Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια (21 - 22 Ιουλίου) 

Κριός
Αισθάνεστε παντοδύναμοι, έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο, αλλά όπως γνωρίζετε η υπεραισιοδοξία οδηγεί σε τραγικά λάθη. Όπως και να ‘χει όμως, η αυτοπεποίθησή σας τονώνεται χάρη στην Αφροδίτη και οι έξοδοί σας αυτό το σαββατοκύριακο θα στεφθούν με επιτυχία.
Μην πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις- οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες αυτό το διήμερο. 

Ταύρος

Οι ιδέες που κατεβάζετε είναι ιδιαίτερα σημαντικές τώρα, γι’ αυτό καλύτερα να μην τις προσπεράσετε έτσι απλά. Ακόμη κι αν το timing δεν σας ευνοεί, φυλάξτε την έμπνευση του τώρα για το μέλλον.
Το ερωτικό σας πάθος μπορεί να σας βάλει σε περιπέτειες γιατί ο ανταγωνισμός που αντιμετωπίζετε είναι σφοδρός.
 
Δίδυμος
Προφανώς οι δυνάμεις σας δεν είναι αρκετές για να αντιμετωπίσετε ένα τόσο μεγάλο φορτίο αυτή τη στιγμή. Υποχωρήστε προτού εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.
Η Αφροδίτη βλέπει με καλό μάτι τα ερωτικά σας σχέδια και σας δίνει τα απαραίτητα συναισθηματικά και πρακτικά εφόδια για να τα φέρετε εις πέρας. Καλό θα ‘ταν όμως να αποφύγετε τις ακρότητες. 

Καρκίνος

Χαλαρώστε λίγο και προσπαθήστε επιτέλους να διώξετε αυτή την αναίτια νευρικότητα, που σας διακατέχει. Οι πλανήτες σας δίνουν πολλούς λόγους να είστε χαρούμενοι (στα οικογενειακά και τα ερωτικά) αλλά η απόλαυση δεν είναι αυτή που πρέπει όταν συνοδεύεται από άγχος.
Κάντε ένα βήμα πίσω στις διενέξεις σας με έναν φίλο. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
 
Λέων
Ο Κρόνος προκαλεί συναισθηματικές μεταπτώσεις- δεν είστε λοιπόν η καλύτερη παρέα που θα μπορούσε να έχει κάποιος αυτό το διήμερο. Ευκαιρία να ασχοληθείτε πιο επισταμένα με την ψυχολογία σας. Υπάρχουν αρκετά θέματα που δεν έχετε ερευνήσει ικανοποιητικά.
Ανάσα στα οικονομικά σας- θα λάβετε μια εντελώς απρόσμενη ωφέλεια αυτές τις μέρες. 

Παρθένος

Η συμπεριφορά ενός προσώπου που μετράει πολύ για σας, σας απογοητεύει και το συναισθηματικό κόστος είναι τεράστιο. Είδατε που τελικά δεν πρέπει να πιστεύετε στα παραμύθια που σας πλασάρουν οι όμορφες μούρες;
Μην σπρώχνετε τα οικονομικά σας στα άκρα γιατί δεν σας συμφέρει. Δείξτε μέτρο και μεθοδικότητα σε ό, τι αφορά τις αγορές και τις δαπάνες. 

Ζυγός

Το αίσθημα της ευθύνης κατακλύζει την ψυχολογία σας, παρότι δεν είστε υποχρεωμένοι σε κανέναν. Επειδή όμως, απ’ ό, τι φαίνεται δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει, κάντε ό, τι είναι να κάνετε και κάντε το γρήγορα.
Κάποιο άτομο από θέση ισχύος σας κάνει τα γλυκά μάτια. Διαχειριστείτε με ιδιαίτερη προσοχή αυτή την προσέγγιση. 

Σκορπιός

To Σαββατοκύριακο ξεκινάει κάπως απογοητευτικά, με μια δήλωση που θα σας δυσαρεστήσει, αλλά καλυτερεύει στην πορεία. Μην πείτε όχι σε ελκυστικές προτάσεις από απλό πείσμα και ιδιοτροπία. Εξερευνήστε τις επιλογές σας με ανοιχτό μυαλό.
Η Σελήνη σας επιφυλάσσει μια περίεργη ανατροπή στα ερωτικά. Αυτός που νομίζατε ότι αδιαφορεί τελικά ενδιαφέρεται περισσότερο κι από σας. 

Τοξότης

Είναι ανάγκη να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών των δικών σας ανθρώπων, όσο ανεξάρτητες κι αν είστε ως προσωπικότητες. Αυτή τη φορά η γνώμη των άλλων μετράει και πρέπει να είναι υπέρ σας.
Δεν είναι κακό να χρησιμοποιείτε τις άκρες σας που και που. Ούτε βλάπτετε κανέναν, ούτε ζητάτε κάτι που δεν σας αξίζει. 

Αιγόκερως

Η επίδρασή σας πάνω στους άλλους είναι μεγάλη αυτές τις μέρες και η ευθύνη που πηγάζει από το γεγονός αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε να χειριστείτε ελαφρά τη καρδία. Ειδικά σε ό, τι αφορά μικρότερα άτομα από εσάς φερθείτε με σύνεση και ευγένεια.
Ομαλά θα κυλήσουν τα ερωτικά, χωρίς δυσάρεστες ή ευχάριστες εκπλήξεις. 

Υδροχόος

Η επιθυμία να ξεφύγετε από τις καθιερωμένες δεσμεύσεις (είτε αυτές αφορούν τα επαγγελματικά, είτε τα προσωπικά) κορυφώνεται και ο Δίας σας βρίσκει την κατάλληλη διαδρομή για να επιτύχετε τους στόχους σας. Προσέξτε όμως, γιατί οι άνθρωποι που θα συναντήσετε στην πορεία μπορούν να σας βάλουν σε επικίνδυνους πειρασμούς, που δε φαντάζεστε καν. 

Ιχθύς

Ο Πλούτωνας δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να έρθετε ξανά σε επαφή με κάποιο πρόσωπο που σας είπε αντίο πριν πολύ καιρό. Είστε σίγουροι όμως πως είστε ψυχολογικά έτοιμοι για κάτι τέτοιο;
Σε θετική πορεία οι κοινωνικές σας σχέσεις- προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο ανοιχτοί στα απανταχού καλέσματα που σας γίνονται.
 

Πηγή: Lifo.gr