Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια (14 - 15 Ιουλίου) Κριός
Αυτό το Σαββατοκύριακο η ένταση της εβδομάδας αναδύεται στην επιφάνεια και ζητάει επιτακτικά να εκτονωθεί. Υπάρχουν πολύ πιο εποικοδομητικοί τρόποι να ξαλαφρώσετε από το να κοπανάτε το κεφάλι σας στον τοίχο. Βγείτε έξω, μιλήστε με κόσμο…
Η ερωτική σχέση εξελίσσεται σε κάτι μονιμότερο και αυτό ίσως να σας φοβίσει. Τα πράγματα όμως κυλάνε όπως πρέπει να κυλήσουν και το ξέρετε.  

Ταύρος

Μια επαγγελματική πρόκληση κάνει την εμφάνισή της και αναρωτιέστε αν είναι τώρα η σωστή στιγμή για να τη δεχτείτε. Ο Δίας πάντως σας δίνει όλη την απαιτούμενη ενέργεια(η απόφαση βέβαια είναι δική σας).
Μην παθαίνετε εμμονές με πρόσωπα. Η καλύτερη λύση είναι να τα απομυθοποιείτε πριν προλάβουν να αποκτήσουν διαστάσεις θεού, που δεν τους αξίζουν.  

Δίδυμος

Η Σελήνη ευνοεί την ενδοσκόπηση και το soul searching. Αυτό το διήμερο θα κάνετε μια βουτιά στο υποσυνείδητό σας και θα ανασύρετε πολύτιμες αλήθειες, που για κάποιο λόγο τείνετε να απωθείτε στην καθημερινότητά σας.
Οι σωστές ερωτήσεις θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τις κρίσιμες απαντήσεις που ψάχνετε. Μη χάνετε άλλο χρόνο- περάστε στο ψητό.  

Καρκίνος

Η ξεροκεφαλιά σας θα φανεί πολύ χρήσιμη αυτές τις μέρες (κάπου έπρεπε να χρησιμεύσει κι αυτό το χαρακτηριστικό επιτέλους). Οι κακές επιρροές σας κυκλώνουν, γι’ αυτό θα πρέπει να μείνετε πιστοί στα πιστεύω σας, χωρίς να παρασυρθείτε από τα επικίνδυνα καλέσματα.
Ησυχία στα ερωτικά, την οποία εν μέρει επιδιώξατε με τη συνεχή σας άρνηση.  

Λέων

Απόψεις που αποτελούσαν κάτι σαν θρησκεία κλονίζονται ισχυρότατα και βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας νέας εποχής. Εμπιστευτείτε τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας, κάποια αξία θα έχουν για να τα ‘χουν καταφέρει.
Μην υπεραναλύετε τα ερωτικά. Το διήμερο αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να αφήσετε τις εξελίξεις να τρέξουν υπέρ σας.  

Παρθένος

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο στο πρόσωπό σας οι φίλοι σας έχουν δει τον σωτήρα των σχέσεών τους και το περίεργο είναι πως δεν έχουν άδικο. Ασκείτε καταλυτική επιρροή στα ερωτικά τον άλλων και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας με σύνεση.
Στον ορίζοντα αχνοφαίνεται ένας έρωτας έκπληξη, διαφορετικός από τις μέχρι τώρα εμπειρίες σας.  

Ζυγός

Το παρελθόν έρχεται για να σας στοιχειώσει αλλά το παρόν σας είναι πολύ καλά δομημένο για να φοβηθεί παλιούς δαίμονες. Συμφιλιωθείτε με ό, τι δεν πέτυχε και προχωρήστε χωρίς περαιτέρω ανησυχίες.
Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα. Κάποιος κινείται υπογείως και στην πορεία του μπορεί να σας υπονομεύσει χωρίς να το πολυσκεφτεί.  

Σκορπιός

Η Αφροδίτη σας ζητάει να μάθετε να μοιράζεστε, αλλά εσείς δε φαίνεστε έτοιμοι για μια τέτοιου είδους προοπτική. Δεν θέλω να σας πιέσω, αλλά πρέπει σιγά- σιγά να απαλλαχτείτε από μωρουδίστικες φοβίες και να ωριμάσετε σε μερικά θέματα συμβίωσης.
Μια νέα γνωριμία δεν σας αφήνει σε ησυχία. Η πολιορκία γίνεται έντονη αλλά η ετυμηγορία σας αργεί ακόμα.  

Τοξότης

Προσπαθώντας να βρείτε τι δεν πάει καλά στις φιλικές σας σχέσεις θα διαπιστώσετε ότι μερικά παλιά ζητήματα που θεωρούσατε λήξαντα, είναι στην πραγματικότητα ανοιχτά. Δώστε ένα οριστικό τέλος σ’ αυτό τον παραλογισμό.
Αντιμετωπίστε με συμπάθεια και ανοιχτό μυαλό τους προβληματισμούς του/ της συντρόφου σας (ακόμα κι αν τους θεωρείτε γελοίους).  

Αιγόκερως

Αλλάξτε τη ζωή σας βασιζόμενοι στις εμπειρίες του παρελθόντος. Μπορεί να νομίζετε πως ό, τι έγινε έγινε, όμως η ιστορία επαναλαμβάνεται και θα συνεχίσει να επαναλαμβάνεται για όσο την αγνοείτε.
Ένας φίλος σας εκπλήσσει με την ευθύτητά του και ανατρέπει τις απαισιόδοξες θεωρίες σας περί φίλων και κολλητών. Δεν είναι όλοι ίδιοι.  

Υδροχόος

Οι εντάσεις στα ερωτικά υποχωρούν και με καθαρό μυαλό μπορείτε πλέον να δείτε και να κρίνετε το μέλλον αυτής της σχέσης. Ίσως όμως και χωρίς εντάσεις να πρόκειται για μια κατάσταση που δεν έχει να σας δώσει κάτι περισσότερο.
Πρόοδος στα επαγγελματικά- ένα τηλεφώνημα δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για εξέλιξη την εβδομάδα που έρχεται.  

Ιχθύς

Η Σελήνη σας βγάζει εκτός προγράμματος. Πράγματα που ήταν πρώτα πρώτα στη λίστα σας παύουν να αποτελούν προτεραιότητα και η διασκέδαση γίνεται πρωτεύουσα ανάγκη. Μην τρομάζετε- τη χρειαζόσασταν λίγο αυτή τη χάλαση.
Μην φουσκώνουν τα μυαλά σας από τις υποσχέσεις. Περιμένετε καλύτερα να δείτε έργα (δεν μάθατε τίποτα πια από το παρελθόν;).


Πηγή: lifo.gr