Ο νεαρός γιατρός Μόρτιμερ Γκράνβιλ δεν μπορεί να σταυρώσει μια δουλειά της προκοπής στα νοσοκομεία του βικτοριανού Λονδίνου εξαιτίας των ριζοσπαστικών του ιδεών. Τελικά, για καλή του τύχη προλαμβάνεται στο ιδιωτικό ιατρείο του Δρ. Ρόμπερτ Ντάριμπλ, ενός γνωστού για τις τολμηρές πρακτικές αντιμετώπισης της γυναικείας υστερίας επιστήμονα. Ο Μόρτιμερ αρχίζει να κάνει υπερωρίες στη επιτυχημένη θεραπεία του πυελικού μασάζ, την ίδια στιγμή που ένα τρυφερό ειδύλλιο έχει αρχίσει να αναπτύσσεται με την κόρη του αφεντικού του.

Επιπλέον, μετά από ένα τυχαίο γεγονός ο παρατηρητικός νεαρός γιατρός ανακαλύπτει ένα από τα πιο δημοφιλή ερωτικά βοηθήματα… Τον δονητή. Πέρα από τις τολμηρές της αποκαλύψεις η βρετανική ρομαντική κομεντί «Η Μηχανή της Χαράς» μιλά για την αξία του πραγματικού έρωτα, για τους φεμινιστικούς αγώνες της εποχής και για τους άκαμπτους βικτωριανούς κανόνες που καταπίεζαν τον αυθορμητισμό και την ελευθερία της έκφρασης.   

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Μάγκι Τζίλενχαλ, Χιου Ντάνσι, Ρούπερτ Έβερετ. Στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 26/7.