Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5 Ιουλίου 2012)
Κριός
Σήμερα το λιοντάρι μέσα σας φωνάζει για να ακουστεί και δεν πρόκειται να ηρεμήσει αν δεν εισακουστούν τα παράπονά σας. Η υπομονή έχει φτάσει σε οριακό σημείο και είναι λογικό να απαιτεί άμεσες εξηγήσεις.
Μην βιάζεστε να ολοκληρώσετε ένα συγκεκριμένο project. Να είστε σίγουροι πως όταν το φέρετε εις πέρας θα σας λείψει πολύ.  

Ταύρος

Η Αφροδίτη ενισχύει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και σας ανοίγει το δρόμο για όλες εκείνες τις συνεννοήσεις που αναβάλατε από οκνηρία ή απαισιοδοξία. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας τώρα.
Σύννεφα στα ερωτικά. Η παρέμβαση κάποιου τρίτου δημιουργεί προβλήματα από το πουθενά. Διορθώστε την κατάσταση πριν να είναι πολύ αργά για εξηγήσεις.
 
Δίδυμος
Ανυπομονείτε για ένα συγκεκριμένο γεγονός, αλλά στη θέση σας δεν θα προέτρεχα τόσο. Ο απρόβλεπτος χαρακτήρας του Ερμή ενδεχομένως να θέσει εμπόδια στους στόχους σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να κρατάτε μικρό καλάθι όταν δεν ελέγχετε πλήρως την κατάσταση.
Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται στην κορύφωσή της. Αξιοποιήστε το ταλέντο σας.  

Καρκίνος

Το μυαλό σας τρέχει σε μέρη χωρίς προβλήματα και έγνοιες αλλά πρέπει να το επαναφέρετε στην πραγματικότητα. Καλά τα όνειρα, αλλά οι ανάγκες σας στον πραγματικό κόσμο είναι πολλές και πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα.
Άνοδος στα ερωτικά. Μια λέξη είναι ικανή για να σας φέρει πιο κοντά μετά από μια περίοδο ψύχρας.  

Λέων

Καθώς η μέρα ξετυλίγεται θα διαπιστώσετε ότι οι εκπλήξεις της είναι περισσότερες απ’ όσες νομίζατε και αφορούν τόσο τον ερωτικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα. Μήπως τελικά αυτοί οι δυο τομείς συνδέονται; Ψάξτε το λίγο.
Εντάσεις στον κοινωνικό σας κύκλο. Κάποιος είναι δυσαρεστημένος μαζί σας και δεν λέει να ηρεμήσει.  

Παρθένος

Ο Κρόνος σας επιφυλάσσει ένα μάθημα σήμερα, το οποίο συνδέεται με τις απόψεις σας περί σχέσεων και ερωτικής οικειότητας. Ποτέ δεν είναι αργά για να αναθεωρήσετε, ειδικά αν το ζητούμενο είναι η εξέλιξή σας.
Η αίσθηση του χιούμορ παίζει σπουδαίο ρόλο σήμερα. Μην παίρνετε πολύ στα σοβαρά τον εαυτό σας.  

Ζυγός

Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να συζητήσετε όσα κλονίζουν την ψυχολογία σας με κάποιον πέρα από τους φίλους σας. Μερικές φορές χρειαζόμαστε μια ουδέτερη γνώμη για να λυτρωθούμε και απλώς δεν έχουμε το θάρρος να τη ζητήσουμε.
Εκπλήξεις στα επαγγελματικά. Απ’ ό, τι φαίνεται δεν είστε όσο ριγμένοι νομίζατε και καλό θα ‘ναι να παραδεχτείτε το λάθος σας.  

Σκορπιός

Οι διαμάχες που ενθαρρύνει η θέση του Άρη ίσως κρατήσουν λίγο παραπάνω απ’ ό, τι συνήθως. Είναι σημαντικό όμως να παραμείνετε ο εαυτός σας και να μην υποδυθείτε κανένα ρόλο στην προσπάθεια να γίνετε αρεστοί.
Έντονη η έλξη που σας ασκούν οι Ιχθύες. Ξεπεράστε τα ταμπού και αγκαλιάστε τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας.  

Τοξότης

Μην ξεσπάτε στον αγγελιοφόρο- δεν φταίει αυτός για την είδηση που σας μεταφέρει. Αντιμετωπίστε τα πράγματα με ηρεμία και εξαντλήστε κάθε περιθώριο πολιτισμένης συνεννόησης πριν φτάσετε την κατάσταση στα άκρα.
Έντονη η δραστηριότητα στα ερωτικά. Επιτέλους βλέπετε τι χάνατε τόσο καιρό που καθόσασταν στα αυγά σας χωρίς να χρωστάτε τίποτα σε κανέναν.  

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε την έμπνευση που σας χαρίζει ο Ήλιος και μην αναβάλετε για αύριο ό, τι μπορείτε να κάνετε με άνεση τώρα. Η ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας ανακύπτει τώρα πιο δελεαστική από ποτέ.
Αποφύγετε τα ταξίδια και τις περιττές μετακινήσεις. Καλύτερα να μείνετε σπίτι αν δεν υπάρχει έκτακτη υποχρέωση.  

Υδροχόος

Οι εντάσεις στα επαγγελματικά συνεχίζονται και (όπως θα ‘χετε ήδη καταλάβει) κατά 90 τοις εκατό οφείλονται στην κακοπροαίρετη παρέμβαση τρίτων. Μην τα τινάξετε όλα στον αέρα- επιστρατεύστε τη διπλωματικότητά σας απέναντι σε ό, τι μοιάζει προβληματικό.
Θετικές οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Μετά από πολύ καιρό ανταμώνετε έναν παλιό έρωτα.  

Ιχθύες

Σήμερα στο προσκήνιο βρίσκονται νομικά και γραφειοκρατικά ζητήματα, που από αβλεψία σας έμειναν μετέωρα για πολύ καιρό. Διαχειριστείτε την κατάσταση μόνοι σας και μην εμπιστευτείτε αναξιόπιστα πρόσωπα.
Αινιγματική η ατμόσφαιρα στα ερωτικά. Μάλλον η απέναντι πλευρά περιμένει εσάς να κάνετε την πρώτη κίνηση για να εκδηλωθεί. Μήπως πρόκειται για την ευκαιρία που ζητούσατε;


Πηγή: lifo.gr