Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (3 Ιουλίου 2012)
Κριός
Είναι δύσκολο να δεχτείτε τις υποδείξεις νεαρότερων ανθρώπων, αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητο να παραμερίσετε τον εγωισμό σας και να το κάνετε. Μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη της νιότης.
Ανάσα στα οικονομικά- φαίνεται πως οι τρύπες γεμίζουν και οι περιττές σπατάλες περιορίζονται. Περισσότερη προσοχή στο μέλλον όμως γιατί οι πειρασμοί δεν σταματούν λεπτό.  

Ταύρος

Η Αφροδίτη σας κάνει επιρρεπείς στην ερωτική περιπέτεια, αλλά η κατάσταση που σας περιβάλλει δεν είναι όσο άκακη δείχνει. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν κάνετε ενέργειες που μπορούν να σας γυρίσουν στα παλιά- καταβάλατε πολύ κόπο για να ξεφύγετε από αυτά.
Δώστε σε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο την ευκαιρία να σας εξηγήσει.  

Δίδυμος

Ένα νέο φλερτ κάνει την εμφάνισή του και δείχνει πως έχει τα φόντα να μείνει και να εξελιχθεί. Είστε σίγουροι όμως πως έχετε ξεπεράσει το προηγούμενο; Καλύτερα να μην βάλετε σε μπελάδες αθώα άτομα που δεν σας φταίνε σε τίποτα.
Θετικές οι εξελίξεις στον κοινωνικό σας κύκλο. Οι αναποδιές και οι παρεξηγήσεις ανήκουν πια στο παρελθόν.  

Καρκίνος

Υπό την επήρεια του Δία έχετε δίχως αμφιβολία τη δύναμη να καταπολεμήσετε τις κακές επιρροές και τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας. Ξέρετε καλά τι κάνετε λάθος, το θέμα είναι κατά πόσο είστε διατεθειμένοι να διορθωθείτε.
Ένα ευχάριστο τηλεφώνημα σας φτιάχνει τη διάθεση και δημιουργεί θετικές προσδοκίες για το μέλλον. Μην παρασυρθείτε όμως χωρίς λόγο.  

Λέων

Τα ερωτικά βρίσκονται σε πολύ καλή τροχιά. Επιτέλους γνωρίζετε καλύτερα τον άλλο και οι αμφιβολίες για το ήθος και τις προθέσεις του διαλύονται με την ίδια ταχύτητα που δημιουργήθηκαν.
Η πνευματικότητά σας διευρύνεται και οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες εντείνονται. Μην διστάζετε να τους δώσετε λίγη παραπάνω τροφή απ’ όση συνηθίζετε.  

Παρθένος

Η απόσταση που αφήσατε να παρεμβληθεί ανάμεσα σε σας και κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο σας βοήθησε πρακτικά αλλά σας δημιούργησε και αρκετά συναισθηματικά κενά. Ίσως ήρθε η ώρα για μια πιο ώριμη αντιμετώπιση των πραγμάτων.
Στασιμότητα στα επαγγελματικά, που δεδομένων των συνθηκών είναι απολύτως ευπρόσδεκτη. Θωρακίστε το περιβάλλον σας έναντι κακοπροαίρετων επιρροών.  

Ζυγός

Στους δυο τρίτος δε χωρεί και αν δεν το έχετε καταλάβει ήδη, τώρα ήρθε η ώρα να το χωνέψετε μια και καλή. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να διαδραματίσει έναν πολύ ασύμφορο συναισθηματικά ρόλο.
Η Αφροδίτη δεν σας αφήνει παραπονεμένους. Οι ευκαιρίες που έχετε στον ερωτικό τομέα διαδέχονται η μια την άλλη, άσχετα αν δεν σας ικανοποιούν.  

Σκορπιός

Η σύγκρουση καθηκόντων είναι ένα βαρύ φορτίο που δυστυχώς- έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα- θα αναγκαστείτε να σηκώσετε. Πρέπει να θυμάστε όμως ότι την εύνοιά σας αξίζει να απολαύει εκείνος που βρίσκεται σε χειρότερη θέση από τους άλλους.
Μικροεντάσεις στα ερωτικά, οι οποίες όμως δεν συνιστούν σπουδαία απειλή. Τα πράγματα θα ηρεμήσουν.  

Τοξότης

Κάποιος προσπαθεί να σας πει κάτι αλλά οι συνθήκες δεν τον βοηθούν να βρει το απαραίτητο θάρρος. Αξίζει να γίνετε ο καταλύτης της αποκάλυψης γιατί-πιστέψτε με- αυτό που έχει να σας πει είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
Προσοχή στις επαφές σας με τους Κριούς σήμερα. Τίποτα δεν είναι όπως δείχνει, ακόμα κι αν η εμφάνιση είναι αρκετά
πειστική.  

Αιγόκερως

Ο Άρης φέρνει εντάσεις στις ερωτικές και φιλικές σχέσεις σας, αλλά από την άλλη πρόκειται για διαμάχες που κάποτε έπρεπε να εκτονωθούν. Φροντίστε όμως να μην πείτε πράγματα απλώς για να τα πείτε.
Άνοδος στα οικονομικά. Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα τόσο συντηρητικά- κάντε κι ένα έξοδο παραπάνω αυτές τις μέρες.  

Υδροχόος

Καθώς μια δοκιμασία φτάνει στο τέλος της, αναρωτιέστε αν πραγματικά κάνατε ό, τι μπορούσατε. Η αλήθεια όμως είναι ότι η παρελθοντολογία δεν βοηθάει κανέναν, ούτε αλλάζει τα αποτελέσματα που αναμένετε.
Ευχάριστες συναντήσεις σας περιμένουν σήμερα για τις οποίες αδημονούσατε εδώ και καιρό. Φερθείτε στους κοντινούς ανθρώπους σας όπως τους αξίζει.  

Ιχθύς

Η ερωτική επιθυμία φτάνει στο ζενίθ της και ο πειρασμός να ενδώσετε προς τη λάθος κατεύθυνση είναι μεγάλος. Μερικές φορές όμως, η συμπεριφορά των άλλων είναι που μας ωθεί στην παρασπονδία.
Οι σχέσεις σας με τους Ζυγούς δοκιμάζονται με ασυνήθιστο τρόπο. Έχετε να μάθετε πολλά από τη σημερινή συγκυρία πάντως.
 

Πηγή: lifo.gr