Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (6 Ιουλίου 2012) Κριός
Ο δυνατός Πλούτωνας δημιουργεί εντάσεις στις σχέσεις σας, όπου φυσικά έχετε δώσει κι εσείς έρεισμα για να καλλιεργηθούν έριδες. Ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την επίλυση των διαπροσωπικών σας διαφορών, ακόμα κι αν σας φαίνονται ανούσιες.
Φως στα ερωτικά- το πρόβλημα δεν είναι όσο μεγάλο νομίζατε. Το κοινό παρελθόν λειτουργεί κατευναστικά.  

Ταύρος

Η αναγέννησή σας είναι προφανής σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Τα φαντάσματα του παρελθόντος εξοβελίζονται και το μέλλον διαγράφεται ευοίωνο. Αρκεί να μείνετε μακριά από τις κακόβουλες επιρροές.
Η προσέγγιση ενός Τοξότη ίσως σας βάλει σε σκέψεις. Σίγουρα πάντως δεν πρόκειται για μια απλή και καθημερινή κρούση, που σας παίρνει να αγνοήσετε.  

Δίδυμος

Κάθε τι νέο είναι και συναρπαστικό και δικαιούσθε να αφεθείτε λίγο-πολύ στην απόλαυση που σας χαρίζει. Μην ξεχνάτε όμως πως σε ό, τι δεν γνωρίζετε καλά πρέπει να παίρνετε σοβαρές προφυλάξεις για να μη βρεθείτε ξαφνικά απογοητευμένοι.
Αμφιλεγόμενη η επιρροή του Ουρανού. Ίσως και να μη χρειάζεστε τους νέους δρόμους που σας ανοίγει.  

Καρκίνος

Η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σας και σε αυτόν (ή αυτούς) που σχετίζεστε συναισθηματικά φορτίζεται κατά τρόπο δυσάρεστο. Πρέπει να αναστρέψετε το στρες και τη διαρκή νευρικότητα εκμεταλλευόμενοι τα κοινά σας σημεία αναφοράς. Μια κουβέντα, ένα φαγητό, μια ταινία μπορούν πάντα να σπάσουν τον πάγο.
Προσοχή στα οικονομικά, είστε επιρρεπείς στις σπατάλες.  

Λέων

Κρατήστε σιωπηλό προφίλ στην κοινωνική σας ζωή και αφήστε την Αφροδίτη να δράσει με τον τρόπο που ξέρει και μπορεί στις υποθέσεις που έχουν ψωμί. Ό, τι κίνηση ήταν να κάνετε την έχετε κάνει, οπότε στην παρούσα φάση ενδείκνυται μόνο υπομονή.
Ανακατατάξεις στα επαγγελματικά. Ήρθε η ώρα να επιστρατεύσετε την ευελιξία και ενδεχομένως την  πονηριά σας.  

Παρθένος

Η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματά σας με πολύ έντονο τρόπο, γι’ αυτό η σημερινή μέρα δεν είναι η κατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να διαχειριστείτε λεπτά ζητήματα. Περιμένετε μέχρι να καταλαγιάσει η υπερένταση.
Κρατήστε μικρό καλάθι στις μεγάλες υποσχέσεις των άλλων, ειδικά αν αυτές αφορούν ερωτικά θέματα.  

Ζυγός

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο επιχειρεί να σας εξαπατήσει, είτε για να κερδίσει σε βάρος σας, είτε για να κερδίσει κάποιος άλλος. Όποια κι αν είναι τα κίνητρά του, οφείλετε να αντιμετωπίσετε τα πράγματα όπως είναι και να μη χαριστείτε σε κανέναν.
Αποφύγετε τα ρίσκα και δείξτε προσοχή σε θέματα υγείας σήμερα. Ο εαυτός σας δεν είναι ατσαλένιος.  

Σκορπιός

Επιτέλους η κατάσταση στο σπίτι μπαίνει σε δημιουργική τροχιά και οι όποιες αντιθέσεις εξομαλύνονται εκεί που δεν το περιμένατε. Σας δίνεται ο κατάλληλος χρόνος να καλλιεργήσετε εκείνες τις σχέσεις που στο παρελθόν αδικήθηκαν.
Με ηρεμία κυλούν τα ερωτικά- φαίνεται πως τελικά βρήκατε τους επιθυμητούς ρυθμούς και βαδίζετε σύμφωνα με αυτούς.  

Τοξότης

Η μέρα σας βυθίζει στον αισθησιασμό και την ερωτική επιθυμία και αυτό γίνεται εμφανές σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής σας (ακόμη και σε εκείνες που επιβάλλεται σεμνότητα). Προσπαθήστε να χειριστείτε την κατάσταση χωρίς να γίνετε ρεζίλι και να δώσετε δικαιώματα σε άτομα που περιμένουν ένα σας στραβοπάτημα.
Άνοδος στα οικονομικά και στα επαγγελματικά.  

Αιγόκερως

Η μέρα χαρακτηρίζεται από απρόσμενα ξεσπάσματα, που όμως θα αποβούν λυτρωτικά στο τέλος. Ορισμένα θέματα που προτιμούσατε να αφήνετε στην άκρη χωρίς να τα αγγίζετε επιτέλους θα φωτιστούν και θα επιλυθούν οριστικά.
Πρόοδος στην επικοινωνία σας με τους συνεργάτες. Οι μακροχρόνιες προσπάθειες συνεννόησης και αλληλοκατανόησης ανταμείβονται και με το παραπάνω σήμερα.  

Υδροχόος

Ο Δίας σας δίνει την απαραίτητη δύναμη για να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών των γύρω σας. Κάποιος σας χρειάζεται επειγόντως και καλό θα είναι να μην περιμένετε μέχρι να σας ζητήσει βοήθεια. Κάντε την καρδιά σας πέτρα και γίνετε ο καλός Σαμαρείτης της υπόθεσης.
Έκρηξη πάθους στα ερωτικά, που όμως εξαρτάται από την πρόθεσή σας να υπερβείτε κάποια ταμπού.  

Ιχθύς

Ο Άρης δημιουργεί προστριβές με την εξουσία, οι οποίες ως ένα βαθμό ήταν αναπόφευκτες εδώ που φτάσανε τα πράγματα. Χαλιναγωγήστε το θυμό σας και μην χάσετε το δίκιο σας για χαζούς λόγους.
Πρόοδος στα ακαδημαϊκά θέματα. Κάποιο καλό αποτέλεσμα έχει επέλθει είτε εν γνώσει είτε εν αγνοία σας και θα καθορίσει το μέλλον σας σε μεγάλο βαθμό.


Πηγή: lifo.gr