Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (2 Αυγούστου 2012)
Κριός
Η έμφαση σήμερα δίνεται στην οικογένεια. Για να αντιμετωπίσετε αλλά και για να προλάβετε εντάσεις που δεν επιθυμεί κανείς, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τον ούριο άνεμο της Αφροδίτης, διατηρώντας ήπιους τόνους παντού.
Θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά- η αρμονία αποκαθίσταται με μια απλή συζήτηση που έπρεπε να ‘χε ήδη γίνει.  

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να κάνετε μια ερωτική επανεκκίνηση. Δεν εννοώ να εγκαταλείψετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, απλώς αλλάξτε τρόπο προσέγγισης και πιάστε όλη την κατάσταση από την αρχή. Δεν είναι καλό να ξεκινάτε προκατειλημμένοι και πρέπει επιτέλους να το καταλάβετε.
Χρησιμοποιήστε και λίγο την πονηριά σας στα επαγγελματικά- υπέρ σας θα βγει.  

Δίδυμος

Έχετε παραμελήσει τον προγραμματισμό σας κι αυτό δεν μπορεί να είναι καλό για τα σχέδιά σας. Είπαμε, καλός ο αυθορμητισμός, αλλά δεν σας συμφέρει να κινείστε εντελώς στα τυφλά.
Ο Άρης σπέρνει τη διχόνοια στις σχέσεις σας με τους κοντινούς φίλους, αλλά έχετε ακόμη τη δύναμη να ανατρέψετε την κατάσταση.  

Καρκίνος

Προς μεγάλη σας έκπληξη ένα συγκεκριμένο άτομο αλλάζει άρδην γνώμη και παίρνει πίσω όλα όσα είπε και σας στεναχώρησαν. Πρέπει να παραμερίσετε το θυμό σας και να εκτιμήσετε τη μεταμέλειά του (κρατώντας βέβαια πάντα μια πισινή).
Άνοδος στα οικονομικά, ο Κρόνος είδε μάλλον με καλό μάτι την αλλαγή πλεύσης σας.  

Λέων

Μην αντιστέκεστε σε ό, τι έχει ήδη δρομολογηθεί. Τζάμπα ο κόπος και η στεναχώρια. Εστιάστε καλύτερα σε ό, τι δυσάρεστο μπορεί ακόμα να ανατραπεί και αξιοποιήστε προς αυτή την κατεύθυνση την πολύτιμη βοήθεια των Διδύμων.
Προσοχή στις δαπάνες σας- δεν σας παίρνει να ξανοίγεστε υπερβολικά. Φυλάξτε τώρα για να έχετε αργότερα.  

Παρθένος

Οι επιρροές που δέχεστε σήμερα από τους Καρκίνους είναι μεγάλες και καθοριστικές για το εγγύς μέλλον. Είναι σημαντικό να μην παρερμηνεύσετε την προσέγγισή τους- ό, τι είναι θερμό δεν είναι απαραίτητα ερωτικό.
Εμφανής η ανανέωση σε κάθε τι παλιό. Έχετε βρει το κλειδί στη διαχρονικότητα κι αυτό είναι ευεργετικό για τις σχέσεις σας.
 
Ζυγός
Η Σελήνη σας προκαλεί να κοιτάξετε το μέλλον στα μάτια, χωρίς φόβο για ό, τι μπορεί να συμβεί. Δεν είναι δυνατό να ελέγχετε τα πάντα- καλύτερα μερικά πράγματα να αφήνονται στην τύχη τους. Πόση ευθύνη μπορεί πια να διαχειριστεί ένας άνθρωπος;
Ενδιαφέρουσες οι ανατροπές στα ερωτικά, η σιγουριά εναλλάσσεται με την αβεβαιότητα διαρκώς.  

Σκορπιός

Κάντε υπομονή και αυτός που επιθυμείτε θα κάνει μόνος του τα σωστά βήματα προς την κατεύθυνσή σας. Δεν έχει νόημα να τον πιέσετε τώρα. Και οι δυο πλευρές χρειάζεστε τον χρόνο σας (η καθεμιά για τους δικούς της λόγους).
Κάντε εκείνο το τηλεφώνημα που φοβάστε. Δεν πρόκειται να ακούσετε κάτι τρομερό έτσι κι αλλιώς.  

Τοξότης

Η κίνηση του Ποσειδώνα έρχεται να επιβεβαιώσει τις αρχικές σας υποψίες σχετικά με ένα πρόσωπο του κύκλου σας. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία την κρίση της σχέσης σας και μην την φορτώσετε με περιττά ξεσπάσματα.
Νέες ευκαιρίες σας περιμένουν στα ερωτικά. Το ερώτημα είναι: Είστε αρκετά τολμηροί για να τις αξιοποιήσετε όπως πρέπει;  

Αιγόκερως

Η μέρα είναι ξεκούραστη και ήρεμη και οι όποιες εντάσεις θα λάβουν χώρα πολύ μακριά για να σας ενοχλήσουν. Αυτή τη στιγμή πρέπει να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να κατασταλάξετε στις απαντήσεις που μερικοί περιμένουν από σας.
Η Αφροδίτη σας θέτει ένα ερωτικό δίλημμα, που παρόλη τη δυσκολία του θα επιδράσει διαφωτιστικά πάνω σας.  

Υδροχόος

Οι αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο είναι πρωτοφανείς και βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Μη βιαστείτε να βγάλετε πορίσματα από τώρα- περιμένετε πρώτα να ωριμάσουν επαρκώς οι συνθήκες.
Ο Πλούτωνας συμβάλλει στην πίεση των επαγγελματικών και ίσως σας κάνει να αισθανθείτε ασφυξία για λίγο. Τα πάντα όμως μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς.  

Ιχθύς

Τα ερωτικά σας σταθεροποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Το απλό φλερτ γίνεται έρωτας και οι μακροχρόνιες συναντήσεις εξελίσσονται σε σχέση. Η μονιμότητα είναι κάτι που χρειάζεστε και πρέπει να διεκδικήσετε με ωριμότητα.
Χαλιναγωγήστε την παρόρμηση σήμερα- ειδικά αν αυτή απειλεί να σας οδηγήσει σε έξοδα οικονομικής φύσης. Ένας αντιπερισπασμός είναι πάντα αποτελεσματικός.

Πηγή: lifo.gr