Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28 Ιουνίου 2012)  Κριός
Πρέπει να δράσεις γρήγορα Κριέ γιατί τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και οι κινήσεις ορισμένων γίνονται όλο και πιο απειλητικές. Είναι απαραίτητο ωστόσο η δράση να διαδεχτεί τη σοβαρή συζήτηση.
Η Αφροδίτη σας στέλνει κάποιο άτομο που σας συμπληρώνει με πολύ παράδοξο τρόπο και θα πρέπει να αγωνιστείτε για να το κρατήσετε κοντά σας.  

Ταύρος
Δεν σας αρέσουν οι μισές δουλειές και η ιστορία σας το λέει ξεκάθαρα. Απαιτήστε από τους άλλους τον καλύτερο εαυτό που μπορούν να σας δώσουν και ολοκληρώστε όποια υπόθεση είχε μείνει μισή.
Θα πρέπει να μάθετε να επεξεργάζεστε περισσότερα πράγματα και καταστάσεις ταυτόχρονα γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς κινδυνεύετε να μείνετε πίσω.  

Δίδυμος
Μια μεγάλη προσωπική πρόκληση σας βάζει σε σκέψεις τόσο ως προς τα επαγγελματικά σας όσο και ως προς τα αισθηματικά σας. Βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης αλλαγής και πρέπει να λάβετε κάθε μέτρο για να προσαρμοστείτε με σωστό τρόπο.
Ο Κρόνος ευνοεί τις δημιουργικές συναντήσεις και μια από αυτές θα σας αναζωογονήσει με τρόπο που δεν περιμένατε.  


Καρκίνος

Η μέρα σας φέρνει ένα υπέροχο συναίσθημα νίκης μιας και θα δείτε να καρποφορεί μια μακροχρόνια επιδίωξη, που πέρασε πολλές δοκιμασίες. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και τόσο κακό να κοκορευτείτε λιγάκι παραπάνω σε κάποιους που το αξίζουν.
Μην παρεξηγείτε τους συγχυσμένους Λέοντες σήμερα- η χημεία σας δεν βρίσκεται στα καλύτερά της.  


Λέων

Σήμερα πρέπει να κακομάθετε τον εαυτό σας χωρίς να αφήσετε τις τύψεις να σας κυριεύσουν, ως συνήθως. Κάντε ένα δώρο σε σας (ή και περισσότερα) γιατί για να σας εκτιμήσουν οι άλλοι πρέπει πρώτα να εκτιμήσετε εσείς την αξία σας.
Οι ειδήσεις που φτάνουν στα αυτιά σας είναι πολλές και έρχονται από παντού. Κρατήστε μικρό καλάθι όμως για ό, τι δεν είστε σίγουροι.  

Παρθένος

Τελευταία ο κόσμος σας απογοητεύει συνεχώς και η κατάσταση είναι τόσο οικτρή που μοιάζει σκηνοθετημένη. Μαντέψτε! Ίσως και να είναι! Κινήστε γη και ουρανό για να βρείτε ποιος μπορεί να σας την έχει στημένη και κυρίως μην εμπιστεύεστε όποιον κι όποιον.
Η μουσική και η τέχνη γενικά μπορούν να σας δώσουν περισσότερες απαντήσεις απ’ ό, τι νομίζετε.  

Ζυγός

Η μέρα δεν είναι καλή για τα μυστικά. Αποφύγετε όχι μόνο να μοιραστείτε τα δικά σας αλλά και να γίνετε κοινωνοί μυστικών άλλων γιατί οι συγκυρίες είναι τέτοιες που θα οδηγήσουν τελικά σε άχαρες αποκαλύψεις και σφοδρές συγκρούσεις.
Θετικές εξελίξεις στα ερωτικά- η αρχική αμηχανία μεταμορφώνεται σε κάτι όμορφο με μεγαλύτερη οικειότητα.  

Σκορπιός

Η Αφροδίτη σας καλεί να ανοιχτείτε περισσότερο και να αφήσετε τη μιζέρια για κάποια άλλη εποχή. Η μέρα προσφέρεται για έντονη και πλουσιότερη κοινωνική ζωή και οφείλετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.
Μερικές φορές είναι καλύτερο να αφήνετε τα πράγματα να επουλωθούν μέσα από τη σιωπή. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.  

Τοξότης
Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθείτε να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας σε κάποιον αλλά για κάποιον λόγο δεν τα καταφέρνετε. Εντατικοποιήστε τις προσπάθειές σας και ο πάγος θα σπάσει. Δεν θα κομπλάρετε για πολύ ακόμα.
Μια συζήτηση με έναν Σκορπιό ή Αιγόκερω θα σας κάνει πολύ υπερήφανους για τα επιτεύγματά σας.  


Αιγόκερως

Η εποχή σηκώνει αποταμίευση και προσεκτικές οικονομικές ενέργειες. Τα πράγματα μπορεί να είναι ομαλά, αλλά ο κίνδυνος είναι πάντα παρών. Ευτυχώς ο Δίας στέλνει δίπλα σας τα κατάλληλα άτομα για να συγκρατήσουν τις ορμές σας.
Στα επαγγελματικά, σας περιμένει πλήθος υποχρεώσεων και είναι ώρα να αρχίσετε να τις ξεφορτώνεστε μια μια.  


Υδροχόος

Αρχίσατε καλά, αλλά μια απρόσμενη συνάντηση σας ρίχνει απότομα ψυχολογικά. Ως πότε θα αφήνετε αυτόν τον κάποιον να σας καθορίζει ανάλογα με τις ορέξεις του;
Βγείτε από το σπίτι και πείτε ναι σε καινούργιες γνωριμίες και επαφές. Ακόμα και ένα γεια παραπάνω, χωρίς συνέχεια, μπορεί να φανεί εξαιρετικά πολύτιμο για την ψυχολογία σας.  


Ιχθύς

Τα ερωτικά πάνε τόσο καλά, που έχετε αρχίσει να αισθάνεστε πρωτόγνωρη ζήλεια και κτητικότητα. Θεμιτά όλα αυτά, αρκεί να τα κρατάτε υπό αυστηρό έλεγχο.
Μην αφήνετε τους γύρω σας να δικαιολογούν απρέπειες στο όνομα του εκνευρισμού τους. Κι εσείς τα παίρνετε συχνά, αλλά δεν ξεσπάτε σε άλλους. Εφαρμόστε το μέτρο αλλά απαιτήστε κι από τους άλλους να το εφαρμόσουν.  


Πηγή: Lifo.gr