Ο Σούπερμαν αφήνει πίσω του τις λαμπερές -και για κάποιους κιτς- ημέρες του. Στη νέα ταινία Man of Steel, ο διάσημος ήρωας με τα κολάν είναι ώριμος, μοναχικός και σηκώνει στους ώμους του το βάρος του κόσμου, στον οποίο φιλοξενείται. Τουλάχιστον αυτό αφήνει να εννοηθεί το teaser τρέιλερ της ταινίας με σκηνοθέτη τον Ζακ Σνάιντερ.   Κάθε ταινία του Σνάιντερ (300, Watchmen) αποτελεί ένα οφθαλμολαγνικό υπερθέαμα. Με τον Κρίστοφερ Νόλαν (Σκοτεινός Ιππότης, Inception) στην παραγωγή, ο σκηνοθέτης ακολουθεί πιο σκοτεινά και εσωτερικά μονοπάτια.   

Με μουσική μου έχει δανειστεί από τον Άρχοντα τον Δαχτυλιδιών (τη σκηνή της πτώσης του Γκάνταλφ) βλέπουμε στο τρέιλερ τον Σούπερμαν να παίζει ως παιδί στην αυλή του, να ψαρεύει, ενώ παρεμβάλλονται εικόνες από τη φύση.

Το τρέιλερ έχει κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές, όπου ακούγονται οι φωνές των δύο πατεράδων του Σούπερμαν.
Στο ένα ο θεατής ακούει τη φωνή του Ράσελ Κρόου που ερμηνεύει τον Τζορ Ελ, ενώ στην άλλη ακούγεται η φωνή του Κέβιν Κόστνερ που ερμηνεύει τον γήινο πατέρα του Κλαρκ Κεντ, Τζόναθαν Κεντ.

Στον ρόλο του Σούπερμαν βλέπουμε τον Χένρι Κάβιλ (γνωστό από την τηλεοπτική σειρά The Tudors). Ο ηθοποιός είναι ο πρώτος μη Αμερικανός που θα ερμηνεύσει τον διάσημο σούπερ ήρωα.  

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2013.

πηγή: in.gr