current views are: 1

9 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση04:25

Έχεις άστρα… 9 Ιουλίου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (9 Ιουλίου 2012)

Δημοσίευση 04:25’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (9 Ιουλίου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (9 Ιουλίου 2012)
Κριός
Καθώς η μέρα κυλάει, μια συγκεκριμένη σκέψη κοντεύει να σας τρελάνει και τίποτα δε φαίνεται ικανό να την απομακρύνει. Μην αφήσετε τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα- διευθετήστε το ζήτημα όσο είναι ακόμα καιρός.
Ο περιορισμός των αυθόρμητων αγορών θα είναι ευεργετικός για τα οικονομικά σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές των φίλων σας πάνω σ’ αυτό το θέμα.
 
Ταύρος
Η Σελήνη σας φορτίζει συναισθηματικά και σας βγάζει από τη βολική θέση της διαρκούς παραίτησης. Επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας (ρεαλιστικά αν μπορείτε- όχι όπως συνηθίζετε) και διεκδικήστε ό, τι σας ανήκει σαν μανιασμένοι ταύροι.
Μια απόρριψη δεν είναι το τέλος του κόσμου. Μη σας πω ότι είναι και ό, τι καλύτερο σας συνέβη.  

Δίδυμος

Δεν είναι η σωστή στιγμή να αμφισβητήσετε τους πάντες και τα πάντα. Καλύτερα να πάτε με τα νερά των άλλων και να δείτε μέχρι που θα σας βγάλουν. Δεν είπαμε βέβαια να παραδοθείτε άνευ όρων- τα πάντα με μέτρο και σύνεση!
Η Αφροδίτη λατρεύει τις δεύτερες ευκαιρίες, επειδή όταν αυτές δίνονται η κατάκτηση είναι πολύ δυσκολότερη. Έχετέ το υπόψη αυτό.  

Καρκίνος

Μην προσπαθείτε να ξεφύγετε από την ευθύνη, όσο δυσάρεστη κι αν είναι. Στο τέλος θα βρει τρόπο να μπει στη βαλίτσα σας και να ταξιδέψει μαζί σας όπου πάτε. Αυτή τη φορά άλλωστε, τα πράγματα δεν είναι τόσο δραματικά όσο φαντάζεστε.
Σε άνοδο τα οικονομικά παρ’ όλες τις παρασπονδίες σας το τελευταίο διάστημα.  

Λέων

Η σύγκρουση των επαγγελματικών με τα οικογενειακά καθήκοντα ήταν πάντοτε παρούσα, αλλά τώρα εντείνεται όσο ποτέ πριν. Δώστε το προβάδισμα στην οικογένεια, γιατί αυτή είναι το μόνο αναντικατάστατο αγαθό της υπόθεσης.
Μη βιαστείτε να ξεκατινιαστείτε για κάποιον  που δεν το αξίζει. Περιμένετε το κατάλληλο σημάδι πριν δυσφημήσετε το όνομά σας.  

Παρθένος

Ο Πλούτωνας σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Είναι άραγε σωστό να πείτε σε κάποιον την αλήθεια, όταν αυτή πρόκειται να τον κάνει κομμάτια; Ίσως πρέπει να αφήσετε αυτόν τον κάποιο να αποφασίσει μόνος του τελικά.
Η ομαδική δουλειά και το πνεύμα συνεργασίας επιβραβεύονται παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις κάποιου ανταγωνιστή σας.  

Ζυγός

Οι επιρροή των κοντινών σας προσώπων πάνω σας είναι μεγάλη και θα αποτελέσει το ισχυρότερο όπλο σας απέναντι σε όποιον σας εχθρεύεται. Χρησιμοποιήστε όσα ξέρετε και συνεχίζετε να μαθαίνετε (δε χρειάζεται να προστατεύετε άτομα που δεν σας προστάτευσαν).
Δεν είναι κακό να παράσχετε τη βοήθειά σας σε όποιον τη χρειάζεται επειγόντως.  

Σκορπιός

Σας τραβάνε τα άτομα με πολλά προβλήματα (ψυχολογικά και πρακτικά) και αυτό επιβεβαιώνεται με μια σύντομη ματιά στο γκομενικό σας ιστορικό. Τα γούστα είναι γούστα, αλλά το σύνδρομο του Μεσσία κάποια στιγμή κουράζει και εσάς και τους άλλους.
Ακολουθήστε το μονοπάτι του Ερμή. Μπορεί να σας βγάλει για λίγο εκτός πορείας, αλλά θα είναι ενδιαφέρον.  

Τοξότης

Ανακατευτείτε στο πλήθος και αργά ή γρήγορα θα βρείτε εκείνον που σας ταιριάζει. Αρκετά συμβιβαστήκατε με άτομα βγαλμένα από ξένους προς εσάς κόσμους. Ήρθε η ώρα να στραφείτε σε οικείες περιπτώσεις.
Όταν στις φιλικές σχέσεις παρεμβάλλεται το οικονομικό θέμα μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Μην ψαρώνετε με μαλαγανιές- οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.  

Αιγόκερως

Κρατηθείτε πάση θυσία μακριά από ψεύτες και ψευτιές. Η αυθεντικότητα παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σας σήμερα και σ’ αυτήν είναι που πρέπει να μείνετε απολύτως προσηλωμένοι.
Μην κατηγορείτε τα περίεργα άτομα που προσελκύετε. Αν αυτό γίνεται συστηματικά ίσως εσείς έχετε τελικά το πρόβλημα και όχι εκείνα. Τροφή για σκέψη.  

Υδροχόος

Όπως όλοι μας, έτσι κι εσείς έχετε ενίοτε κάποιες στιγμές αδυναμίας. Μην τις αφήσετε να καπελώσουν τις προσπάθειές σας. Υπάρχει λόγος που αποφασίσατε ό, τι αποφασίσατε και αυτόν ακριβώς πρέπει να θυμάστε πριν κάνετε κάποιο χαζό τηλεφώνημα ή στείλετε κάποιο ανόητο μήνυμα.
Ένας χαρισματικός Τοξότης σας πλησιάζει και καλά θα κάνετε να ανταποκριθείτε.  

Ιχθύς

Καμιά φορά δεν είναι κακό να ενδίδετε στη ματαιοδοξία σας και να επιδιώκετε την κολακεία. Αρκεί να μην ξεπερνάτε το μέτρο (κάνοντας πράγματα που θα κοροϊδεύατε αν τα έκαναν άλλοι).
Δώστε την ευκαιρία σε όσους σας απογοήτευσαν να επανορθώσουν. Αν το έχετε κάνει ξανά, δείξτε επιείκεια και μην καταδικάσετε πρόσωπα και καταστάσεις εντελώς άκριτα.

Πηγή: lifo.gr