Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (19 Ιουλίου 2012)
Κριός
Η ερωτική ένταση που χτίζεται σταδιακά αυτές τις ημέρες, σήμερα φτάνει στο peak της και ψάχνει κάποια διέξοδο για να εκτονωθεί. Φροντίστε να εξαντλήσετε κάθε πιθανότητα επαφής με το άτομο του ενδιαφέροντός σας, πριν στραφείτε σε πρόσωπα δευτέρας διαλογής.
Στην επιφάνεια τα προβλήματα συνεργασίας στο πεδίο της δουλειάς. Θα πρέπει μάλλον να γίνετε σκληροί.  

Ταύρος

Η ευθυνοφοβία των άλλων θα σας προκαλέσει σήμερα έντονο εκνευρισμό και σε συνδυασμό με το κλίμα που καλλιεργείται από τον Άρη, θα αρχίσετε να αμφιβάλετε για το ποιόν ακόμη και των πολύ δικών σας ανθρώπων. Μήπως όμως υπάρχει κάτι σημαντικό που σας διαφεύγει στην όλη ιστορία;
Σε θετική τροχιά τα ερωτικά σας.
 
Δίδυμος
Η σημερινή είναι μέρα σημαντικών αποφάσεων σχετικά με τα οικονομικά και την διαχείρισή τους εκ μέρους σας. Οι καιροί αλλά και ο τρόπος που εξελίσσεστε ως άνθρωποι απαιτούν εκ θεμελίων αλλαγή των καταναλωτικών σας συνηθειών.
Δίλημμα στα ερωτικά, που δυστυχώς είναι αρκετά σκληρό για κάθε πλευρά. Μην ψάξετε ανώδυνες λύσεις- δεν υπάρχουν.  

Καρκίνος

Μην αφήνετε τους άλλους, όσο μεγάλη συναισθηματική επιρροή κι αν σας ασκούν, να σας ωθούν σε λάθος αποφάσεις για την πλάκα τους. Ευτυχώς ο Δίας σας υπερασπίζεται και σας χαρίζει έντονο δυναμισμό για να ξεφύγετε από το νοσηρό αυτό πλαίσιο.
Ό, τι δεν μπορείτε να εξετάσετε καθαρά σήμερα, καλύτερα να το αφήσετε για αύριο. Δεν χάθηκε ο κόσμος να σας περιμένουν λίγο.  

Λέων

Η σύγχυση των προηγούμενων ημερών διαλύεται, κυρίως χάρη στη σωτήρια επέμβαση ενός Ιχθύος στη ζωή σας. Μην βάζετε ταμπέλες στον κόσμο, αυτός που κάποτε ήταν φίλος μπορεί να έχει τα φόντα να γίνει κάτι παραπάνω.
Τριγμοί στις οικογενειακές σχέσεις. Παραμελήσατε ένα φλέγον ζήτημα και τώρα σας κυνηγάει. Υπάρχει όμως ακόμη χρόνος για να το λύσετε.  

Παρθένος

Μη δίνετε σε ανούσιες διαμάχες περισσότερη σημασία απ’ όση τους πρέπει. Στο τέλος της ημέρας, ο καθένας πάει σπίτι του και το μόνο που μένει είναι πικρία, όποιος κι αν κέρδισε την εκάστοτε μάχη.
Η Αφροδίτη ενισχύει τα ερωτικά σας σχέδια και σας χαρίζει τύχη. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να τολμήσετε αυτό που φοβόσασταν.  

Ζυγός

Έχετε μια κλίση προς την υστερία σήμερα, με αποτέλεσμα να υπερβάλετε χωρίς να το θέλετε πραγματικά. Κάντε μια προσπάθεια έστω να μην αδικήσετε τον κόσμο (και κυρίως όσους έχετε ήδη αδικήσει).
Ένα ξαφνικό περιστατικό θα σας κάνει να αναθεωρήσετε για μερικές πλευρές των ερωτικών σας επαφών. Ποτέ δεν είναι αργά για μια αλλαγή.  

Σκορπιός

Μην πείθεστε πια τόσο εύκολα από τα λεγόμενα των γύρω σας, όσο θελκτικός κι αν είναι ο τρόπος τους. Κάντε έναν κόπο να ελέγξετε αν ό, τι σας πασάρουν είναι αληθινό, πριν το υιοθετήσετε (την έχετε πατήσει ήδη αρκετές φορές).
Θετικές οι εξελίξεις στα οικονομικά- ο Πλούτωνας ευνοεί τις κοπιώδεις προσπάθειές σας.  

Τοξότης

Η ατμόσφαιρα στο φιλικό περιβάλλον είναι ιδιαίτερα φορτισμένη και αυτός που θα αποφασίσει να μιλήσει πρώτος θα δεχτεί καταιγισμό αντιδράσεων. Λυπάμαι, αλλά εσείς πρέπει να είστε αυτοί που θα σπάσουν τη σιωπή- κανείς άλλος δεν μπορεί να φέρει αυτό το βάρος τώρα.
Φερθείτε με ήπιους τόνους σε μεγαλύτερους από εσάς, μόνο να κερδίσετε έχετε.  

Αιγόκερως

Ένα επικίνδυνο εγχείρημα έχει ξεκινήσει και είτε πρόκειται περί ερωτικής απόπειρας είτε όχι, η συμμαχία σας με τον Δία σας προστατεύει από τις κακοτοπιές. Βιαστείτε όμως γιατί ο άνεμος δεν θα είναι για πολύ ακόμα ούριος.
Το ενδιαφέρον κάποιου γίνεται υπερβολικό, σε σημείο που παραβιάζει την ιδιωτική σας ζωή. Θα ήταν καλό κάπου εδώ να θέσετε τα όριά σας.  

Υδροχόος

Όλα δείχνουν πως με τον έναν ή με τον άλλο τρόποξεκινάει μια νέα εποχή και σ’ αυτή δεν εντάσσονται ορισμένα πρόσωπα που στιγμάτισαν το παρελθόν σας. Προχωρήστε χωρίς να κοιτάτε πίσω.
Τα επαγγελματικά είναι κάπως ασαφή αυτή τη στιγμή. Κάντε τη συζήτηση που φοβάστε για να καταλάβετε επιτέλους που ακριβώς βρίσκεστε.  

Ιχθύς

Είναι κάποιες μικρές υποχρεώσεις που αγνοείτε εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται και να σας πονοκεφαλιάζουν. Επιληφθείτε τώρα για να μην πάρει και άλλους η μπάλα στη συνέχεια.
Έντονο το ερωτικό φλερτ. Το παιχνίδι είναι δικό σας και τώρα η αντίπερα όχθη περιμένει ένα σήμα σας για να προχωρήσει περαιτέρω.


Πηγή: lifo.gr