Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (27 Ιουλίου 2012)
Κριός
Η ενέργειά σας αναπληρώνεται μετά την υπέρμετρη σπατάλη των προηγούμενων ημερών. Αυτή τη φορά όμως πρέπει να στραφεί προς την κατεύθυνση εκείνη που θα εξυπηρετήσει τα ερωτικά σας και όχι τις όποιες υποθέσεις των φίλων σας.
Είναι καλή μέρα να ενδώσετε σε πειρασμούς. Αρκετά στερήσατε από τον εαυτό σας- μην είστε πια τόσο αυστηροί.  

Ταύρος

Η επίδραση του Κρόνου ενδεχομένως να σας προκαλέσει κούραση και σύγχυση αλλά επειδή βρίσκεστε σε καλή ερωτική φάση δεν θα πληγείτε ιδιαίτερα.
Περίεργες ιδέες και αινιγματικά όνειρα θα σας βάλουν σε σκέψεις. Το υποσυνείδητό σας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε πολλά υπαρξιακά θέματα. Η λύση είναι εκεί και είναι στο χέρι σας να την εφαρμόσετε.  

Δίδυμος

Η πλανητική συγκυρία συμβάλλει στην εσωστρέφειά σας και σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε πριν το ζητήσετε από κάποιον. Οι πράξεις μας έχουν συνέπειες και τίποτα από ‘δω και στο εξής δεν περνάει στο ντούκου.
Κάποιος Ιχθύς σας παρέχει πολύτιμη βοήθεια και ο τρόπος που σας κάνει να τον δείτε ξεφεύγει από το αμιγώς φιλικό πλαίσιο.  

Καρκίνος

Οι φίλοι αποτελούν την προτεραιότητά σας σήμερα, γι’ αυτό και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να συζητήσετε τα όποια προβληματικά κεφάλαια ανάμεσα σε σας και αυτούς. Μην αφήσετε κουβέντες μετέωρες, ξεκαθαρίστε τα πράγματα μια και καλή.
Σε κρίσιμη καμπή τα ερωτικά- η Σελήνη σας βάζει σε ένα δίλημμα που όμως θα είναι καθοριστικό.  

Λέων

Τα πράγματα στο σπίτι βαίνουν καλώς μιας και οι ταραγμένες σχέσεις αποκαθίστανται επιτέλους. Έχετε όμως τα μάτια σας δεκατέσσερα για ενδεχόμενα οικιακά ατυχήματα, στα οποία δυστυχώς είστε επιρρεπείς.
Κάποιος Αιγόκερως προσπαθεί να σας προσεγγίσει μέσω τρίτων. Μην δυσκολεύετε κι άλλο την αποστολή του- δείξτε πιο προσιτοί και θα σας πλησιάσει σύντομα.  

Παρθένος

Λάθος μέρα για να κλειστείτε μέσα στο σπίτι. Βγείτε έξω και αναπνεύστε καθαρό αέρα γιατί οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε απαιτούν διαύγεια και έμπνευση. Μη διστάσετε να απευθυνθείτε στους ανθρώπους εκείνους που συνηθίζουν να σας χαρίζουν ενέργεια.
Ο Δίας σας κυνηγάει με μια συγκεκριμένη αγγαρεία. Καλύτερα να μην την αποφύγετε.  

Ζυγός

Ψάχνετε σε λάθος μέρος απάντηση στις ερωτικές σας ανάγκες. Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται υπάρχουν άνθρωποι που πληρούν τις προδιαγραφές σας, απλώς είναι σπανιότεροι από εκείνους με τους οποίους συμβιβάζεστε. Πάρτε τον εαυτό σας στα σοβαρά επιτέλους.
Προσοχή συνιστάται στα οικονομικά σας, είστε ευάλωτοι σε παραπλανητικές υποσχέσεις και ιδέες.  

Σκορπιός

Ξαφνικά σας πιάνει ένα σύνδρομο υπευθυνότητας και αισθάνεστε υποχρεωμένοι να φέρετε κάθε υποχρέωση εις πέρας εδώ και τώρα. Καλό αυτό (και καιρός σας ήταν εδώ που τα λέμε) αλλά μην ξεχνάτε και την καλοπέρασή σας, ειδικά τώρα που η Αφροδίτη ευνοεί την ερωτική κατάκτηση.
Περίεργη προσέγγιση από τους Λέοντες, μεταχειριστείτε τους προσεκτικά.  

Τοξότης

Μήπως ήρθε η ώρα να εξετάσετε με μεγαλύτερη θέρμη το ενδεχόμενο της δέσμευσης; Ξέρω πως ασφυκτιάτε πολύ εύκολα και τρομάζετε στη θέα της μονιμότητας, αλλά οι συνθήκες δεν θα μπορούσαν να ‘ναι καλύτερες για να εξελιχθείτε όπως σας πρέπει.
Η σημερινή μέρα προσφέρεται για επανεξέταση μιας επαγγελματικής προοπτικής. Μην βιάζεστε να απορρίψετε ό, τι σας προτείνεται.
 
Αιγόκερως
Η αλλαγή που σηματοδοτεί ο Ερμής ήταν γνωστή εδώ και καιρό αλλά τώρα αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Αφήστε όσους το επιθυμούν, να γίνουν κομμάτι της αλλά μην αναγκάσετε κανέναν να σας ακολουθήσει αν δεν το θέλει.
Η μέρα ευνοεί την ανανέωση στο σπίτι και σε ό, τι συνιστά μέρος της ρουτίνας σας. Μη φοβηθείτε να αλλάξετε ό, τι μοιάζει απαρχαιωμένο.  

Υδροχόος

Σιγά σιγά καταλαβαίνετε προς τα πού πρέπει να στραφείτε και γλιτώνετε το χάσιμο χρόνου που παλαιότερα αποτελούσε θεσμό κατά τη διαδικασία ερωτικής αναζήτησης. Ο στόχος είναι ένας και ο χρόνος περιορισμένος.
Πιστέψτε περισσότερο στους ανθρώπους γύρω σας. Υπάρχει λόγος που άντεξαν στο χρόνο και στη φθορά (σε αντίθεση με πολλούς άλλους).  

Ιχθύς

Δύο αλληλοσυγκρουόμενες προσωπικότητες σας προσεγγίζουν, η καθεμιά με τα δικά της μέσα και η κατάσταση γίνεται εμπόλεμη. Πρέπει να πάρετε μια απόφαση και να την πάρετε γρήγορα, προτού πληγωθεί κάποιος ανεπανόρθωτα.
Ο Ήλιος σας χαρίζει ενέργεια και φωτίζει τις πλευρές εκείνες που διέφυγαν την προσοχή σας. Μάθετε από τα λάθη σας και μην τα επαναλάβετε.

Πηγή: lifo.gr