Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22 Ιουνίου 2012)
Κριός
Μια σύγκρουση στον χώρο της δουλειάς θα σας εκνευρίσει πολύ, αλλά όλως παραδόξως θα λειτουργήσει ευεργετικά σε μακροπρόθεσμη βάση. Επιτέλους κάποιος προϊστάμενος καταλαβαίνει ότι δεν δουλεύετε από χόμπι και ότι φυσικά δεν προτίθεστε να ανέχεστε τις προσβολές του.
Το τοπίο στα ερωτικά γίνεται πιο καθαρό καθώς η Αφροδίτη σας βοηθάει να θέσετε τη σχέση σας σε πιο ειλικρινές πλαίσιο.  

Ταύρος

Κάποιος προσπαθεί να ανακόψει την πορεία σας, και παρότι θα αισθανθείτε αδικημένοι προς το παρόν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Ο καιρός όμως έχει γυρίσματα και σύντομα το πάνω χέρι θα το έχετε εσείς.
Στα ερωτικά σας εστιάστε περισσότερο στο έπαθλο που σας περιμένει μετά τον αγώνα και όχι τόσο στα του αγώνα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.  

Δίδυμος

Οι φίλοι δεν πρέπει να ανακατεύονται με τα χρήματα γιατί όταν αυτό γίνεται οι συγκρούσεις και οι παράπλευρες απώλειες είναι σφοδρές και οδυνηρές αντίστοιχα. Κρατήστε τα προσχήματα εκεί που πρέπει και μην εκτροχιάζεστε.
Στα ερωτικά κάντε ένα βήμα πίσω, ακόμη κι αν έτσι θυσιάζετε κομμάτι του εγωισμού σας. Θα ανταμειφθείτε σύντομα.
 
Καρκίνος
Η δυσχερής κατάσταση στα προσωπικά ίσως είναι αποτέλεσμα κακής επικοινωνίας. Επαναδιατυπώστε τις θέσεις σας και ακούστε προσεκτικά όσα σας λένε οι άλλοι (εστιάζοντας όχι στον τρόπο, αλλά στην ουσία των λεγομένων τους).
Ευνοημένοι στα επαγγελματικά και στα οικονομικά- η πορεία σας είναι ανοδική ενώ δεν το περιμένατε. Διατηρηθείτε στη θέση σας και μην κάνετε επικίνδυνα ανοίγματα.  

Λέων

Μερική σύγχυση σήμερα, που όμως δεν θα είναι καθοριστική για την ψυχολογία σας. Ο Ερμής αφήνει βαριές κουβέντες να πηγαίνουν και να έρχονται, αλλά εσείς δεν πρέπει να παίρνετε στα σοβαρά λόγια που ειπώθηκαν χωρίς να προηγηθεί σκέψη.
Καλύτερα να αφήσετε τις αποφάσεις καριέρας και τις μεγαλοστομίες σε ό, τι αφορά τα ερωτικά για άλλη μέρα.  

Παρθένος

Αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι ο ρεαλισμός. Καλά τα όνειρα και οι ανέξοδες φαντασιώσεις αλλά τα πρακτικά προβλήματα σας κυκλώνουν και πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με πυγμή και σοβαρότητα. Ο Άρης συμμαχεί μαζί σας ενώπιόν τους.
Θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Τα πράγματα φαίνονται να οδεύουν προς το μέρος που θέλετε, χωρίς να έχετε κουραστεί και ιδιαίτερα.  

Ζυγός

Καλύτερα να σκεφτείτε διπλά πριν πείτε οτιδήποτε. Σήμερα οι γύρω σας κρέμονται από τα χείλη σας και λαμβάνουν και το παραμικρό αστείο στα σοβαρά. Μην παίζετε με την αφέλειά τους- φάση είναι και θα περάσει.
Ο Δίας παίζει παιχνίδια εξουσίας και ενδεχομένως να εμπλακείτε σε μια διένεξη που δεν σας αφορά άμεσα.  

Σκορπιός

Μην βιαστείτε να επικρίνετε τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου για τα σφάλματά τους (όσο χαζά κι αν είναι). Αυτή τη φορά, μερικά από αυτά έγιναν για χάρη σας και θα πρέπει να το εκτιμήσετε.
Μια αλλαγή στα ερωτικά, που ζυμωνόταν εδώ και καιρό, είναι έτοιμη να ξεσπάσει αλλά περιμένει την κατάλληλη αφορμή.  

Τοξότης

Η θέση του Πλούτωνα σηματοδοτεί τον “θάνατο” ενός παλιού τρόπου ζωής και την έναρξη ενός εντελώς καινούργιου. Βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά, αποδέχεστε τη διαφορετικότητά σας και είστε έτοιμοι για μερικές θυσίες παραπάνω προκειμένου να γνωρίσετε το νέο σας εαυτό.
Η βοήθεια ενός Υδροχόου είναι πολύτιμη και δεν πρέπει να την παραβλέψετε.  

Αιγόκερως

Η συνεργασία σας με κάποιον έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος της και το αποτέλεσμά της θα είναι ακραίο. Ή που θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία ή που θα είναι εντελώς καταστροφική. Σε κάθε περίπτωση, αναλάβετε την ευθύνη χωρίς φόβο και πάθος. Τόσο οι νίκες όσο και οι ήττες είναι αρκούντως διδακτικές.
Αποφύγετε τις άβολες συναντήσεις, τουλάχιστον για σήμερα. Δεν χρειάζεστε τέτοιες έγνοιες στο κεφάλι σας.  

Υδροχόος

Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας είναι πολύ πιθανό να σας προκαλέσουν προβλήματα σήμερα. Μη δείξετε ότι ενοχλείστε γιατί το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για εσκεμμένο σπάσιμο νεύρων.
Πόσο ακόμα θα διαρκέσει αυτό το παιχνίδι στα ερωτικά; Ελπίζω να ‘χετε καταλάβει ότι η συμμετοχή σας στη διατήρησή του είναι μεγάλη. Αποφασίστε τι θέλετε και πράξτε αναλόγως.  

Ιχθύς

Σήμερα η επίδραση της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να δείτε πως σας βλέπουν οι άλλοι. Η θέση σας είναι προνομιακή, αλλά σίγουρα δεν σας επιφυλάσσει μόνο χαρές. Θα βγάλετε πάντως πολύτιμα συμπεράσματα στο τέλος της ημέρας.
Ο ρομαντισμός που αναπτύσσεται ανάμεσα σε σας και έναν Σκορπιό είναι πλέον αναντίρρητος. Μην φοβάστε να εκφραστείτε.


Πηγή: lifo.gr