Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Καθώς οι μέρες προχωράνε, η ατμόσφαιρα θα γίνεται όλο και πιο ερωτική. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως ο ερωτικός σας στόχος θα είναι ένας και μοναδικός. Το παιχνίδι είναι ευρύτερο και καλά θα κάνετε να το παίξετε διπλωματικά.

Η κατάσταση στο σπίτι εξομαλύνεται χάρη στην Αφροδίτη και οι εντάσεις είναι πλέον πιο αραιές.

 

Ταύρος

Ο πειρασμός να αποδράσετε από την τωρινή σας ρουτίνα είναι μεγάλος, αλλά δεν πρέπει να ενδώσετε ακόμα. Υπάρχουν μια-δυο εκκρεμείς υποθέσεις που συνδυάζουν επαγγελματικά και αισθηματικά, οι οποίες πρέπει να διευθετηθούν άμεσα.

Προσοχή στα λόγια των Καρκίνων σήμερα. Είστε ευάλωτοι στα τερτίπια και τις πονηριές τους. Η ιστορία έχει δείξει πως είστε εύκολος στόχος.

 

Δίδυμος

Η Σελήνη σας ευνοεί σήμερα και αύριο σε επικοινωνιακό επίπεδο. Οτιδήποτε κυνηγήσετε μέσω του διαλόγου και της πολιτισμένης συνεννόησης θα ευοδωθεί χωρίς πολλά πολλά, γι’ αυτό εγκαταλείψτε τις βίαιες και εχθρικές πρακτικές.

Δώστε τη βοήθειά σας σε αυτούς που τη ζητούν και η ευεργεσία σας θα ανταποδοθεί. Ειδικά με τους συγγενείς πρέπει να είστε πολλοί γενναιόδωροι αυτό το διήμερο.

 

Καρκίνος

Έχουμε πει να μην πιέζετε καταστάσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τις υπομένετε χωρίς καν να τις διαπραγματευτείτε. Οι πλανητικές κινήσεις σας δίνουν δυνατά χαρτιά σήμερα σε ό, τι αφορά την διεκδίκηση του συμφέροντός σας. Μην λυγίσετε στο πρώτο εμπόδιο.

Ευχάριστες οι εξελίξεις στα ερωτικά- εκείνος που θέλετε το έλαβε το μήνυμα.

 

Λέων

Χρησιμοποιήστε τα αυτιά σας περισσότερο απ’ ό, τι το στόμα σας. Η σιωπή τώρα είναι χρυσός και η προσοχή στα λόγια των άλλων (ακόμη κι αυτά που λέγονται για πλάκα) επιβεβλημένη.

Η Αφροδίτη ανανεώνει την ερωτική σας ατζέντα και σας απαλλάσσει από περιττά βάρη που καιρό τώρα προσπαθείτε να ξεφορτωθείτε. Ωραία η πολιορκία, αλλά μερικές φορές γίνεται κουραστική.

 

Παρθένος

Τα οικονομικά σας δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση κι αυτό πρέπει να σας απασχολήσει. Ελέγξτε τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας γιατί οι επιρροές που σας ασκούνται ενδέχεται να έχουν μερίδιο ευθύνης.

Δώστε περισσότερη έμφαση στο κοινωνικό σας προφίλ. Μην αποκλείετε κόσμο από καχυποψία- οι σύμμαχοι είναι απαραίτητοι στις δύσκολες εποχές.

 

Ζυγός

Ο Ερμής σας γυρνάει σε ζητήματα και ιστορίες του παρελθόντος, άρα η νοσταλγία είναι ένα συναίσθημα που πρέπει να αναμένετε σήμερα. Μην παρασυρθείτε όμως και μην δοκιμάσετε να ξαναζήσετε ό, τι παρήλθε οριστικά.

Μεγάλη σημασία έχουν οι επαφές σας με παιδιά και ανθρώπους μικρότερης ηλικίας. Επωφεληθείτε από την αύρα της νιότης.

 

Σκορπιός

Οι απρόσμενες επισκέψεις είναι το βασικό χαρακτηριστικό του Σαββατοκύριακου. Άτομα που δεν περιμένετε θα σας κάνουν έκπληξη και πράγματα που είχατε ξεχάσει εντελώς θα κάνουν ένα guest πέρασμα από το μυαλό σας, εφιστώντας σας την προσοχή για κάτι που έρχεται σύντομα.

Μην είστε απότομοι με τον/τη σύντροφό σας. Αυτή την περίοδο χρειάζεται τη στήριξή σας.

 

Τοξότης

Είστε πολυάσχολοι και αυτό το γνωρίζουν όλοι, αλλά είναι ψέμα ότι δεν έχετε χρόνο για συναντήσεις και χαρές. Αποφεύγετε επίτηδες την επαφή με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο και δεν το κάνετε πολύ επιτυχημένα. Εκμεταλλευτείτε τη δυναμική του Δία και αντιμετωπίστε τον φόβο κατά πρόσωπο.

Μια επαγγελματική υπόσχεση θα σας ανάψει φωτιές. Καλύτερα όμως να την αντιμετωπίσετε επιφυλακτικά.

 

Αιγόκερως

Ο ανθρώπινος κλοιός γύρω σας στενεύει αλλά αισθάνεστε πως χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι με τον εαυτό σας. Δεν είναι κακό να διεκδικήσετε τη μοναξιά σας- απλώς εκφράστε την ανάγκη σας ευθέως προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Ζητήματα υγείας μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια αυτές τις μέρες. Ψυχραιμία- δεν πρόκειται για κάτι τρομερό.

 

Υδροχόος

Η πίεση στα ερωτικά πέφτει και τώρα έχετε τη δυνατότητα να σκεφτείτε καθαρά τι πρέπει (και τι θέλετε) να γίνει. Αρκετά όμως με τον αλτρουισμό- δώστε προτεραιότητα στα δικά σας θέλω και όχι στα συναισθήματα όλων των άλλων.

Αινιγματικές κρούσεις από κάποιον Καρκίνο. Μήπως πρόκειται για τον ίδιο Καρκίνο που πριν λίγο καιρό ορκιστήκατε να ξεχάσετε για πάντα;

 

Ιχθύς

Ένα περίεργο σημάδι σας δίνει την αφορμή να αρχίσετε τις προετοιμασίες για κάτι νέο στα ερωτικά. Επιτέλους καταλαβαίνετε ότι η κινητικότητα στα αισθηματικά εξαρτάται κυρίως από σας και δευτερευόντως από την έγκριση των άλλων.

Προσοχή στα πάρε-δώσε με τους Παρθένους. Αυτά τα παιδιά υπόσχονται πολλά με το βλέμμα αλλά διαψεύδουν κάθε προσδοκία με τις πράξεις.

 

 

Πηγή: lifo.gr