current views are: 1

1 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση04:34

Έχεις άστρα… 1 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (1 Αυγούστου 2012)

Δημοσίευση 04:34’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (1 Αυγούστου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (1 Αυγούστου 2012)
Κριός
Η επίδραση του Ερμή σας προκαλεί την αίσθηση της κόπωσης, ψυχολογικά και σωματικά, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Αποσυρθείτε για λίγο από τη φασαρία και την έντονη κοινωνική ζωή και σκεφτείτε προσεκτικά τι έγινε λάθος.
Ομαλά κινούνται τα ερωτικά σας- οι εντάσεις των προηγούμενων ημερών ανήκουν πια στο παρελθόν και δεν απασχολούν κανέναν.  

Ταύρος

Μη διστάσετε σήμερα να έρθετε σε ευθεία σύγκρουση με τους υπαίτιους της τωρινής, δυσάρεστης κατάστασής σας. Ίσως η ανοχή σας να λειτούργησε ευνοϊκά για την ασυδοσία μερικών τελικά, πράγμα που σημαίνει ότι η στάση σας πρέπει να αλλάξει άμεσα.
Δώστε προσοχή στις συμβουλές των Υδροχόων. Ξέρουν κάτι παραπάνω και πρέπει να τους πιστέψετε.  

Δίδυμος

Σας έχει κολλήσει μια συγκεκριμένη, αρκετά παράτολμη ιδέα και δεν λέει να φύγει απ’ το μυαλό σας. Πάρτε απόφαση ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι καλύτερο να περιμένετε τον έρωτα και όχι να τον κυνηγήσετε και μην προκαλείτε άλλο τη μοίρα σας.
Η Αφροδίτη επιβραβεύει την υπομονή και σας επιφυλάσσει  ξεχωριστές απολαύσεις οσονούπω.  

Καρκίνος

Η απόσταση, τόσο η χρονική όσο και η χιλιομετρική σας έχει βοηθήσει να δείτε τα πράγματα με άλλα μάτια και να αναθεωρήσετε για αρκετές από τις επιλογές σας. Μήπως ήρθε η ώρα να επαναπροσεγγίσετε ένα άτομο που αδικήσατε στο παρελθόν;
Ο Κρόνος βάζει τις οικονομικές προτεραιότητές σας στη σειρά και σας απαλλάσσει από το ανούσιο χάσιμο χρόνου.  

Λέων

Και τι κατάλαβε που σας άφησε; Τώρα εύχεται να μην είχαν αλλάξει τα πράγματα τόσο απότομα και να βρισκόταν ακόμη δίπλα σας. Εσείς όμως έχετε προχωρήσει και δεν πρέπει να ενδώσετε σε οποιαδήποτε πρόταση θέλει να σας γυρίσει πίσω.
Προσοχή στα οικιακά ατυχήματα, καλύτερα να έχετε κάποιον μαζί σας αν θέλετε να ξεκρεμάσετε κουρτίνες ή να καρφώσετε κάτι στον τοίχο.  

Παρθένος

Ο Άρης βρίσκεται μαζί σας και αν τελικά έχετε αποφασίσει να εκμεταλλευτείτε εκείνη την ερωτική ευκαιρία, πρέπει να την εκμεταλλευτείτε τώρα. Διαφορετικά, μπορείτε να την ξεχάσετε οριστικά και να ψάξετε άλλα δέκα χρόνια για κάτι καλό. Έχετε αργήσει ήδη πολύ.
Βελτίωση των επαγγελματικών. Η κατάσταση αποκτά επιτέλους ένα φυσιολογικό ρυθμό.  

Ζυγός

Η επήρεια της Σελήνης σας κάνει τους φιλοσόφους της ημέρας. Τα πράγματα ξαφνικά αποκτούν περισσότερες διαστάσεις και εσείς είστε πρόθυμοι να τις εξερευνήσετε όλες μια προς μια. Διαφωτιστική μέρα, αν μη τι άλλο.
Ένας παλιός φίλος είναι έτοιμος να ζητήσει την πολυπόθητη συγγνώμη. Είστε όμως έτοιμοι να την δεχτείτε χωρίς να την αμφισβητήσετε;  

Σκορπιός

Αν ο σκοπός σας ήταν να τον/την εξοργίσετε τα πάτε πολύ καλά. Ο Άρης μάλιστα πυροδοτεί το κλίμα και (αν συνεχίσετε έτσι) σύντομα θα έχετε έναν ανοιχτό πόλεμο. Αυτό όμως θέλετε και στην πραγματικότητα; Ίσως ήρθε η ώρα να τελειώσετε κάτι πριν σας τελειώσει αυτό.
Χρήσιμη η παρουσία των Διδύμων στη ζωή σας σήμερα- μην την υποτιμήσετε καθόλου.  

Τοξότης

Καλή είναι η φαντασία αλλά πρέπει να σταματήσετε να ζείτε σ’ αυτήν αποκλειστικά. Δώστε λίγη τροφή στην πραγματικότητα, όσο μεγάλες κι αν ήταν οι απογοητεύσεις που ζήσατε τον περασμένο καιρό στα ερωτικά.
Μετά το απόγευμα καλύτερα να μη σηκώνετε πολλά τηλέφωνα- το μόνο που θα πετύχετε είναι η προσθήκη προβλημάτων στα ήδη υπάρχοντα.  

Αιγόκερως

Η παρέα σας έχει αρχίσει να γίνεται ανέλπιστα καλή και δεμένη και αισθάνεστε πως ένα όνειρο ετών εκπληρώνεται με τους όρους και τις προϋποθέσεις που είχατε στο μυαλό σας. Μη βιαστείτε όμως να εμπιστευτείτε τα πάντα σε Ιχθείς και Λέοντες που δεν έχουν κάνει την αρχή.
Διπλό το ερωτικό παιχνίδι σήμερα και οι αναστολές σας μειωμένες… Πολλή προσοχή.  

Υδροχόος

Ο Δίας σας παρέχει το δυναμισμό που απαιτείται για να μείνετε πιστοί στις δεσμεύσεις και στα σχέδιά σας. Κανείς δεν είπε ότι η πορεία θα είναι εύκολη αλλά ο τερματισμός θα σας δικαιώσει.
Κάποιος Καρκίνος σκέφτεται έντονα να γυρίσει σαν το βρεγμένο γατί. Η επιβεβαίωση των προβλέψεών σας δεν αργεί να ‘ρθει.
 
Ιχθύς
Διασκεδάστε περισσότερο και ξοδέψτε λιγότερο χρόνο ανησυχώντας για το τι θα πουν οι άλλοι. Να ξέρετε πάντως πως εκείνοι που σας περιμένουν στη γωνία μια χαρά διασκεδάζουν.
Δώστε θάρρος στον έρωτα. Κανείς δεν θα σας πλησιάσει οικειοθελώς αν συνεχίσετε να είστε απρόσιτοι. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να ρίξετε τα τείχη.    

Πηγή: lifo.gr