Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (17 Ιουλίου 2012) Κριός
Ο Ερμής ενισχύει τις δυνάμεις σας στην επικοινωνία και σας βοηθάει να αποβάλετε τη νευρικότητα που σας διακατείχε τις προηγούμενες μέρες. Πλέον μπορείτε να συζητήσετε και τελικά να λύσετε με άνεση τα προβλήματα που άλλοτε σας φάνταζαν βουνό.
Προσοχή στις μεγαλόπνοες επαγγελματικές προτάσεις- κάποιος δεν σας τα λέει όλα και περιμένει να τον πιστέψετε παρόλα αυτά.  

Ταύρος

Οι εντάσεις μεταξύ συγγενών δυστυχώς δεν θα αποφευχθούν και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε χωρίς φόβο και αναβλητικότητα. Μια παρεξήγηση ή μια λάθος ερμηνεία μπορεί να σας έφεραν εδώ που φτάσατε. Ψάξτε το λίγο παραπάνω.
Νέες προοπτικές στα ερωτικά σας. Επιτέλους ανοίγεστε σε μια κατεύθυνση που περιφρονούσατε αρκετά στο παρελθόν.  

Δίδυμος

Προσπαθήστε να δείτε το δάσος και όχι το δέντρο. Πέρα απ’ όλες τις δυσάρεστες καταστάσεις που θα αναγκαστείτε να διαχειριστείτε, σημασία τελικά έχει το ερωτικό σας έπαθλο, που πιστέψτε με- θα είναι ανεκτίμητο. Κάντε λίγη υπομονή.
Δώστε τροφή στις νέες σας ιδέες και μην αυτοσαμποτάρεστε. Οι δυνατότητές σας είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ ό, τι νομίζετε.  

Καρκίνος

Μια νέα κατάσταση που διαμορφώνεται χάρη στο Δία, έχει τα φόντα να μεταβάλει ριζικά την οικονομική σας κατάσταση προς το καλύτερο. Εμπιστευτείτε τους Ζυγούς και τους Τοξότες δίπλα σας χωρίς δεύτερη σκέψη.
Αναμονή στα ερωτικά- κάποιος χρειάζεται το χρόνο του για να αποφασίσει. Τρείς- τέσσερις μέρες του είναι υπεραρκετές όμως.  

Λέων

Μην αφήνετε τα μυαλά σας να φουσκώνουν από τις κολακείες και τα μεγάλα λόγια ορισμένων προσώπων δίπλα σας. Εξετάστε πρώτα αν έχουν κάτι να κερδίσουν παριστάνοντας τους αυλικούς σας.
Βελτίωση των σχέσεών σας με συναδέλφους, η οποία θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα και στην ψυχολογία σας. Επιτέλους ο/η σύντροφος σταματάει να γκρινιάζει.  

Παρθένος

Ο Άρης σήμερα πυροδοτεί το κλίμα ανάμεσα σε σας και το αντικείμενο του πόθου σας, προκαλώντας μάχες από το τίποτα. Σκεφτείτε προσεκτικά τι πάτε να πείτε, πριν το πείτε και μην πέσετε στο σφάλμα της εύκολης προσβολής. Θα σας στοιχίσει περισσότερο απ’ ό, τι νομίζετε.
Θετικές οι εξελίξεις στα οικονομικά- αποφύγετε όμως τα υπερβολικά ανοίγματα.  

Ζυγός

Η επίδραση της Σελήνης σας φέρνει αντιμέτωπους με τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις της ζωής σας. Ξαφνικά θέλετε να επαναστατήσετε απέναντί τους και το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο.
Καμιά φορά είναι καλύτερο να σωπαίνετε, όταν η ατμόσφαιρα είναι υπερβολικά ηλεκτρισμένη. Μια λέξη είναι ικανή να φέρει την αχρείαστη έκρηξη.  

Σκορπιός

Ο αποχωρισμός είναι δύσκολος, αλλά αν το θέλετε δεν θα είναι οριστικός. Επιτέλους παλέψτε και με τις δικές σας δυνάμεις για να διατηρήσετε μια σχέση και μην επαφίεστε μονίμως στην πρωτοβουλία των άλλων.
Αποδεχτείτε τα νέα δεδομένα στη δουλειά- η αντίσταση είναι μάταιη. Ούτως ή άλλως, στο τέλος θα είστε οι ευνοημένοι της υπόθεσης.  

Τοξότης

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να προστατευτείτε αποτελεσματικά, πέρα από την επίθεση. Αφουγκραστείτε τις προθέσεις των άλλων και προλάβετε εγκαίρως αρνητικές συμπεριφορές.
Χάρη στη βοήθεια ενός φίλου τα ερωτικά σας αναπτερώνονται άμεσα και δημιουργούν βάσιμες προσδοκίες για κάτι πιο μόνιμο μελλοντικά. Φερθείτε με ηρεμία και αποφύγετε όσο μπορείτε τις υστερίες σήμερα.  

Αιγόκερως

Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής σας, σας έχουν αποπροσανατολίσει κάπως από τον αρχικό σας ερωτικό στόχο. Ψάχνετε κάποιον να κατηγορήσετε για το βάλτωμά σας αλλά στην πραγματικότητα φταίει η δική σας αδιαφορία.
Η Αφροδίτη αναζωπυρώνει την όρεξή σας και από σήμερα κυνηγάτε περισσότερο τον ρομαντισμό. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και όχι στις συμβουλές των άλλων.  

Υδροχόος

Ο προβληματισμός για το μέλλον των κοινωνικών σας σχέσεων είναι έντονος αλλά η λύση, αυτή τη μεταβατική περίοδο, είναι μόνο μια: Πρέπει να ρισκάρετε για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας.
Στα ερωτικά, θα εκπλαγείτε όταν συνειδητοποιήσετε πως η έλξη γεννιέται και στα πιο απροσδόκητα μέρη. Αυτός που κάποτε ήταν φίλος μπορεί μοιραία να γίνει εραστής.  

Ιχθύς

Ο Κρόνος σας βοηθάει να οργανώσετε ό, τι έχει σχέση με το σπίτι και τους εσωτερικούς του χώρους. Είναι η ώρα για ένα μαζικό ξεσκαρτάρισμα, που θα βελτιώσει εύλογα την ψυχολογία σας.
Στα ερωτικά, η διάθεση γίνεται παιχνιδιάρικη εκεί που δεν το περιμένατε. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και μην τον αιχμαλωτίζετε σε δεσμεύσεις που δε χρειάζεται.Πηγή: lifo.gr