current views are: 1

30 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση04:31

Έχεις άστρα… 30 Ιουλίου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (30 Ιουλίου 2012)

Δημοσίευση 04:31’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (30 Ιουλίου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (30 Ιουλίου 2012)
Κριός
Η Σελήνη ενισχύει τη δημιουργικότητά σας, δίνοντάς της πρωτόγνωρες κατευθύνσεις. Θα εκπλαγείτε από τις ικανότητές σας, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε την κατάσταση να σας φοβίσει. Μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά την αλλαγή και θα το κάνετε.
Αμφίρροπη η ερωτική μάχη- φαίνεται πως βρήκατε κάποιον ισάξιο αντίπαλο επιτέλους κι αυτό σας ιντριγκάρει.  

Ταύρος

Ό, τι κι αν κάνετε τώρα η μεγάλη αλλαγή στα ερωτικά έχει ήδη δρομολογηθεί και θα επέλθει άμεσα. Οι βαριές κουβέντες που ανταλλάξατε ας μην είναι όμως ο λόγος για να χάσετε κάποιον οριστικά απ’ τη ζωή σας.
Στενές οι επαφές σας με τους Διδύμους στα επαγγελματικά. Θα συνεργαστείτε χωρίς εντάσεις μετά από μια μακρά περίοδο συνεχών αναταραχών.  

Δίδυμος

Οι συνθήκες σας καλούν να πολεμήσετε στο μέτωπο και δεν υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για να αναβάλετε την υποχρέωσή σας. Ο Άρης σας βοηθάει να λύσετε μια και καλή τις αντιπαλότητες που κράτησαν παραπάνω απ’ όσο έπρεπε.
Νέα αρχή στο χώρο του σπιτιού. Αυτό μπορεί να σημαίνει από μια απλή ανανέωση μέχρι μια ριζική αλλαγή στα πράγματα.  

Καρκίνος

Επιτέλους έχετε το πάνω χέρι και κινείτε τα νήματα τόσο στην κοινωνική όσο και στην ερωτική σας ζωή. Παρόλα τα προνόμια όμως έχετε και μεγάλη ευθύνη. Μη βιαστείτε λοιπόν να καταλογίσετε σε άλλους ένα ενδεχόμενο φιάσκο.
Προβληματισμός στα οικονομικά σας- μια επιλογή που κάνατε πρόσφατα μάλλον δεν αποδίδει όπως περιμένατε.  

Λέων

Η επικοινωνία σας βρίσκεται στα πάνω της, οπότε είναι η κατάλληλη εποχή να προσεγγίσετε τα πρόσωπα που πρέπει, αλλά μια ζωή αποφεύγετε επιμελώς. Τί να κάνουμε, κάποιες υποχρεώσεις δεν μετατίθενται για αργότερα.
Η Αφροδίτη δημιουργεί έλξη ανάμεσα σε σας και κάποιο κοντινό άτομο, που μέχρι πρότινος βλέπατε φιλικά. Η τελική απόφαση είναι δική σας.  

Παρθένος

Σα να ΄χετε πάρει πολλά πράγματα ως δεδομένα τον τελευταίο καιρό. Τίποτα δεν χαρίζεται χωρίς κόστος και τίποτα δεν μένει για πάντα. Επαναπροσδιορίστε παλιές σας σχέσεις και τσεκάρετε σε τι φάση βρίσκονται γιατί μάλλον έχετε χάσει επεισόδια.
Προσοχή στις κινήσεις σας μες στην πόλη σήμερα. Οι πλανήτες σας εγκυμονούν ατυχήματα.  

Ζυγός

Έχει έρθει η ώρα να αλλάξετε στρατηγική στα ερωτικά και να διεκδικήσετε έναν πιο ενεργό ρόλο στο όλο παιχνίδι. Δεν έχετε να χάσετε κάτι, ιδίως αφού η άλλη πλευρά εκτίθεται χωρίς σταματημό.
Ακούστε προσεκτικά τις συμβουλές των μεγαλύτερων σήμερα. Κάτι που σας διαφεύγει θα αποκαλυφθεί τις βραδινές ώρες και θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε ένα συγκεκριμένο θέμα.  

Σκορπιός

Μην προτρέχετε, υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν ξέρετε ακόμη και καλό θα ήταν να τα μάθετε προτού κάνετε κάποια δυναμική κίνηση. Ο Δίας ευνοεί τη μεθοδικότητά σας και βοηθάει ώστε να φτάσουν στα αυτιά σας εκείνες ακριβώς οι πληροφορίες που θα συμπληρώσουν το παζλ.
Υπομονή στα οικογενειακά, κρίση είναι και θα περάσει.  

Τοξότης

Τα ξεσπάσματά σας πάνω στον/στη σύντροφο μπορεί να σας ανακουφίζουν πρόσκαιρα αλλά δημιουργούν πεδίο σύγκρουσης (ακόμη κι αν αυτή δεν έχει εκδηλωθεί ακόμη). Μήπως να βρίσκατε εναλλακτικούς τρόπους εκτόνωσης; Δοκιμάστε το box για παράδειγμα.
Συμβιβασμός στα επαγγελματικά, που όμως καθόλου δεν θα σας χαλάσει. Παίρνετε ουσιαστικά αυτό που θέλετε και δεν κουράζεστε ιδιαίτερα.  

Αιγόκερως

Δεν είναι καλή μέρα για να πιστέψετε στις διαβεβαιώσεις των άλλων πως όλα πάνε καλά. Καλύτερα να διαπιστώσετε με τις δικές σας αισθήσεις πως έχει η κατάσταση γιατί οι γύρω σας έχουν πολλούς λόγους να την ωραιοποιήσουν.
Ο Ερμής προκαλεί συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, με τα οποία δεν είστε απαραίτητα συμφιλιωμένοι.  

Υδροχόος

Τα πράγματα επιτέλους κυλούν αρμονικά. Φαίνεται πως βρήκατε την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά και ο ένας τομέας συμπληρώνει τον άλλον. Αποφύγετε τις ακρότητες (που ούτως ή άλλως δεν συνηθίζετε).
Ένα τηλεφώνημα θα κινητοποιήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση, που θα σας προβληματίσει αλλά δεν θα σας πλήξει. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας λοιπόν.  

Ιχθύς

Ο τομέας του έρωτα και του σεξ είναι ευνοημένος από την Αφροδίτη και σας δίνει πολλές ευκαιρίες απόλαυσης και ξεγνοιασιάς. Τα μόνα εμπόδια είναι αυτά που βάζετε εσείς στον εαυτό σας.
Τέλος ενός κύκλου στα επαγγελματικά. Είστε σίγουροι ότι θέλετε να ξεκινήσει ο καινούργιος τώρα; Λίγη υπομονή πάντως δεν βλάπτει κανέναν.

Πηγή: lifo.gr