Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (30-1 Ιουlίου 2012)    

Κριός

Αυτή τη στιγμή συμβαίνουν πολλά γύρω σας αλλά δεν έχετε την πολυτέλεια να ασχοληθείτε με ό, τι σας κινεί την περιέργεια. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και ο στόχος σας είναι συγκεκριμένος (και έχει όνομα).

Μην δοκιμάσετε τις αντοχές των ευέξαπτων σήμερα- καλύτερα να ακολουθήσετε την ασφαλή οδό για την ώρα.

 

Ταύρος

Ο Άρης σας κρατάει σε μια μόνιμη φόρτιση, η οποία αποβαίνει ιδιαίτερα χρήσιμη. Δεν βρίσκεστε απλώς σε ένταση, αλλά σε έναν πυρετό δημιουργίας που ευνοεί τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά σας.

Εκείνο που απεύχεστε θα συμβεί έτσι κι αλλιώς, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να προετοιμαστείτε κατάλληλα παρά να μεμψιμοιρείτε.

 

Δίδυμος

Κάποια πράγματα βρίσκονται πέρα από τον έλεγχό σας και οι κάθε λογής υστερίες πρέπει επιτέλους να τελειώσουν (είτε οφείλονται σε σας είτε σε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο). Δουλέψτε πάνω σε ό, τι έχετε και όχι βάσει εκείνων που εύχεστε να είχατε.

Κάποια προβληματικά οικογενειακά ζητήματα επιτέλους επιλύονται και ο δρόμος ανοίγει για νέες εμπειρίες.

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε με την απαιτούμενη ευαισθησία ορισμένα λεπτά ζητήματα βάζοντας για λίγο στην άκρη τους όποιους χοντροειδείς τρόπους σας. Μην το αρνείστε, ώρες ώρες γίνεστε εντελώς αναίσθητοι.

Νέες προοπτικές στα ερωτικά. Εκείνο το φλερτ που δεν ευδοκίμησε παρ’ όλες τις προσπάθειές σας περνάει επιτέλους στην ιστορία.

 

Λέων

Μην εστιάζετε τόσο σ’ αυτά που θέλετε και ονειρεύεστε. Ο ρεαλισμός είναι η σωστή επιλογή αυτό τον καιρό κι εκεί είναι που πρέπει να κάνετε τη μεγαλύτερή σας επένδυση.

Ακούστε τις συμβουλές των εμπειρότερων- αν και συνήθως είναι μια από τα ίδια- αυτή τη φορά θα φανούν ιδιαίτερα αποτελεσματικές και μάλιστα σε σύντομο χρόνο.

 

Παρθένος

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το διήμερο των μεγάλων διαπιστώσεων και των συγκλονιστικών συμπερασμάτων. Κάποια πράγματα που ήταν για καιρό κάτω από τη μύτη σας τώρα αρχίζουν να παίρνουν ουσιαστική μορφή και χαρακτήρα.

Ετοιμαστείτε για μεταπτώσεις στη διάθεσή σας, οι οποίες θα οφείλονται κυρίως στις ραγδαίες εξελίξεις και λιγότερο στην εύθραυστη ψυχολογία σας.

 

Ζυγός

Οι καιροί φέρνουν μεγάλες αλλαγές και εσείς δυστυχώς θα είστε αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Δεν είναι ότι είστε υποχρεωμένοι, αλλά ότι μόνο εσείς μπορείτε.

Ένα νέο μονοπάτι σκέψης και συμπεριφοράς θα παρουσιαστεί στη ζωή σας και το καταλληλότερο άτομο θα βρίσκεται δίπλα σας για να σας συνοδεύσει.

 

Σκορπιός

Ο Κρόνος σας χαρίζει τα απαραίτητα όπλα για να διαχειριστείτε μια αρκετά περίεργη ερωτική κατάσταση χωρίς να πληγωθείτε όπως πριν. Έχετε όμως στο νου σας ότι οι ελιγμοί θα είναι κομβικής σημασίας.

Δώστε περισσότερη σημασία στην ξεκούραση και την ηρεμία σας και μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας. Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη.

 

Τοξότης

Έχετε αρκετά θέματα να σκεφτείτε και να λογαριάσετε- δεν έχει νόημα να παριστάνετε ότι δεν υπάρχουν. Καλύτερα να επιληφθείτε τώρα παρά να τα αφήσετε να σας κυνηγήσουν στο μέλλον.

Προσπαθήστε έστω για λίγο να δείτε την κατάσταση μέσα από τα μάτια κάποιου κοντινού σας προσώπου. Αν ξεκολλήσετε από τη μονομέρεια της σκέψης σας θα ξεκολλήσετε και από το προσωπικό σας τέλμα.

 

Αιγόκερως

Διαφωνείτε έντονα με τον τρόπο που ο/ η σύντροφος αντιμετωπίζει ένα συγκεκριμένο θέμα (και εδώ που τα λέμε δεν έχετε άδικο), αλλά θα πρέπει να τον/την αφήσετε να διαχειριστεί ό, τι τον/την απασχολεί μόνος/η.

Ο Δίας σας δίνει μια αίσθηση δυναμικότητας, που όμως μπορεί να αποβεί παραπλανητική. Μην απλώνετε το πόδι σας πέρα από το σημείο που φτάνει.

 

Υδροχόος

Το διήμερο χαρακτηρίζεται από την ίντριγκα και τις συνεχείς συναισθηματικές αναταραχές, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί μπορεί να οδηγήσει στην επίλυση αρκετών εκκρεμοτήτων. Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις προς όφελός σας.

Μερικές φορές είναι καλύτερο να αφήνουμε τους άλλους να πιστεύουν αυτό που τους βολεύει ακόμα κι αν είναι λάθος.

 

Ιχθύς

Η Σελήνη σας κάνει υπερευαίσθητους σε κάποια θέματα, οπότε μην εκπλαγείτε αν μερικοί απορήσουν και τσαντιστούν με τη στάση σας. Έχετε κι εσείς δικαίωμα να περνάτε τις φάσεις σας και κανείς δεν μπορεί να σας το στερήσει.

Προσοχή στα παιχνίδια του μυαλού. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται (ειδικά μετά την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ).

 

Πηγή: lifo.gr