Η Κρατική Σχολή Χορού παρουσιάζει χορογραφίες αλλά και demo των τεχνικών που διδάσκονται στα τρία έτη του προγράμματος σπουδών της. 
Όπως κάθε χρόνο, πιστοί στο ραντεβού τους με το κοινό οι σπουδαστές και οι καθηγητές της Κρατικής Σχολής Χορού (ΚΣΟΤ) θα παρουσιάσουν χορογραφίες αλλά και demo των τεχνικών που διδάσκονται στα τρία έτη του προγράμματος σπουδών.

Οι παραστάσεις θα φιλοξενούνται στον χώρο της Σχολής, στην αίθουσα που διαμορφώθηκε ειδικά για τέτοιες εκδηλώσεις (black box) με τη χορηγία του ιδρύματος Σ. Νιάρχου. Σκοπός είναι να διευρυνθεί το κοινό του χορού, να γίνει γνωστή η δουλειά που γίνεται στην ΚΣΟΤ παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες των καιρών και να απολαύσουν όσοι προσέλθουν τα ελπιδοφόρα βήματα των νεαρών χορευτών και μελλοντικών χορογράφων, λίγο πριν την είσοδό τους στον επαγγελματικό χώρο. 

Η βραδιά θα περιέχει σύντομα δείγματα (demo) των τεχνικών σύγχρονου χορού που διδάσκονται στη Σχολή, καθώς και μικρό απόσπασμα από το έργο της Μάρθα Γκράχαμ «Appalachian Spring». Επίσης, χορογραφίες του Κωνσταντίνου Ρήγου και του Tono Lachky. Στο χορογραφικό μέρος, θα παρουσιαστούν και έργα σπουδαστών.

Info

20 Ιουνίου 2012 
Blackbox - Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, Ομήρου 55, Αθήνα 
Τηλ.: 210-3612263, 210-3624249 
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πηγή: tospirto.net