Στιγμιότυπα από τη ζωή της παρουσιάζει – σε μια κινηματογραφική ταινία – η δημοφιλής Αμερικανή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Katy Perry. Αρχικά, το θέμα του φίλμ επρόκειτο να είναι αφιερωμένο στις συναυλίες της καλλιτέχνιδας. Ωστόσο, ο πρόσφατος χωρισμός της με τον Βρετανό ηθοποιό Russell Brand, με τον οποίο είχε παντρευτεί το 2010, έδωσε μια άλλη διάσταση στην ταινία, που πλέον μοιάζει περισσότερο με ντοκιμαντέρ. Ευκαιρία για την 27χρονη τραγουδίστρια ήταν να δείξει στους θαυμαστές της, μέσα από το φιλμ, την πιο ανθρώπινη πλευρά της.

Το «Katy Perry: Part of Me» θα προβληθεί στις ΗΠΑ, σε μορφή 3D (εικόνες τριών διαστάσεων) από την Πέμπτη 5/7 .


Όπως αναφέρει σχετικό άρθρο της ιστοσελίδας του πρακτορείου Reuters, η ταινία παρουσιάζει στιγμιότυπα από τη ζωή της Perry, πάνω και πίσω από τη σκηνή. Έτσι, η αγαπημένη σε πολλούς Pop Star εμφανίζεται και χωρίς το μακιγιάζ της. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά, πως μέσα από αυτή, την κινηματογραφική «αποκάλυψη» θέλει οι θαυμαστές της να τη δουν τόσο στα «πάνω» της όσο και στα «κάτω» της, ώστε να καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς «τέλειος» για να γνωρίσει την επιτυχία.

Ειδικότερα, το τρίτο άλμπουμ της νεαρής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, με τίτλο «Teenage Dream» έφερε πέντε από τα τραγούδια της στην κορυφή των τσάρτς, δίνοντας της έτσι την ευκαιρία να γίνει η πρώτη γυναίκα που πέτυχε αυτό το «σερί» των επιτυχιών. Μέχρι στιγμής, η Katy Perry έχει πουλήσει 11 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, ενώ έχει προταθεί για 8 μουσικά βραβεία Grammy.

Πηγή: ert.gr

TAGS