Καλοκαιρινή απόδραση στη δεκαετία του 1950 υπόσχεται το φεστιβάλ 50's Cruise που πραγματοποιείται στη Ναύπακτο στις 7 και 8 Ιουλίου από την ομάδα των Rollin Foxes.
Το 50's Cruise «καταλαμβάνει» διάφορα σημεία της πόλης. Στην κεντρική πλαζ πραγματοποιείται το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής beach party, με vintage παζάρι, χορό και μουσική (με την υποστήριξη του MAYO cafe-bar). Στη συνέχεια, και με την υποστήριξη του Δήμου, το πάρτυ μεταφέρεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, με συναυλία από ελληνικές μπάντες αλλά και τους διάσημους Ιταλούς "Dale Rocka & The Volcanoes".

Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου ακολουθεί μεγάλο after party στο club της πόλης Wall με live από τους Hirollers, αλλά και μουσική και χορό από την ομάδα των Rollin Foxes. Παράλληλα, δρώμενα γίνονται σε όλη την πόλη: δωρεάν μαθήματα χορού (Rock&Roll/ Mambo/ Chacha), vintage market, αλλά και προβολές από ταινίες της εποχής [Jailhouse Rock (1957), The Girl Can't Help It (1956)], στο κήπο του Ξενία.

Το φεστιβάλ απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις εκείνης της εποχής - η σκηνή έχει τρομερή απήχηση σε ένα διαρκώς αυξανόμενο κοινό , στην ομάδα των Rollin' Foxes (που πλέον αριθμεί 400 άτομα) και όχι μόνο. Απευθύνεται και σε όλη την πόλη αλλά και στους επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν κάτι διαφορετικό. Ο Δήμος στηρίζει έμπρακτα το φεστιβάλ και  εξασφαλίζει ειδικές τιμές για μεταφορά με λεωφορείο (Αθήνα - Ναύπακτος) και διαμονή σε ξενοδοχεία της πόλης. Όλες οι εκδηλώσεις του 50's Cruise είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.the50scruise.com

Κεντρική Πλατεία Λιμανιού 

Λιμάνι Ναυπάκτου,
Σάββατο - Κυριακή: 12.00

Είσοδος ελεύθερη

Πηγή: Elcuture.gr