current views are: 1

13 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση04:29

Έχεις άστρα… 13 Ιουλίου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (13 Ιουλίου 2012)

Δημοσίευση 04:29’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (13 Ιουλίου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (13 Ιουλίου 2012)
Κριός
Καθώς η μέρα περνάει, οι υποχρεώσεις στοιβάζονται η μια πάνω στην άλλη και σας κάνουν να ασφυκτιάτε. Μήπως ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από κάποιες από αυτές; Στο κάτω κάτω, δεν είναι όλες όσο σημαντικές πιστεύατε κάποτε.
Μια λέξη είναι ικανή να σας κάνει έξω φρενών σήμερα. Ας μάθει επιτέλους ο/η σύντροφος τι δεν θέλετε να ακούτε από αυτόν/η.  

Ταύρος

Ένα τυχαίο περιστατικό έρχεται να σας αναστατώσει και να κρατήσει το μυαλό σας απασχολημένο. Στη δεδομένη συγκυρία είναι θετικό να έχετε κάτι που αποσπά την προσοχή σας από την ερωτική απογοήτευση, άρα μόνο καλό μπορεί να αποβεί το περιστατικό.
Ο Κρόνος σας βοηθά να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, χωρίς να καταφύγετε σε ακρότητες.
 
Δίδυμος
Μια απόδραση από τη ρουτίνα μπορεί να είναι ευεργετική σήμερα περισσότερο από ποτέ. Προσέξτε όμως μην ακολουθήσετε το παράδειγμα ανεύθυνων ανθρώπων (ναι, είναι πολλοί αυτοί γύρω σας)και παραμελήσετε τα καθήκοντά σας υπερβολικά.
Αποφύγετε τις δεσμεύσεις σήμερα. Αν είναι να αφοσιωθείτε σε κάτι (δουλειά, σχέση), ας το κάνετε καλύτερα από αύριο.  

Καρκίνος

Η ευκαιρία που σας δίνει η Σελήνη είναι ιδανική, αν θέλετε να δραπετεύσετε από το στενό μαρκάρισμα ενός ή περισσότερων ανθρώπων που σας προσεγγίζουν ερωτικά. Ωραίο το φλερτ, αλλά ακόμη καλύτερο είναι να έχουμε τη δυνατότητα εύκολης διαφυγής.
Γίνεστε κάπως ευερέθιστοι στα προσωπικά, αλλά ευτυχώς αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ.  

Λέων

Αυτό που χρειαζόσασταν για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους στα ερωτικά ήταν το κατάλληλο κίνητρο, το οποίο επιτέλους σας δίνει η Αφροδίτη. Η νέα προοπτική αξίζει τον κόπο, γι’ αυτό μη διστάσετε να τσαλακωθείτε για να την εξερευνήσετε.
Προσπαθήστε να θέσετε υπό έλεγχο τις παρορμήσεις σας, ειδικά όσον αφορά το φαγητό και τα περιττά έξοδα.  

Παρθένος

Η μέρα ξεκινάει με έμφαση στη συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα. Μην αφήσετε το θυμό και την προκατάληψη να θέσουν εμπόδια στη ροή των πραγμάτων. Go with the flow.
Οι πλανήτες σας δίνουν την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μερικά υποβόσκοντα θέματα που καιρό τώρα σας απασχολούν. Δώστε προτεραιότητα στις φιλικές παρεξηγήσεις.  

Ζυγός

Η ανάγκη να πιέσετε καταστάσεις και συνειδήσεις για να έρθουν τα πράγματα στα ίσα τους είναι μεγάλη και θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε. Να θυμάστε όμως ότι με την ίδια ευκολία που μπορεί να επέλθει η λύση, μπορεί να έρθει και η καταστροφή. Καλύτερα να κάνετε υπομονή λοιπόν.
Ύποπτες οι κινήσεις των Σκορπιών. Μην τους πολυεμπιστεύεστε σήμερα.
 
Σκορπιός
Μην επαφίεστε αποκλειστικά στην πρωτοβουλία των άλλων. Ο Άρης σας δίνει τη δύναμη να πάρετε δικές σας αποφάσεις και να ξεσηκώσετε τον κόσμο όποτε το επιθυμείτε. Δεν είναι κακό να δοκιμάστε τις δυνάμεις σας.
Σύγχυση στα ερωτικά. Είναι καιρός να ζητήσετε εξηγήσεις γιατί η περίοδος χάριτος κράτησε υπερβολικά πολύ.  

Τοξότης

Εστιάστε στα σημαντικά ζητήματα (ξέρω ότι κουραστήκατε να είστε συνέχεια σοβαροί, αλλά πρέπει) και αναβάλλετε για ακόμα λίγο τη χαλάρωση. Σήμερα διακυβεύονται κάποιες αλήθειες για τις οποίες παλέψατε πολύ στο παρελθόν.
Αν δεν μπορείτε να υποκριθείτε τους χαρούμενους, μην το κάνετε. Κάποιοι φίλοι θα πρέπει να βρουν νέες μαριονέτες για το κουκλοθέατρό τους.  

Αιγόκερως

Ξαναπιάστε παλιά χόμπυ και ασχολίες που αφήσατε απότομα. Στο παρελθόν εγκαταλείψατε πολλά πράγματα πριν φτάσουν στο τέλος τους και αυτό σας στοίχισε στη μετέπειτα πορεία σας.
Η Αφροδίτη επιδρά ευνοϊκά στις νωπές πληγές σας. Δεν θα σας πάρει πολύ μέχρι να ξαναμπείτε στο παιχνίδι δυναμικά (παρόλη τη γκρίνια και τις απαισιόδοξες προβλέψεις σας).  

Υδροχόος

Μην περιμένετε να σπάσει ο πάγος ως δια μαγείας. Πρέπει να δουλέψετε πολύ το επικοινωνιακό κώλυμα που υπάρχει ανάμεσα σε σας και το άτομο που σας απασχολεί κι αυτό ίσως απαιτεί περισσότερες θυσίες απ’ ό, τι νομίζετε.
Η επαφή σας με μεγαλύτερους θα είναι για ακόμη μια φορά ο κατάλληλος δρόμος προς την κατανόηση και την αποδοχή.  
Ιχθύς
Τα χαρίσματά σας σήμερα λάμπουν και κανείς δεν θα μπορέσει να σας επισκιάσει, όσο τα προβάλλετε σωστά. Ο ανταγωνισμός πάντως παραμένει ακμαιότατος και δεν σας παίρνει να τον υποτιμήσετε.
Οι Τοξότες είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι σήμερα. Ό, τι κι αν γίνει, μπορείτε να τους εμπιστευτείτε. Θα σας ακούσουν και θα σηκώσουν πρόθυμα τα βάρη σας.

Πηγή: lifo.gr