Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (24 Ιουλίου 2012)
Κριός
Αισθάνεστε αισιόδοξοι για την πορεία που έχει πάρει η ζωή σας αλλά έχετε ακόμη αμφιβολίες. Ίσως απλά τα πράγματα να προχωράνε υπερβολικά γρήγορα χωρίς να προλαβαίνετε να συνειδητοποιήσετε την αλλαγή που συμβαίνει. Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας.
Ο Δίας σας βγάζει από τον λήθαργο και επιτέλους συνειδητοποιείτε μερικές πικρές αλήθειες όσον αφορά τα ερωτικά.  

Ταύρος

Ξέρω ότι ανυπομονείτε να αλλάξει εντελώς η παρούσα κατάσταση αλλά δεν πρέπει να πέσετε στην παγίδα του ενθουσιασμού και των παρορμήσεων. Μελετήστε προσεκτικά τις κινήσεις σας και μην παρασύρεστε από φανταχτερές υποσχέσεις.
Τα ερωτικά σας προοδεύουν, αλλά με αργούς ρυθμούς (δεν χρειάζεστε βιασύνη στην φάση που βρίσκεστε ούτως ή άλλως).  

Δίδυμος

Η έντονη κοινωνική και επαγγελματική δραστηριότητα σας προκαλεί σύγχυση σήμερα, αλλά ο Κρόνος σας βοηθάει να διαχειριστείτε την κατάσταση ικανοποιητικά. Έχετε όμως κατά νου πως θα χρειαστεί να κάνετε σημαντικές υποχωρήσεις.
Τα ψυχολογικά σας, σας πιάνουν για άλλη μια φορά και οι παράπλευρες απώλειες δυστυχώς δεν θα αποφευχθούν. Ο κόσμος δεν είναι εχθρός σας- συνειδητοποιήστε το επιτέλους !  

Καρκίνος

Οι συγκρούσεις δεν θα λείψουν σήμερα στις διαπροσωπικές σχέσεις και το χαρακτηριστικό τους θα ‘ναι πως δεν θα βγάλουν συγκεκριμένο νικητή. Μήπως τελικά είστε εθισμένοι σ’ αυτές και παλεύετε για να παλέψετε;
Προς το βράδυ τα πράγματα θα ηρεμήσουν και η πλευρά σας θα γίνει επιτέλους κατανοητή σε εκείνους που την αμφισβητούσαν προ ολίγου.  

Λέων

Όσο περισσότερο προσπαθείτε να μείνετε πιστοί στο σχέδιό σας, τόσο οι περιστάσεις θα σας οδηγούν μακριά του. Έχει έρθει η ώρα να αφεθείτε λίγο στα χέρια της τύχης γιατί ο αυστηρός προγραμματισμός μέχρι στιγμής δεν απέδωσε τους αναμενόμενους καρπούς.
Μια περίεργη κρούση σας γίνεται από έναν Ιχθύ και θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά πως θα ανταποκριθείτε.  

Παρθένος

Η γοητεία σας βρίσκεται στο peak της σήμερα χάρη στην ευεργετική δράση της Αφροδίτης και σας συμφέρει να την χρησιμοποιήσετε υπέρ σας. Δεν είναι ανάγκη να καταφύγετε στο ψέμα- προβάλετε τα γεγονότα με τον δικό σας, ιδιαίτερο τρόπο και να είστε σίγουροι πως θα επέλθει το ευνοϊκότερο αποτέλεσμα.
Προσοχή στα οικονομικά- κάντε κράτει και μην ανοίγεστε υπερβολικά.
 
Ζυγός
Προσοχή στους ανθρώπους που σας πλησιάζουν με ασαφή κίνητρα. Ξέρω πως το μυστήριο σας ιντριγκάρει και δημιουργεί ερωτικές προοπτικές, αλλά η ασφάλειά σας (και των γύρω σας εδώ που τα λέμε) είναι πάνω απ’ όλα.
Θετικές οι εξελίξεις στα οικογενειακά. Μια συζήτηση (που άργησε λίγο) θα λειτουργήσει σαν αντίδοτο στο ταραχώδες κλίμα.  

Σκορπιός

Η περίοδος χάριτος και ανάπαυλας τελειώνει σιγά σιγά και πρέπει να αρχίσετε να οργανώνετε με προσοχή το επόμενο βήμα σας. Μην παίρνετε τη βοήθεια κανενός ως δεδομένη- οι πάντες έχουν το αντάλλαγμά τους.
Κάποια απρόοπτη τηλεφωνική κλήση θα σας βάλει σε σκέψεις. Άραγε αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που δεν αξιοποίησε σωστά την πρώτη;  

Τοξότης

Θα δυσκολευτείτε να ανοιχτείτε σε ένα κοντινό σας πρόσωπο σήμερα, αλλά καλώς ή κακώς θα πρέπει να το κάνετε. Το χτίσιμο της οικειότητας απαιτεί θυσίες, στις οποίες έχετε την δύναμη να προβείτε τη δεδομένη στιγμή.
Απρόοπτες εξελίξεις στα ερωτικά. Μη βιάζεστε να πείτε μεγάλα λόγια πριν βεβαιωθείτε για τα συναισθήματά σας.
 
Αιγόκερως
Μήπως τελικά είναι προτιμότερη η μοναξιά από την καταναγκαστική παρέα; Το περασμένο διάστημα υπερεκτιμήσατε μερικούς ανθρώπους και σιγά σιγά τους απομυθοποιείτε. Μην διστάσετε να διακόψετε δεσμούς που δεν σας προσφέρουν κάτι.
Καταπραϋντική η επιρροή του Δία στα αισθηματικά σας (πάνω στην ώρα). Πληγές του παρελθόντος παύουν να πονάνε όσο πριν.  

Υδροχόος

Αρκετά με την υπερευαισθησία των άλλων. Δεν είναι δικό σας πρόβλημα η επιλογή τους να ζουν μες στο ψέμα. Υπερασπιστείτε την αλήθεια σας χωρίς φόβο και ενοχές, αλλά έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα για ενδεχόμενες αντιδράσεις από τη μεριά των Ταύρων.
Σε καλή τροχιά τα ερωτικά σας. Η σκέψη ξεκολλάει απ’ τα παλιά και εστιάζει στα καινούργια.  

Ιχθύς

Η Σελήνη σας επηρεάζει ιδιαίτερα ενισχύοντας την ειλικρίνεια και την αποκαλυπτικότητά σας. Νιώθετε αποδεσμευμένοι από κάθε περιορισμό και μιλάτε ευθέως, χωρίς περιστροφές για ό, τι σας απασχολεί. Κάτι μου λέει πως το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο απ’ ό, τι νομίζετε.
Είστε επιρρεπείς στα μικροατυχήματα- καλύτερα να απέχετε από χειρωνακτικές δραστηριότητες.  

Πηγή: lifo.gr