Οι Imam Baildi γιορτάζουν την έναρξη της καλοκαιρινής τους περιοδείας στην Ελλάδα με μια νύχτα γεμάτη ενέργεια και εκπλήξεις. H οκταμελής παρέα καλωσορίζει την Τρίτη 10 Ιουλίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι μια σειρά εκλεκτούς καλεσμένους.   Προερχόμενοι από τις δυναμικές και κατάμεστες εμφανίσεις τους τον περασμένο χειμώνα, με το Imam Baildi Cookbook στην 11η θέση των European World Music Charts 2011, έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη τους περιοδεία στη Γερμανία και ετοιμάζοντας τις αποσκευές τους για μερικά από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της Ευρώπης οι Imam Baildi κάνουν μια στάση στο Γκάζι.  

Το συγκρότημα θα υποδεχτεί τη Μαίρη Λίντα, με την οποία έχει αναπτύξει μια σχέση αγάπης που ξεκίνησε τη στιγμή που η φωνή της Μ. Λίντα βρέθηκε στο sampler του Ορέστη και Λύσανδρου Φαληρέα με το remix του «Δε Θέλω Πια να Ξαναρθείς».  

Ο Δημήτρης Μυστακίδης είναι κατά πολλούς ο σημαντικότερος δεξιοτέχνης της λαϊκής κιθάρας. Με αφετηρία το ρεμπέτικο τραγούδι, έχει καθιερώσει ένα προσωπικό στυλ παιξίματος το οποίο ήδη έχει τραβήξει την προσοχή της διεθνούς μουσικής σκηνής. Η συγκινητική του ερμηνεία σε συνδυασμό με την πειραματική διάθεση των Imam Baildi αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα.  

Ο Εισβολέας είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς Έλληνες hip hop MC’s. Επινοώντας στίχους με θέματα που ξεκινούν από το ρεμπέτικο και καταλήγουν στην σύγχρονη underground καθημερινότητα, και με εφόδιο την σκηνική του παρουσία έχει κατακτήσει μια περίοπτη θέση στην ελληνική hip-hop σκηνή με πιστούς fans σε όλη την επικράτεια.   
Συμμετέχει με το «Αργιλέ μου γιατί σβήνεις» στο Imam Baildi Cookbook.  

Οι Word of Mouth, παλιοί φίλοι των Imam, είναι το πιο καταξιωμένο ελληνικό σχήμα beatbox. Με μόνο εργαλείο τις φωνητικές τους δεξιότητες και με τις ηχητικές τους αναπαραστάσεις που προκαλούν κατά βούληση έκπληξη, γέλιο ή ενθουσιασμό στον ακροατή, το αθηναϊκό αυτό δίδυμο έχει ήδη εντυπωσιάσει σε διεθνείς διαγωνισμούς.  

Τέλος, ο BnC (Jeff Gonzalez), ένας από τους ταχύτερα ανερχόμενους αγγλόφωνους Έλληνες MC’s ο οποίος συνδυάζει τις ρίζες του στην Καραϊβική με τις street-wise ρίμες ενός γέννημα-θρέμμα Αθηναίου hip – hop καλλιτέχνη. Με τους Imam Baildi έχει ήδη συνεργαστεί στο πρόσφατο single τους Baila Cifteteli και σε κομμάτια του Cookbook, ενώ συγχρόνως είναι μέλος της Castablast, της εταιρείας που παράγει τα πιο ευπώλητα στην Ευρώπη 12ιντσα δισκάκια εγχώριας παραγωγής.  

Τη συναυλία θα ανοίξει η Idra Kayne, η νέα αποκάλυψη της soul funk σκηνής της χώρας μας, που γνωρίσαμε πρόσφατα μέσα από την επιλογή του τραγουδιού της «Don’t Walk Away».  

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30. Εισιτήρια: 12 ευρώ στα ταμεία.