current views are: 1

31 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση04:34

Έχεις άστρα… 31 Ιουλίου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (31 Ιουλίου 2012)

Δημοσίευση 04:34’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (31 Ιουλίου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (31 Ιουλίου 2012)
Κριός
Σήμερα ακούμε και δεν μιλάμε. Ο Ερμής σας κάνει επιρρεπείς στην υπερβολή και στις αμετροεπείς διατυπώσεις, οπότε καλύτερα να αυτοπεριοριστείτε (τουλάχιστον για μερικές ώρες).
Πρέπει επιτέλους να δείτε με καλό μάτι τα νέα πρόσωπα της ζωής σας. Μπορεί να μη σας έχουν αποδείξει ακόμα την αξία τους, αλλά οφείλετε να τους δώσετε την ευκαιρία να το κάνουν.  

Ταύρος

Η καλή σας διάθεση ξεκινάει από το πρωί, με την αναγγελία μιας χαρμόσυνης είδησης. Είδατε που τελικά δεν πάνε όλα όσο άσχημα ισχυρίζεστε; Χαρείτε για τον εαυτό σας όσο χαρήκατε και για τους άλλους όλον αυτό τον καιρό.
Στα ερωτικά θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή, μέχρι το αντικείμενο του πόθου σας να έρθει στη φάση που βρίσκεστε κι εσείς.  

Δίδυμος

Μια υπόθεση που σας απασχολεί καιρό, επιτέλους τίθεται υπό συζήτηση από τα άτομα που αφορά άμεσα. Μην υπαναχωρήσετε- εκμεταλλευτείτε το ευνοϊκό επικοινωνιακό ρεύμα του Κρόνου και κάντε ό, τι μπορείτε για να απαλλαχτείτε από το αχρείαστο βάρος.
Εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Η προδοσία “παίζει” πολύ έντονα και δυστυχώς είστε άμεσα εμπλεκόμενοι.  

Καρκίνος

Δεν έμειναν και πολλά να κάνετε στη σχέση αυτή. Η τελεία είναι η μόνη ρεαλιστική επιλογή που απομένει και είτε σας αρέσει, είτε όχι, πρέπει να την βάλετε για να προχωρήσετε μπροστά.
Σε ανέλπιστα καλή τροχιά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Όταν όλοι οι άλλοι λείπουν, η τύχη σας χαμογελάει κλέφτικα.
 
Λέων
Βλέπετε ότι ένα πρόσωπο προσπαθεί συστηματικά να σας απαλλάξει από τον κακό σας εαυτό, αλλά δεν το εκτιμάτε. Συνεχίζετε να φλερτάρετε με τον κίνδυνο και με τα άτομα που τον πρεσβεύουν. Μέχρι πότε θα σας έλκει τόσο η αυτοκαταστροφή;
Ο Δίας σας βοηθάει να πάρετε τις πρωτοβουλίες που αποφεύγατε μέχρι πρότινος και σας εμφανίζει τις επιλογές που είχατε ξεχάσει.  

Παρθένος

Η αυτολύπηση δεν οδηγεί πουθενά και επιτέλους αρχίζετε να το καταλαβαίνετε. Κυνηγήστε ό, τι σας τραβάει την προσοχή και μην υπομένετε παθητικάτα τεκταινόμενα κλαίγοντας τη μοίρα σας. Η Αφροδίτη ενισχύει την κινητικότητά σας (ευτυχώς).
Τα μάτια σας δεκατέσσερα στους κοινωνικούς σας κύκλους γιατί αυτή την εποχή τα φίδια είναι ξύπνια και κυκλοφορούν ελεύθερα.  

Ζυγός

Οι κοντινές σας σχέσεις είναι φορτισμένες σήμερα και μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι η παρούσα κατάσταση δεν οφείλεται σε σας. Παρόλα αυτά μην την πιέσετε παραπάνω απ’ ό, τι αντέχει- κάντε ό, τι μπορείτε για να κατευνάσετε τα πνεύματα.
Μια ενδιαφέρουσα πρόταση σας βάζει σε σκέψεις. Έχετε πάντα υπόψιν ότι η επιτυχία εμπνέει πρώτα απ’ όλα το φθόνο.  

Σκορπιός

Είναι πολλοί σήμερα εκείνοι που θα προσπαθήσουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να σας εκνευρίσουν, αλλά πρέπει να αντισταθείτε. Ο Άρης επικυρώνει με πολύ πρακτικό τρόπο την ανωτερότητά σας στα επαγγελματικά, επομένως δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.
Στο πλαίσιο της οικογένειας οι απαιτήσεις αυξάνονται και ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να της παράσχετε περισσότερα.  

Τοξότης

Η μέρα σας επιφυλάσσει ανέλπιστη διασκέδαση. Ναι, μερικές φορές το γέλιο πηγάζει από εκεί που δεν το περιμένουμε (και κυρίως από τα πρόσωπα που ποτέ πριν δεν μας το ενέπνευσαν).
Έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για νέες ευκαιρίες παντός είδους. Μην περιμένετε να σας παρουσιαστούν ευθέως πάντως γιατί και η δική σας συμβολή παίζει ουσιώδη ρόλο.  

Αιγόκερως

Μην αποκόπτεστε από τον κόσμο, όσο κι αν σας απογοητεύει τελευταία. Οι εξελίξεις τρέχουν ακόμη κι αν δεν τις παρακολουθείτε και ανάμεσά τους υπάρχουν σημαντικά νέα, που με την κατάλληλη επεξεργασία, μπορείτε να αξιοποιήσετε προς το συμφέρον σας.
Σημαντική η συμβολή του Δία στις αποφάσεις σας. Ο χαμένος σας δυναμισμός ανακάμπτει επιτέλους.  

Υδροχόος

Η σωστή επιλογή είναι η ασφαλής επιλογή σήμερα. Έχετε πολλά στο μυαλό σας και οι δυνατότητες φαντάζουν άπειρες, αλλά η πείρα σας έχει διδάξει να αντιμετωπίζετε τα πράγματα με μετριοπάθεια (τουλάχιστον μέχρι να βγάλετε κάποιο αξιόλογο κέρδος από αυτά).
Μια νέα γνωριμία εξελίσσεται πολύ θετικά και δημιουργεί νέα ερωτικά δεδομένα.
 
Ιχθύς
Ένα πρόσωπο σχετικά καινούργιο στη ζωή σας θα σας οδηγήσει σε μερικά χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με το παρόν σας αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό. Η έλξη είναι αναπόφευκτη.
Η Σελήνη επιδρά ιαματικά σε πρόσφατες πληγές. Σιγά σιγά αρχίζετε να ξεχνάτε ό, τι δεν αξίζει να κουβαλήσετε από ‘δω και πέρα.

Πηγή: lifo.gr


σχετικα αρθρα