Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Ηρακλείου επανέρχεται παρουσιάζοντας στο κοινό του Ηρακλείου, το αριστούργημα του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Η Αυλή των θαυμάτων», σε σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνάκη. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 23 έως την Παρασκευή 27 Ιουλίου και θα δοθούν στο Μικρό Κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις» (είσοδος από την λεωφόρο Πλαστήρα).

Οι πρώτες παραστάσεις δόθηκαν, για μια βδομάδα, στα μέσα  Μαΐου του 2012, στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου. Τις  παρακολούθησαν περισσότεροι από 3.500 συμπολίτες μας, όπου αντί εισιτηρίου  προσέφεραν τρόφιμα  μακράς διάρκειας. Οι ποσότητες των τροφίμων που μαζεύτηκαν,   περίπου6.500 κιλά, διατέθηκαν στα 14 Κέντρα Κοινοτικής Φροντίδας Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Ηρακλείου, σε τετρακόσιες περίπου οικογένειες που λαμβάνουν βοήθεια από τα κέντρα αυτά, μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών που διαθέτουν,  καθώς και σε διάφορους συμπολίτες μας που είχαν αποδειγμένα μεγάλη ανάγκη.

Οι παραστάσεις μας πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2012» και θα δοθούν στο μικρό κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις» από τη Δευτέρα 23 έως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012, με  ώρα έναρξης 21:30. Γενική είσοδος 5€, με ευαισθησία σε ανέργους, μαθητές και φοιτητές, που θα έχουν ελεύθερη είσοδο.

Οι Συντελεστές της παράστασης είναι:

Σκηνοθεσία:    Γιώργος Αντωνάκης

Σκηνογραφία: Αλέξης Βλαχάκης

Ενδυματολογία:   Δέσποινα Καλαράκη

Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Αντωνάκης – Γιάννης Αλεξανδράκης

Κατασκευή σκηνικών: Γιώργος Πεδιαδιτάκης

Ράψιμο κουστουμιών: Νan Σπυριδάκη

Φωτογραφίες: Βασίλης Κοκκινάκης 

Βιντεοσκόπηση: Ευτύχης Σαρτζετάκης

Ήχος και Φωτισμός: Prosound

Κομμώσεις:     Ρένα Αποστολάκη

Σχεδιασμός προγράμματος και αφίσας:  leftgrarhic

Υπεύθυνη παραγωγής, συντονισμού και Δημοσίων Σχέσεων: Μαρίζα Χριστάκη


Πηγή: cretalive.gr