Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (4 Ιουλίου 2012)
Κριός
Ο τέταρτος οίκος σας δέχεται επισκέψεις, πράγμα που σημαίνει ότι η προσοχή σας σήμερα είναι στραμμένη στην οικογένεια. Προσπαθήστε να διορθώσετε ό, τι μοιάζει προβληματικό, ακόμη κι αν δεν φταίξατε εσείς σε κάτι.
Ευνοημένοι στα ερωτικά, μια σημαντική συζήτηση φέρνει μυστικά στην επιφάνεια και σας βοηθάει να κατανοήσετε γιατί τα πράγματα πήραν την τροπή που πήραν.  

Ταύρος

Η Σελήνη σας αποσυντονίζει λιγάκι, αλλά εσείς οφείλετε να ανασυγκροτηθείτε και να κάνετε καλύτερο προγραμματισμό. Είναι κρίμα να υποφέρετε από τυπικά λαθάκια που θα μπορούσατε να είχατε προλάβει.
Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους Καρκίνους. Μια απρόβλεπτη αλλαγή ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά μια κατάσταση που εσείς (δικαιολογημένα) είχατε ως δεδομένη.  

Δίδυμος

Ο Ήλιος επηρεάζει τις αποφάσεις σας ευτυχώς με θετικό τρόπο. Λίγο πριν το τέλος ρίχνετε στα πράγματα μια πιο διεισδυτική ματιά και αποφεύγετε αυτό που σιχαίνεστε περισσότερο τον τελευταίο καιρό. Να αδικήσετε και να αδικηθείτε.
Θετικές εξελίξεις στα ερωτικά. Μην ψαρώνετε απ’ όλα όσα σας λέει ο άλλος- η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα τα λέει για να σας εντυπωσιάσει.  

Καρκίνος

Είναι ζωτικής σημασίας να κοιτάξετε το μέλλον και όχι πια το παρελθόν. Ό, τι έγινε έγινε και έχετε ήδη ξοδέψει πολύ χρόνο σκαλίζοντας τα πεπραγμένα σας (που δεν αλλάζουν όσο κι αν χτυπιέστε).
Μια νέα ερωτική ευκαιρία σας χτυπάει την πόρτα και καλά θα κάνετε να την αρπάξετε από τα μαλλιά. Μη διστάσετε να παλέψετε για ό, τι σας ανήκει.
 
Λέων
Οι πλανητικές κινήσεις φέρνουν σύννεφα στα οικονομικά σας αλλά όπως και σε όλα τα θέματα έτσι και σε αυτό η αναστάτωση θα κρατήσει μόνο για λίγο. Από κει και πέρα πρέπει να θέσετε τους κατάλληλους στόχους για να μην ξαναπέσετε κορόιδο κανενός.
Διπλή προσέγγιση στα αισθηματικά. Το δίλημμα είναι ωραίο αλλά και επικίνδυνο.  

Παρθένος

Μην φέρεστε στους άλλους με τον τρόπο που δεν θα θέλατε κι εσείς να σας φερθούν. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να σταθμίσετε συμφέρον και αυθορμητισμό και να καταλήξετε στην πιο συνετή απόφαση.
Μια πρόταση που νομίζατε ότι είχε ανακληθεί επανέρχεται με πιο δυναμικό περιεχόμενο. Μην τα θαλασσώσετε και αυτή τη φορά. Κάποιος υπερέβη τον εγωισμό του εδωπέρα.  

Ζυγός

Η μέρα κυλάει άνετα και γλυκά, αλλά σας επιφυλάσσει πολύ σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη. Μπορεί και να μη σας χρησιμεύσουν βραχυπρόθεσμα- ωστόσο εσείς φιλτράρετέ τες από τώρα.
Διεύρυνση της πνευματικότητάς σας. Αν αισθανθείτε κάποιο θρησκευτικό κάλεσμα μην το αγνοήσετε απλώς και μόνο από φόβο για το τι θα πουν οι άλλοι.  

Σκορπιός

Ο Κρόνος σας αναθέτει πλήθος δραστηριοτήτων, με τις περισσότερες από τις οποίες έχετε χρόνια αγάπη. Προσέξτε όμως να μην απορροφηθείτε από τις ενασχολήσεις σας γιατί ο κίνδυνος να ξεχάσετε μια σημαντική δέσμευση είναι μεγάλος.
Θέλει θάρρος να παραδεχτείτε το λάθος σας, ειδικά αν αυτό έγινε σε βάρος του/της συντρόφου σας. Κάντε την αυτοκριτική σας χωρίς περιστροφές.  

Τοξότης

Αποφύγετε τα δράματα σήμερα γιατί το μυαλό σας πρέπει να μείνει καθαρό και ανεπηρέαστο. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, κάντε πέρα εκείνους που σκοπεύουν να σας φορτωθούν για να κλάψουν στον ώμο σας. Σήμερα απλώς δεν είστε διαθέσιμοι.
Ετοιμαστείτε για δυναμικό χτύπημα στα ερωτικά. Αρκετά περιμένατε την άλλη πλευρά να δράσει.  

Αιγόκερως

Η σύγκρουση ανάμεσα στο επαγγελματικό καθήκον και την οικογενειακή υποχρέωση είναι αναπόφευκτη. Προσπαθήστε να δώσετε τις κατάλληλες εξηγήσεις στην κάθε πλευρά, όσο πιο ήπια μπορείτε.
Οι παρορμήσεις είναι κάτι που συνήθως αποφεύγετε, αλλά αυτή τη φορά επιβάλλεται να ενδώσετε. Μη σκέφτεστε πολλά πολλά- αφαιρέστε το τσιρότο απότομα και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.  

Υδροχόος

Η επίδραση του Πλούτωνα έχει ως αποτέλεσμα να πιεστείτε απότομα, αλλά το ταλέντο σας δεν θα σας προδώσει. Φυλάξτε όμως δυνάμεις και αντοχές και μην αφήσετε αυτόν τον κάποιον να στραγγίξει όλη σας τη ζωντάνια.
Επιστροφή στα παλιά, τα οποία όμως δεν είναι όπως τα αφήσατε. Δεν είστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστείτε- υπάρχει ακόμα χρόνος να ξεφύγετε.  

Ιχθύς

Μια αυστηρή οικονομική υποχρέωση σας ρίχνει ψυχολογικά. Τα πάντα όμως μπορούν να διορθωθούν μέσω της στήριξης που σας παρέχει ο έρωτας, η οποία εν προκειμένω θα είναι μπόλικη. Μην ξεχάσετε να πείτε ευχαριστώ εκεί που πρέπει.
Η συνεννόηση στα επαγγελματικά αποκαθίσταται και επιτέλους απαλλάσσεστε από το περιττό άγχος και την αδικαιολόγητη ανησυχία.


Πηγή: lifo.gr