Ένα αρχαίο σπίτι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν όσα παιδιά δηλώσουν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο "Καλοκαιρινές εξερευνήσεις - Μια βόλτα σε ένα αρχαίο σπίτι".   Πρόκειται για τον δεύτερο κύκλο δράσεων που διοργανώνει το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 6, 13 και 20 Αυγούστου και Πέμπτη 9, 16 και 23 Αυγούστου από 10:00 - 11:30.

Τα παιδιά θα περιηγηθούν στις μόνιμες συλλογές του Μουσείου και θα εξερευνήσουν επιλεγμένα αντικείμενα και χώρους ενός αρχαίου σπιτιού και νοικοκυριού. Η βόλτα στο αρχαίο σπίτι ολοκληρώνεται με εργαστήριο χειροτεχνίας.
Το πρόγραμμα αφορά παιδιά από 9- 12 ετών. 

Info:
Πληροφορίες-Κρατήσεις θέσεων: Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται από την Τετάρτη 1η Αυγούστου και καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, κατά τις ώρες 12:30 έως 13:30 μμ., στο τηλέφωνο 2310-830538.

Τα παιδιά είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους καπέλο και νερό. Να σημειωθεί ότι οι γονείς και οι συνοδοί των παιδιών θα πρέπει να παραμένουν στο χώρο του Μουσείου και, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.