Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (29 Ιουνίου 2012)  
Κριός
Σήμερα η έμπνευσή σας είναι τεράστια και θα παρατηρήσετε ότι αφοσιώνεστε ευκολότερα απ’ ό, τι πριν σ’ αυτό που πραγματικά σας απασχολεί. Προσέξτε όμως να μην απορροφηθείτε εντελώς, με αποτέλεσμα να ξεχάσετε τους σημαντικούς ανθρώπους γύρω σας.
Εντάσεις στα ερωτικά, που όμως θα καταλαγιάσουν σχετικά εύκολα (αν μπείτε στον κόπο να ασχοληθείτε).  

Ταύρος

Κάποιος σας θέτει εμπόδια σε επαγγελματικό επίπεδο και οι εύλογες συγκρούσεις δεν θα αργήσουν να φανούν εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Έχετε το δίκιο με το μέρος σας- φροντίστε όμως να μην πείτε κάτι που θα μετανιώσετε μετά.
Η Αφροδίτη σας επισημαίνει αυτό που χρειάζεστε αλλά είναι στο χέρι σας να το διεκδικήσετε ενεργά.  

Δίδυμος

Μην αφήσετε κανέναν να σας παρασύρει σε καταστάσεις για τις οποίες δεν είστε ακόμα έτοιμοι. Όσο ελκυστικές κι αν είναι κάποιες προτάσεις, στο τέλος μπορεί να αποβούν μοιραίες αν δεν έχετε ωριμάσει αρκετά.
Στα ερωτικά είστε κατασταλαγμένοι και για να είμαστε ειλικρινείς, όποια συζήτηση κι αν κάνετε τώρα, το σχέδιό σας είναι αποφασισμένο και δρομολογημένο.  

Καρκίνος

Ο Άρης σήμερα δεν είναι ο καλύτερός σας φίλος και θα το διαπιστώσετε κυρίως σε ό, τι αφορά την επικοινωνία και την επαφή σας με τους άλλους. Όπως και να ‘χει όμως, μην τρέξετε μακριά από το πρόβλημα. Αντιμετωπίστε το κατά πρόσωπο με όποιο κόστος.
Θετικές εξελίξεις στα ερωτικά, επιτέλους κάποιος παίρνει το θάρρος που θέλατε να πάρει.  

Λέων

Πρέπει να αρχίσετε να λαμβάνετε σοβαρότερα υπόψη τα συναισθήματα των άλλων και ο Ερμής σας βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση της αλληλεπίδρασης. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να δώσετε θάρρος στους κλασικούς συναισθηματικούς εκβιασμούς που θα σας παρουσιαστούν.
Άνοδος στα οικονομικά, που όμως θέλει κόπο για να συνεχιστεί περαιτέρω.
 
Παρθένος
Κάποιος σας στέλνει σαφή μηνύματα, αλλά είτε τα αγνοείτε επίτηδες είτε είστε δοσμένοι αλλού. Όποια κι αν είναι η θέση σας, κάντε έναν κόπο να του απαντήσετε και μην δημιουργείτε έχθρες χωρίς λόγο.
Η συζήτηση πρέπει να προηγείται της έκρηξης και να αποτελεί γενικά την πρώτη σας επιλογή. Μιλήστε, εξηγήστε, ακούστε και πληροφορηθείτε.  

Ζυγός

Η Σελήνη πέραν όλων των άλλων σας κάνει αρκετά μελαγχολικούς και απαισιόδοξους. Μην μεγαλοποιείτε τα υπάρχοντα προβλήματα- σίγουρα η κατάσταση δεν είναι όσο τραγική πιστεύετε.
Ελαττώστε λίγο την ταχύτητά σας στην ερωτική προσέγγιση- ίσως τον/την έχετε τρομάξει λίγο με τις πρωτοβουλίες σας. Η μπάλα δεν βρίσκεται στο γήπεδό σας- περιμένετε μέχρι να ξανάρθει.  

Σκορπιός

Προσπαθώντας να βγείτε κερδισμένοι σε όσα περισσότερα πράγματα γίνεται, πετυχαίνετε τελικά μέτριο έως κακό αποτέλεσμα στα πάντα. Μη φοβάστε να αφοσιωθείτε σε κάτι συγκεκριμένο- υπάρχει χρόνος για όλα.
Ο μαγνητισμός που σας ασκεί ένα πρόσωπο είναι ταυτόχρονα αναπότρεπτος και απαγορευμένος. Μήπως να ενδίδατε για μια τελευταία φορά; (πόσες φορές το έχετε πει άραγε αυτό;)  

Τοξότης

Επιτέλους βρίσκετε τους ρυθμούς σας στη δουλειά και ο κόσμος αρχίζει να προσαρμόζεται στα δικά σας δεδομένα περισσότερο απ’ ό, τι εσείς στα δικά του. Αφήστε τα όνειρά σας να τρέξουν και να βρουν το δρόμο τους, αρκετά με την επιφυλακτικότητα.
Μικροεντάσεις στα ερωτικά (τι θα κάνατε όμως χωρίς αυτές;)  

Αιγόκερως

Σήμερα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετά υπερτροφικά εγώ, γι’ αυτό δεν θα ήταν κακό να επιστρατεύσετε τον ακραίο σας δυναμισμό (δηλαδή το θράσος και εν μέρει την κατινιά σας). Κάποιοι άνθρωποι απλώς δεν παίρνουν από πολιτισμένα λόγια.
Η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά σας και για καλή σας τύχη επαναδιαπραγματεύεται χαμένες ευκαιρίες.  

Υδροχόος

Η κούραση είναι πολλή αλλά και η ανταμοιβή σας καθόλου ευκαταφρόνητη. Θα διαπιστώσετε ότι το κέρδος σας δεν είναι μόνο υλικό αλλά και ηθικό, πράγμα που βάζει τα γυαλιά σε πολλούς αμφισβητίες σας.
Οι βαθιά προσωπικές κουβέντες και οι μακρές συζητήσεις έχουν κυρίαρχη θέση στην ατζέντα της ημέρας. Μην προσπαθήσετε να τις αποφύγετε, είναι μάταιο.  

Ιχθύς

Προβλήματα στις κοντινές σας σχέσεις σήμερα. Νιώθετε ότι οι άλλοι δεν συμμερίζονται τις ανάγκες σας και αυτό σας τρελαίνει. Ίσως τελικά να ΄χει έρθει η ώρα για την εξεύρεση νέων ανθρώπων που θα ταιριάζουν περισσότερο με τις παρούσες συνθήκες.
Θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και στα ζητήματα του σπιτιού. Αντιθέσεις που τράβηξαν πολύ, εξομαλύνονται και παύουν να σας προβληματίζουν.  

Πηγή: Lifo.gr