current views are: 1

24 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση10:53

Έχεις άστρα… Το ζώδιο του Καρκίνου

Λάτρης της οικογένειας, τρυφερός, συναισθηματικός, συμπονετικός, στοργικός, ευαίσθητος, διαισθητικός αλλά και γκρινιάρης, καχύποπτος, δειλός, επιφυλακτικός, εσωστρεφής ο Καρκίνος μας. 

Δημοσίευση 10:53’
αρθρο-newpost

Λάτρης της οικογένειας, τρυφερός, συναισθηματικός, συμπονετικός, στοργικός, ευαίσθητος, διαισθητικός αλλά και γκρινιάρης, καχύποπτος, δειλός, επιφυλακτικός, εσωστρεφής ο Καρκίνος μας. 

Λάτρης της οικογένειας, τρυφερός, συναισθηματικός, συμπονετικός, στοργικός, ευαίσθητος, διαισθητικός αλλά και γκρινιάρης, καχύποπτος, δειλός, επιφυλακτικός, εσωστρεφής ο Καρκίνος μας.  Είναι γνωστό πως το σπίτι σου είναι το λιμάνι σου. Δύσκολο για εσένα να δεχτείς απόρριψη από αγαπημένα σου πρόσωπα. Όμως, σ’αυτήν την δύσκολη εποχή, θα αναγκαστείς να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου, τις συνήθειές σου. Κρίνεται απαραίτητο. Μην αποκαρδιώνεσαι γιατί κάθε νέα αρχή σε οδηγεί σε νέα όμορφα μονοπάτια. Νέοι άνθρωποι θα εμφανιστούν στη ζωή σου που θα σε πάνε ψηλά και συ θα αποφασίσεις να ξεφύγεις από εξαρτημένες σχέσεις. 

Μετά από τόσο σκληρή δουλειά, έχεις αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και έχεις συνειδητοποιήσει πλήρως την κατάσταση. Ικανότητες και ιδέες θα βγουν στην επιφάνεια. Η έμπνευση και η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Θα παλέψεις για μια καλύτερη ζωή. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος για σχέσεις και εργασία. Φθινόπωρο και χειμώνα πρόσεχε τα οικονομικά σου και άλλαξε συνήθειες.

Με το Δία στους Διδύμους ως τον Ιούνιο του 2013, θα απομονωθείς και θα θέλεις να σκεφτείς. Θα κάνεις μια ανασκόπηση της ζωής σου και θα διώξεις ότι σε έχει προβληματίσει ή πληγώσει. Θα γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, θα γίνεις πιο συμπονετική με τους αδύναμους ανθρώπους. Οι καλλιτέχνες θα σημειώσουν επιτυχίες. Διάβασμα, ξεκούραση, ηρεμία, φιλοσοφικές συζητήσεις είναι στο μενού. Περνώντας ο Δίας στο ζώδιό σου από τον Ιούλιο του 2013, νέα δεδομένα θα υπάρξουν στη ζωή σου που την παρούσα στιγμή ούτε που μπορείς να τα φανταστείς.

Με τον Κρόνο στο Ζυγό ως τον Οκτώβριο, θα ασχοληθείς με περιουσιακά, ακίνητα, θα αποφασίσεις μια ανακαίνιση, θα βοηθήσεις άτομο από τον οικογενειακό σου κύκλο. Ό,τι ξεκίνησες πριν από εφτά χρόνια και δεν έχει γερές βάσεις, θα κλονιστεί. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό από τον Οκτώβριο και μετά, θα ασχοληθείς με τον έρωτα, τα χόμπι σου, τα παιδιά σου, την καλλιτεχνία και τη δημιουργικότητα. Μπορεί να ερωτευτείς σφόδρα ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, υπεύθυνο, σοβαρό, καταξιωμένο. Οι επιπόλαιες σχέσεις δεν θα σε ελκύουν πια. Αν έχεις παιδιά, οι ευθύνες σου θα αυξηθούν.

Ο Ουρανός θα φέρει απρόβλεπτες καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα, θα αποφασίσεις μια στροφή στην καριέρα σου. Προσοχή σε κόντρες με ανώτερα πρόσωπα. Θα θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με τεχνολογία, χόμπι, extreme σπορ.

Ο Ποσειδώνας θα εκπληρώσει με ένα μαγικό τρόπο τις επιθυμίες σου. θα γίνεις πιο ρομαντική, ανθρώπινη, τρυφερή. 
Ο Πλούτωνας θα μεταμορφώσει τη ζωή σου και θα φέρει γεγονότα που θα σε σημαδέψουν.

Με τον Άρη :

  • Στο Ζυγό από 4/7-23/8, πρόσεχε τις κινήσεις σου, τσακωμούς και εντάσεις.
  • Στο Σκορπιό από 24/8-7/10 θα ερωτευτείς.
  • Στον Τοξότη από 8/10-17/11 προσοχή σε φιλονικίες στον εργασιακό χώρο.
  • Στον Αιγόκερω από 18/11-26/12 θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στον οικογενειακό χώρο και στις επαγγελματικές συνεργασίες. Δείξε τον καλύτερο εαυτό σου.
  • Στον Υδροχόο από 27/12-2/12/2013, άφθονο σεξ αλλά και οικονομικά προβλήματα με τον σύντροφο.
  • Στους Ιχθύς από 3/2-12/3/2013 η λίμπιντό σου θα είναι στα ύψη και θα ζεις τον έρωτά σου. Ταξίδια στο εξωτερικό είναι πιθανά.
  • Στον Κριό από 13/3-20/4/2013 παλεύεις για την κοινωνική σου αναγνώριση.
  • Στον Ταύρο από 21/4-31/5/2013 πρόσεχε τσακωμούς με αγαπημένα πρόσωπα.
  • Στους Διδύμους από 1/6-14/7 αυξάνονται οι φοβίες και οι ανασφάλειές σου.

Πηγή: Missbloom.gr


σχετικα αρθρα