Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (18 Ιουλίου 2012)  Κριός
Ο Ποσειδώνας προκαλεί κάποιες αναταραχές στα ερωτικά σας, μπλέκοντάς τα με επαγγελματικά και άλλα άσχετα θέματα. Είναι στο χέρι σας να αποσυμφορήσετε  την κατάσταση- μια λογική κουβέντα και μπόλικη υπομονή αρκούν.
Σήμερα ορισμένα θαμμένα συναισθήματα αναμένεται να βγουν στην επιφάνεια και καλό θα είναι να μην τα καταπιέσετε άλλο. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. 

Ταύρος

Είστε ιδιαίτερα πολυάσχολοι και η διαρκής επαγρύπνηση σε σχέση με τα επαγγελματικά σας κάνει να αισθάνεστε λίγο περίεργα στις χαλαρές κοινωνικές σας εκδηλώσεις. Πάντα κάτι μοιάζει ημιτελές κι εσείς νιώθετε υποχρεωμένοι να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά, ακόμη κι όταν δεν πρέπει.
Μην απομακρύνετε τους ανθρώπους- τους χρειάζεστε και σας χρειάζονται. 

Δίδυμος

Είναι σημαντικό να εκδηλωθείτε σήμερα και να εκφράσετε ακριβώς αυτά που σκέφτεστε και αισθάνεστε στους άμεσα ενδιαφερομένους. Μην κρατάτε πράγματα μόνο για τον εαυτό σας- υπάρχει κάποιος που περιμένει να σας ακούσει.
Καθοριστική η επίδραση των Ιχθύων πάνω σας (μέσα σας, έξω σας κ.τ.λ). Μην τους κλείσετε την πόρτα για κανένα λόγο. 

Καρκίνος

Η επικοινωνία δεν είναι το δυνατό σας χαρτί σήμερα. Παρόλα αυτά, γύρω σας λέγονται πολύ σημαντικά πράγματα, που πρέπει να ακούσετε και να τα βάλετε καλά στο μυαλό σας. Ό, τι φτάσει στα αυτιά σας αυτές τις ώρες θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για το μέλλον.
Σύγχυση στα ερωτικά. Μάλλον δεν θέλετε τα ίδια πράγματα με το πρόσωπο που σας απασχολεί. 

Λέων

Η Σελήνη σας δίνει το έναυσμα να θεμελιώσετε κάποιες αλλαγές στα εργασιακά και στα ερωτικά. Δεν είναι τόσο ότι άλλαξαν οι συνθήκες, όσο ότι αρχίζετε να τις βλέπετε με εντελώς διαφορετική ματιά.
Καλύτερα να μη δώσετε αφορμές για καυγά στους Ταύρους σήμερα. Πηγαίνετε με τα νερά τους και θα δείτε πως θα ευνοηθείτε στο τέλος. 

Παρθένος

Μη λέτε άλλα ψέματα στον εαυτό σας. Ο έρωτας βρίσκεται μπροστά σας και δεν σας χωρίζει τίποτα άλλο πέρα από τον εγωισμό σας. Ρίξτε για λίγο τις άμυνές σας και στο τέλος θα με ευχαριστείτε.
Αισιοδοξία στα επαγγελματικά, συγκρατημένη όμως. Τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά και οι απολαβές σας αυξάνονται, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθείτε.
 
Ζυγός
Η Αφροδίτη σας βοηθάει να χαλαρώσετε και να αποβάλετε την ένταση που είχε συσσωρευτεί τις προηγούμενες μέρες με ομαλό τρόπο. Μην αφήσετε το ρεύμα των κοινωνικών σχέσεων να σας παρασύρει εκεί που είχατε πει πως δεν θέλετε να ξαναβρεθείτε.
Πολύ καλά τα νέα στα ερωτικά- επιτέλους η πολιορκία αποδίδει καρπούς. 

Σκορπιός

Μην παίζετε και ξαναπαίζετε στο μυαλό σας όλα όσα ειπώθηκαν, καλά και κακά. Σκεφτείτε λίγο και εκείνα που δεν είπατε και δώστε τους την πρέπουσα σημασία. Άραγε υπάρχει χρόνος να επανορθώσετε;
Βγείτε από το σπίτι σήμερα, όσο κουρασμένοι κι αν είστε. Είναι ζωτικό να έρθετε σε επαφή με κόσμο κι αν συναντήσετε και κανέναν Κριό, τόσο το καλύτερο. 

Τοξότης

Η πρώτη εντύπωση είναι και η σημαντικότερη και χάρη στη βοήθεια του Δία, αυτό το στοίχημα το κερδίσατε. Τώρα πρέπει να διατηρήσετε το υψηλό επίπεδο επικοινωνίας σας και να μην απογοητεύσετε εκείνους στους οποίους γεννήσατε μεγάλες προσδοκίες.
Οι ορμές σας είναι ιδιαίτερα έντονες και οφείλετε να τις τιθασεύσετε μέχρι το κλίμα να γίνει πρόσφορο. 

Αιγόκερως

Η φαντασία σας καλπάζει σήμερα, γι’ αυτό προσέξτε μην την αφήσετε να σας κυριεύσει. Είναι σημαντικό να διαχωρίζετε την πραγματικότητα από τους ευσεβείς σας πόθους και το τελευταίο διάστημα έχετε χάσει λίγο- πολύ την μπάλα.
Προσοχή στην ένταση με τους Σκορπιούς, μπορεί να ξεφύγει από τα όρια που έχετε θέσει. 

Υδροχόος

Απογοήτευση στα ερωτικά σας. Φαίνεται πως η προοπτική μιας δεύτερης ευκαιρίας δεν έκατσε ακριβώς όπως την είχατε φανταστεί. Για εκατοστή λοιπόν φορά φέτος σας συνιστώ να ξεκολλήσετε από το παρελθόν και να αδράξετε το παρόν από τα μαλλιά, ακόμη κι αν δεν βγει σε καλό. Κάθε λάθος είναι ευπρόσδεκτο τώρα, αρκεί να είναι καινούργιο. 

Ιχθύς

Σας δίνεται μέσω του Κρόνου η ευκαιρία να αναδημιουργήσετε το παρόν υπό ευνοϊκότερους όρους και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Ο ερωτικός σας σύντροφος είναι συμπαραστάτης σ’ αυτή τη διαδικασία.
Οι προκλήσεις στα επαγγελματικά καλά κρατούν και πρέπει να σκεφτείτε έξυπνους τρόπους για να τις αποδεχτείτε επιτυχώς. Ετοιμαστείτε πάντως να ιδρώσετε.

Πηγή: Lifo