Το μεγάλο φεστιβάλ της ελληνικής μουσικής «Προσωπικές Διαδρομές» μετά τις 19 συναρπαστικές βραδιές του Ιουλίου 
συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο στον αύλειο χώρο του θεάτρου Badminton με σημαντικούς μουσικούς, όπως ο Γιάννης Σπανός, ο Νότης Μαυρουδής, ο Νίκος Ξυδάκης, η Σαββίνα Γιαννάτου και άλλοι. Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μιχάλης Κουμπιός.  
Το καλοκαίρι του 2012 είναι το τρίτο κατά σειρά καλοκαίρι που το θέατρο Badminton βγάζει τραπεζάκια έξω. Ο αύλειος χώρος του μεταμορφώνεται σε μία όαση δροσιάς για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές.   

Προσωπικότητες από το χώρο της ελληνικής μουσικής ανθολογούν τις προσωπικές τους πορείες. Συνθέτες, τραγουδοποιοί, δημιουργικοί μουσικοί, τραγουδιστές και μουσικά σύνολα που διακρίνονται στην εποχή μας. Ανάμεσά τους και παρουσίες με διεθνείς επιρροές.   

Άλλοι με μεγάλες πορείες, που η αφετηρία τους μπορεί να βρίσκεται και πριν πενήντα χρόνια και άλλοι με μικρότερες διαδρομές στον κόσμο της μουσικής δημιουργίας. Όλοι τους, όμως, είναι μάχιμοι και λάτρεις της σκηνής. Όλοι τους αντλούν το υλικό που θα μας παρουσιάσουν σε αυτές τις μοναδικές συναυλίες, κυρίως από την προσωπική τους δισκογραφία.   

Το πολύχρωμο σύμπαν της ελληνικής μουσικής δημιουργίας σας περιμένει. ...Για να γίνει και το φετινό καλοκαίρι λιγότερο επώδυνο με τα τόσα που μας ταλαιπωρούν.   


Σεπτέμβριος 2012   
4 & 5 Σεπτεμβρίου Νότης Μαυρουδής 
6 Σεπτεμβρίου Ορφέας Περίδης 
7 & 8 Σεπτεμβρίου Μπάμπης Τσέρτος 
11 & 12 Σεπτεμβρίου Γιώργος Καζαντζής 
13 Σεπτεμβρίου Μελίνα Τανάγρη 
14 & 15 Σεπτεμβρίου Νίκος Ξυδάκης 
18 & 19 Σεπτεμβρίου Σαβίνα Γιαννάτου 
20 Σεπτεμβρίου Μελίνα Τανάγρη 
21 & 22 Σεπτεμβρίου Γιάννης Σπανός

πηγή: monopoli.gr

TAGS