρι σήμερα. Πολλές φορές τα πράγματα μας εκπλήσσουν με την πρωτοτυπία τους.
Κάποιος Λέων έρχεται κοντά σας, αλλά η ταυτότητα της σχέσης σας δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.  

Ζυγός

Η χαλάρωση είναι καλή σε περιόδους μεγάλου στρες αλλά πρέπει να αποφεύγεται η κατάχρησή της. Τα προβλήματά σας στα επαγγελματικά δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμα και οι αισθήσεις σας πρέπει να είναι τεταμένες αν θέλετε αυτά να επιλυθούν σύντομα.
Μια επανένωση που δεν περιμένατε θα συμβεί γύρω στο βράδυ, που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε για ορισμένα πράγματα.  

Σκορπιός

Μην βλέπετε με κακό μάτι τον προγραμματισμό που επιβάλλεται από τη θέση των πλανητών σας. Αν είστε φρόνιμοι θα δείτε πως στο τέλος η αίσθηση ικανοποίησης θα σας αποζημιώσει για τον όποιο κόπο.
Σταθερότητα στα ερωτικά. Κάνατε καλά που ξεκαθαρίσατε τις προθέσεις σας. Μάλλον αυτό ήταν που χρειαζόταν η άλλη πλευρά.  

Τοξότης

Ο Ποσειδώνας ευνοεί τα ταξίδια από τη θάλασσα και πρέπει να είστε κουτοί για να αρνηθείτε κάποια σχετική πρόταση, εφόσον βέβαια δεν συντρέχει κάποιο μεγάλο πρόβλημα. Απαλλαχθείτε από τα ταμπού και δώστε στον εαυτό σας χώρο να αναπνεύσει.
Κάποιος κρυφός θαυμαστής παραφυλάει αλλά δεν πρέπει να του δώσετε φρούδες ελπίδες για πλάκα.  

Αιγόκερως

Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, αλλά πρέπει να βρείτε τα κατάλληλα μέρη για να τη διοχετεύσετε. Μην επαφίεστε στο ταλέντο- δεν αρκεί μόνο αυτό για να επιτύχετε.
Οι περιστάσεις σας κάνουν ευσυγκίνητους αλλά αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο οφείλετε να απολογηθείτε. Αποδεχτείτε τον εαυτό σας ακόμη και με τις υπερβολές του.  

Υδροχόος

Οι σχέσεις σας με ένα μέλος της οικογένειας δοκιμάζονται αλλά οι βάσεις είναι πολύ γερές για να κλονιστούν. Επιστρατεύστε την υπομονή σας (όπως έχουν κάνει και οι άλλοι για εσάς στο παρελθόν) και αντιμετωπίστε την όποια διαφωνία ψύχραιμα.
Απογοήτευση σας περιμένει στα ερωτικά. Φαίνεται πως η πολλή φιγούρα και οι φανταχτερές υποσχέσεις δεν είναι καλοί προάγγελοι.  

Ιχθύς

Οι χαμηλοί τόνοι και η επιφυλακτικότητα δεν μπορούν να συνεχιστούν για πολύ ακόμα. Αξιοποιήστε την επιρροή του Δία και βάλτε τα με τον κόσμο στον βαθμό που πρέπει. Δεν θα διεκδικήσει κανείς για εσάς όσα σας ανήκουν πραγματικά.
Η ζήλεια στα ερωτικά είναι μια πραγματικότητα, όχι απαραίτητα δυσάρεστη. Αφήστε τη να δώσει τροφή στη σχέση και μην την απορρίπτετε ολοκληρωτικά.

Πηγή: lifo.gr