Με τον δίγλωσσο τίτλο της να υποδηλώνει την πολυμορφική της διάσταση, η όπερα «Il Bacio di Leonora /Το Φιλί της Λεονόρας» του Yves Senn, παρουσιάζεται από τον θίασο L'avant-scène opéra, στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», στις 18 και 19 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ.

Η παράσταση
Σε λιμπρέτο και μουσική του πολυβραβευμένου Yves Senn και με τη συμμετοχή 30 ερμηνευτών (τραγουδιστών, χορωδών, χορευτών και ηθοποιών) και επταμελούς ορχήστρας, η παράσταση συνδυάζει διάφορα είδη παραστατικών τεχνών, όπως η μουσική το θέατρο και ο χορός και ασχολείται με τον άνθρωπο, μέσα από την ποικιλομορφία των ειδών, του ύφους, των χαρακτήρων, των γλωσσών και, πάνω από όλα, των συναισθημάτων.

Το - βραβευμένο με Prix BCN Culture 2010 - «Φιλί της Λεονόρας» σκιαγραφεί την αναγκαστική συνάντηση ανθρώπων, με εντελώς διαφορετικές καταβολές, αξίες, αναφορές, βλέψεις και διαδρομές. Καθένας από αυτούς πιστεύει σε έναν ξεχωριστό λόγο ύπαρξης, πράγμα που δημιουργεί έναν έντονο ζωντανό διάλογο, γεμάτο μίσος, πάθη, πόθους, έρωτες και διαμάχες.

πηγή: naftemporiki.gr

 

TAGS