Την Εκποίηση Παζάρι Βιβλίου διοργανώνει το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος υπό την Αιγίδα του Δήμου Πατρέων. Στην εκποίηση αυτή πωλούνται Βιβλία που έχουν εκδοθεί τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και που κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων με τιμή έκπτωσης τουλάχιστον 70% η και περισσότερο σε σχέση με την τιμή που είχαν στα βιβλιοπωλεία.

Όλα τα βιβλία πριν εκτεθούν προς πώληση ελέγχονται σχολαστικά από το Σωματείο ώστε να τηρούν τους παραπάνω κανόνες.

Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα barcode με την τελική τιμή πώλησης στην εκποίηση ώστε το κοινό να βλέπει την τιμή που αγοράζει το κάθε βιβλίο.

Η διάρκεια θα είναι μόνο 12 ημέρες και είναι η πρώτη φορά το σωματείο διοργανώνει την εκδήλωση εκτός Αθήνας. Ο Δήμος Πατρέων στήριξε την πρόταση της διεξαγωγής της εκδήλωσης στο λιμάνι της πόλης στον Μόλο Αγίου Νικολάου και το σωματείο την υπολοίησε.

Οι τιμές των βιβλίων είναι απίστευτα χαμηλές και ξεκινούν από 0.50 λεπτά.

Για 12 ημέρες προσφέρονται 180.000 βιβλία - 100 εκδοτικών επιχειρήσεων, λογοτεχνία κλασσική και μοντέρνα, ελληνική και ξένη, ποίηση, παιδικά, κόμικς, άλμπουμς, λευκώματα, βιβλία για μαγειρική, για το αυτοκίνητο κλπ βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.

Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στο ποσό η στην ποσότητα αγοράς και η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Μπορεί να αγοράσει κανείς και ένα μόνο βιβλίο με 0,50 λεπτά.

Μόνο με μια επίσκεψη από κοντά, στην εκποίηση στον Μόλο Αγίου Νικολάου, θα μπορέσει να δεί κανείς και την ποικιλία αλλά και τις απίστευτες τιμές που εκποιούνται τα βιβλία, κάνοντας τα προσιτά ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από τις 5 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ

Σάββατα & Κυριακές από τις 11 το πρωί έως 11 το βράδυ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.esebe.gr

Πηγή: dete.gr
TAGS