current views are: 1

10 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση04:34

Έχεις άστρα… 10 Ιουλίου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 Ιουλίου 2012)

Δημοσίευση 04:34’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 Ιουλίου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 Ιουλίου 2012) Κριός
Στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να δείτε τα πράγματα καθαρά. Κάντε ένα βήμα πίσω (προσέξτε μη σκοντάψετε πουθενά), πάρτε μια ανάσα και αφήστε τις αποφασιστικές κινήσεις για άλλη φορά. Τώρα απλώς παρατηρείτε και σκέφτεστε.
Η Αφροδίτη σας στέλνει σημάδια για το που πρέπει να κινηθείτε. Όχι άλλοι ανικανοποίητοι έρωτες- σοβαρευτείτε επιτέλους!  

Ταύρος

Η ανυπομονησία σας είναι ένα από τα βασικά (και πιο εκνευριστικά) χαρακτηριστικά σας. Επειδή τώρα σας ήρθε, πρέπει τώρα να κάνετε τους κυνηγούς; Βολιδοσκοπήστε λίγο ακόμα και μην το παίζετε δήμαρχοι της Στυλίδας. Είστε απλώς Ταύροι, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.
Η ομαδικότητα ενισχύεται και προμηνύει πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.  

Δίδυμος

Τα προβληματάκια δεν θα λείψουν στις επαγγελματικές σας σχέσεις και αυτό ενδεχομένως είναι ένα σημάδι ότι δώσατε αέρα σε άτομα με τα οποία θα έπρεπε να ‘χετε τυπικές και μόνο σχέσεις. Διορθώστε έστω και καθυστερημένα τα επικοινωνιακά σας λάθη.
Στα ερωτικά οι κολακευτικές δηλώσεις προς το πρόσωπό σας πάνε και έρχονται, αλλά δεν πρέπει να σας παρασύρουν.  

Καρκίνος

Μείνετε προσγειωμένοι και πιστοί στους στόχους σας και σύντομα θα φτάσετε εκεί ακριβώς που θέλετε. Ο Ερμής μπορεί εύκολα να σας οδηγήσει σε παραστρατήματα για τα οποία (όσο κι αν το θέλετε) δεν θα μπορέσετε να κατηγορήσετε κανέναν άλλο.
Εύθραυστη η κατάσταση στα ερωτικά. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι να πείτε καλύτερα να κρατήσετε το στόμα κλειστό.  

Λέων

Δεν φταίτε σε τίποτα να γίνεστε θύματα της κυκλοθυμίας του ενός και του άλλου. Τελευταία οι πλανήτες σας θέλουν να άγεστε και να φέρεστε από τις ορέξεις δυο συγκεκριμένων ατόμων, αλλά αυτό τώρα θα λάβει τέλος.
Εμβαθύνετε στα θέματα υγείας και εκγύμνασης. Μην αντιμετωπίζετε ειρωνικά το ενδεχόμενο να χτυπήσετε ένα μισαωράκι στον διάδρομο- θα είναι για το καλό σας.
 
Παρθένος
Μακριά από μουσάτους γιάπηδες με ακριβά γυαλιά, που σας υπόσχονται τον ουρανό με τα’ άστρα και στο τέλος αποδεικνύονται οικτροί μαμάκηδες. Ο δυναμικός Πλούτωνας σας βοηθάει να υπερπηδήσετε κολλήματα και ανασφάλειες που σας μαστίζουν εδώ και καιρό.
Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στους φίλους. Σα να τους έχετε παραμελήσει λίγο τον τελευταίο καιρό.  

Ζυγός

Αναλάβετε την ευθύνη για ό, τι ισχυρίζεστε και θα δείτε πως αμέσως θα γίνετε πιο πειστικοί. Κάποιος θέλει απεγνωσμένα να σας πιστέψει αυτή τη φορά, αλλά δεν τον αφήνετε.
Είναι λογικό να ανυπομονείτε για κάτι που έχετε να δείτε ή να κάνετε πολύ καιρό, αλλά προς θεού, μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις.  

Σκορπιός

Σ’ αυτή τη σχέση δεν πληρώσατε συνδρομή, γι’ αυτό μην έχετε αυστηρές και αμετακίνητες απαιτήσεις. Μπορεί να αισθάνεστε παραπλανημένοι, αλλά δυστυχώς αυτά έχει η μακροχρόνια δέσμευση.
Τιθασεύστε τις ορμές σας γιατί ο κόσμος σας βλέπει και τα νέα μαθαίνονται πολύ γρήγορα όταν είναι άσχημα. Κάντε υπομονή και θα γυρίσει ο τροχός.  

Τοξότης

Μπορεί τη δεδομένη στιγμή τα συναισθήματά σας να μην είναι και τα πιο θετικά απέναντι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο του περιβάλλοντός σας, αλλά πρέπει να υπερβείτε τον εαυτό σας και να τα κρύψετε. Η ανωτέρα βία σας καλεί να παίξετε τους ανώτερους και ο Δίας σας βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση.  

Αιγόκερως

Τα αντιφατικά μηνύματα στο ερωτικό πεδίο σας προκαλούν σύγχυση; Τί να εννοεί τώρα; Τί να εννοούσε πριν; Η αλήθεια είναι ότι ούτε αυτός που σας τα στέλνει, ξέρει τι εννοεί. Αν ήξερε θα φρόντιζε να είναι πιο σαφής. Ήρθε όμως η ώρα να στείλετε εσείς μήνυμα.
Κάντε κράτει στα οικονομικά- σας περιμένουν αρκετά δύσκολες μέρες.  

Υδροχόος

Η επικοινωνία πάσχει, ειδικά αν βρίσκεστε σε ελεύθερη σχέση. Πριν απορήσετε γιατί δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε, φροντίστε τουλάχιστον να συγκεκριμενοποιήσετε το που ακριβώς βρίσκεστε και το τι περίπου ζητάτε.
Τα επαγγελματικά είναι ένας πονοκέφαλος, αλλά η κοινωνική σας ζωή σας αποζημιώνει και με το παραπάνω. Απολαμβάνετε τώρα ό, τι στερηθήκατε.  

Ιχθύς

Η οικογένεια θα σας δώσει την απάντηση στο ερώτημα που σας απασχολεί διακαώς. Μην αμφιβάλλετε για την χρησιμότητα ενός πολύ στενού συγγενή σε ό, τι αφορά την επεξεργασία των πλάνων της ζωής σας.
Η Σελήνη ερεθίζει τη διαίσθησή σας. Μυρίζετε στην ατμόσφαιρα πράγματα που πριν περνούσαν απλώς απαρατήρητα. Αξιοποιήστε την ικανότητά σας αυτή.
 

Πηγή: lifo.gr