Όταν ο Κωστής Μαραβέγιας ανεβαίνει στη σκηνή δεν ξέρεις πού μπορεί να οδηγήσει η βραδιά. Πυροτέχνημα μπροστά στο μικρόφωνο, αεικίνητος αυτοσχέδιος χορευτής, παλιάτσος για χάρη της αγάπης, χωρίς ίχνος ντροπής, είναι ό, τι πλησιέστερο σε εκρηκτικό performer έχουμε σε αυτή τη χρεωκοπημένη χώρα. Αποτελεί ούτως ή άλλως από μόνος του σχολή στο σύγχρονο τραγούδι. Κάπως έντεχνος για ποπ, αρκετά ποπ για έντεχνος, και ανεπανάληπτα διασκεδαστικός στο live αλλά και στα βίντεο και τις συνεντεύξεις του είναι ένα αστέρι «άμα τη εμφανίσει». Είναι πανέτοιμος για μια γιορτή στην καρδιά του Γκαζιού, για εμβατήρια, απαγγελίες, αγκαλιές άμα λάχει, μέχρι και «πολύχρωμα πουκάμισα» υπόσχεται το δελτίο τύπου.

Με έναν νέο δίσκο, αλλά και το πρώτο του μυθιστόρημα να έχουν μόλις κυκλοφορήσει (και τα δύο μαζί μια συνδυαστική προσπάθεια να ειπωθεί η ιστορία της μικροκαμωμένης μουσικού και αρχετυπικής «γκόμενας» Λόλας), ο Μαραβέγιας επιχειρεί ένα βηματάκι πιο πέρα στην τέχνη. Είναι ένας σκεπτόμενος μποέμ και μαζί ένας πολύτιμος διασκεδαστής με ένα αισιόδοξο μήνυμα. Πολλοί special guests, μη ανακοινώσιμοι για να μη χαλάσει η έκπληξη, θα βοηθήσουν να διαδοθεί το μήνυμα αυτό.

Info: 
25 Ιουνίου 2012 
Έναρξη 21:00. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30. Τιμές εισιτηρίων: 10€ τα πρώτα 500 εισιτήρια, 12€ γενική είσοδος. Σημεία προπώλησης: Καταστήματα Public, Viva.gr, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων

Πηγή: To spirto.net