Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (23 - 24 Ιουνίου 2012) 

Κριός
Το διήμερο δεν θα είναι εύκολο, αλλά όταν λήξει θα έχετε μείνει ηθικά ικανοποιημένοι και με πλήρη κατανόηση ορισμένων καταστάσεων, που μέχρι πριν γνωρίζατε εξ απαλών ονύχων μόνο.
Μικρές αλλαγές στα του σπιτιού, οι οποίες σχετίζονται με τον ανανεωτικό αέρα της Αφροδίτης. Θα δείτε ότι οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που κάνουν τη διαφορά.  

Ταύρος

Αν αισθανθείτε την ανάγκη να προβείτε ορμητικά σε καθοριστικές αλλαγές, καλύτερα να τις αναβάλετε για λίγο. Σκεφτείτε τι πάτε να κάνετε και εξετάστε προσεκτικά όχι μόνο τι μπορεί να κερδίσετε αλλά τι είναι βέβαιο πως θα χάσετε.
Την Κυριακή θα σας δοθεί η ευκαιρία μέσω μιας γνωριμίας να βρείτε τις σωστές ισορροπίες ανάμεσα στο φάντασμα του παρελθόντος και τον προάγγελο του μέλλοντος.  

Δίδυμος

Δεν είναι ανάγκη να ανοίξετε μέτωπα και να συνεχίσετε πολέμους στα ερωτικά σας. Η επιρροή του Ερμή ευτυχώς σας ανοίγει τα μάτια όσο χρειάζεται για να συνειδητοποιήσετε μερικά από τα λάθη σας και να τα παραδεχτείτε.
Μην ξεχνάτε πως η αλλαγή που μέρες τώρα ευαγγελίζεστε θα έρθει μόνο όταν αποφασίσετε να αλλάξετε τον εαυτό σας.  

Καρκίνος

Η κατάσταση στα ερωτικά είναι τεταμένη και πρέπει να δράσετε άμεσα, ακόμη κι αν αυτό σας κοστίσει μερικά λάθη. Στο τέλος της ημέρας θα ναι καλύτερα αν ξέρετε πως κάνατε ό, τι περνούσε από το χέρι σας.
Τα οικονομικά σας περνάνε ένα λούκι, αλλά σας δίνεται η δυνατότητα να τα εξομαλύνετε μέσω του διαλόγου και της έξυπνης διαπραγμάτευσης.  

Λέων

Οι πειρασμοί του Άρη είναι πολλοί, αλλά δεν πρέπει να ενδώσετε αυτές τις μέρες σε ξεσπάσματα και άλλες εύκολες λύσεις. Κρατήστε την ένταση στο σώμα σας λίγο ακόμα και αν κρίνετε πως δεν πάει άλλο, μόνο τότε απελευθερώστε την.
Μερικές από τις απαντήσεις που ψάχνετε βρίσκονται στο παρελθόν. Συνδεθείτε για λίγο μαζί του, έστω κι έμμεσα.  

Παρθένος

Μήπως έχετε ξοδέψει υπερβολικά πολύ χρόνο σε άτομα που σας απαξιώνουν εντελώς; Όποιο κι αν είναι το κόλλημά σας μαζί τους, απεξαρτηθείτε επιτέλους και δώστε σημασία σε εκείνους που σας υπόσχονται κάτι παραπάνω από μια αυτάρεσκη απόρριψη.
Ένας Ζυγός φέρνει στη ζωή σας την ελπίδα την πιο κατάλληλη στιγμή και αγωνίζεται φιλότιμα να σας βγάλει από τον βούρκο.  

Ζυγός

Θα περάσετε αρκετές ώρες σήμερα και αύριο μαζεύοντας τα κομμάτια άλλων και να είστε σίγουροι πως η καλοσύνη σας θα εκτιμηθεί. Ανακατατάξεις στα ερωτικά, φαίνεται πως τα outsiders αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν σας χαλάει καθόλου.
Δώστε τόπο στην οργή και αγνοήστε τις προκλήσεις κάποιου Κριού. Θα βγει υπέρ σας.
 
Σκορπιός
Ο συναισθηματισμός είναι υπερβολικός αυτές τις μέρες, γι’ αυτό θα ήταν καλύτερο να μην αναμένετε προτάσεις και λύσεις βασισμένες στη λογική. Καλώς ή κακώς τα ένστικτα έχουν κυρίαρχο ρόλο και σ’ αυτό το πλαίσιο πρέπει να παίξετε κι εσείς.
Ένα φλερτ που είχατε καταπνίξει για αρκετό καιρό ξαναέρχεται στην επιφάνεια με πολύ θετικές προοπτικές.
 
Τοξότης
Η Αφροδίτη στέλνει ακατανίκητα συναισθήματα έρωτα και δεν υπάρχει λόγος να τα αρνηθείτε. Δεν χρειάζεται να ντρέπεστε για κάτι που δεν ελέγχετε- πάρτε το ρίσκο που πρέπει και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την τόλμη σας.
Δοκιμάστε να αλλάξετε λίγο τη ρουτίνα, οι οιωνοί είναι θετικοί και το timing πλέον κατάλληλο.  

Αιγόκερως

Έχετε εγκλωβιστεί στον κόσμο σας και αυτό δεν σας βοηθάει να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Ο Δίας σας δίνει τη δύναμη που χρειάζεστε για να μπείτε (έστω για λίγο) στα παπούτσια των άλλων και αυτό μόνο προς το συμφέρον σας μπορεί να λειτουργήσει μακροπρόθεσμα.
Το δίλημμα ανάμεσα στην ερωτική σταθερότητα και την εφήμερη απόλαυση είναι πιο ισχυρό από ποτέ.  

Υδροχόος

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα και αύριο είναι να μην αποφύγετε τις εμφανίσεις. Βγείτε, προβληθείτε, διασκεδάστε και αφήστε τη μετριοπάθεια και τις ντροπές για κάποια άλλη στιγμή. Διεκδικήστε τη δημοσιότητα που σας αναλογεί μαζί με τα αντίστοιχα πλεονεκτήματα.
Κάποιος προσπαθεί να σας προσεγγίσει αλλά δεν του δίνετε τον απαιτούμενο χώρο.  

Ιχθύς

Ένας νέος παίχτης μπαίνει στο παιχνίδι των ερωτικών, χωρίς απαραίτητα να ‘χουν χάσει οι προηγούμενοι παίχτες. Η κατάσταση περιπλέκεται και τα πράγματα παίρνουν απρόβλεπτη πλην όμως ενδιαφέρουσα τροπή.
Μην απορρίπτετε κατευθείαν όσους προσπαθούν να σας μυήσουν σε κάτι διαφορετικό. Ίσως η κοσμοθεωρία σας να χρειάζεται μια κάποια αλλαγή. Δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας να εκπλαγεί.    


Πηγή: Lifo