Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (3 Αυγούστου) Κριός
Μια προβληματική πλευρά της ερωτικής σας σχέσης κάνει την παρουσία της αισθητή και χρήζει άμεσης καταπολέμησης. Μην αναβάλετε ό, τι μπορεί να λυθεί τώρα γιατί στο μέλλον μπορεί να λείπει όχι μόνο η δύναμη αλλά και η θέληση.
Βελτίωση στον τομέα των οικονομικών και των επαγγελματικών. Η ουδέτερη στάση είναι μια καλή λύση που σας συμφέρει τη δεδομένη στιγμή.  

Ταύρος

Έχθρες από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια αλλά ο Δίας σας δίνει τη δύναμη και τη νηφαλιότητα να τις διαχειριστείτε με μια ωριμότητα που προηγουμένως δεν διαθέτατε. Δείτε το σαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών, που έπρεπε να γίνει.
Ευχάριστη η τροπή των ερωτικών, φαίνεται πως ο στόχος σταδιακά επιτυγχάνεται. Μην επαναπαύεστε όμως ούτε λεπτό.
 
Δίδυμος
Ήρθε η ώρα να υπερασπιστείτε κάποιες από τις επιλογές σας και δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάστε, εφόσον τις κάνατε ενσυνείδητα. Όποιος δεν μπορεί να τις αποδεχτεί, καλύτερα να μη σταθεί στο πλευρό σας.
Η επιθυμία σας για μια ήσυχη ζωή βρίσκεται σε ελπιδοφόρο δρόμο, μιας και οι πλανητικές κινήσεις σας απαλλάσσουν από περιττές εντάσεις.  

Καρκίνος

Μια οικογενειακή δοκιμασία θα σας βάλει σε φιλοσοφικές σκέψεις και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα βγάλετε μερικά πολύτιμα συμπεράσματα για τον εαυτό σας και τον κόσμο εν γένει.
Στα ερωτικά θα χρειαστεί να βάλετε μια άνω τελεία, καθώς η λήξη ενός σημαντικού γεγονότος επιβάλλει μια μικρή περίοδο ανάπαυλας. Η ενεργός δράση δεν αργεί να ξεκινήσει εκ νέου.  

Λέων

Απροσδόκητες εντάσεις επιφυλάσσει ο Ερμής σε μια συνεργασία που μέχρι τώρα κύλησε αρμονικότατα. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, ένας καυγάς μπορεί να είναι πολύ παραγωγικότερος από μια συνεχή συμφωνία.
Προσοχή στα πάρε- δώσε με τους Καρκίνους, κάτι δεν κολλάει στη χημεία σας σήμερα. Μην τους εξάπτετε και όλα θα πάνε καλά.  

Παρθένος

Η συγκυρία είναι τέτοια, που το μυαλό σας κατακλύζεται διαρκώς από πρωτόγνωρες ιδέες, μερικές εκ των οποίων μοιάζουν ακραίες για τα δεδομένα σας. Αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί δίχως περιορισμούς- ο δρόμος θα σας βγάλει σε προνομιακό σημείο.
Τα υπονοούμενα έχουν ιδιαίτερη σημασία στα ερωτικά σας. Μην αφήσετε τίποτα να πέσει κάτω- τα πάντα έχουν τη σημασία τους.  

Ζυγός

Ο Πλούτωνας σήμερα δίνει ξεχωριστή σημασία σε υλικά αντικείμενα της ζωής σας. Οι αναμνήσεις είναι ο κατάλληλος τρόπος για να κατακτήσετε πνευματικά τον στόχο σας, πριν τον κατακτήσετε και πρακτικά. Είναι θέμα χρόνου.
Οι συγκρούσεις στον χώρο εργασίας δεν πρέπει να σας κάνουν εντύπωση. Αφοσιωθείτε στα δικά σας και μη δίνετε αξία σε μικροπρέπειες.  

Σκορπιός

Μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη του ηττημένου. Η μάχη δεν έκρινε τον πόλεμο, γι’ αυτό οφείλετε να είστε σε συνεχή επιφυλακή σε κάθε εμπόλεμο μέτωπο της ζωής σας.
Το αντικείμενο του ερωτικού σας πόθου δεν σταματάει να σας προκαλεί και είναι στο χέρι σας να του απαντήσετε. Προτιμήστε πάντως την ευθύτητα- καλύτερα να μην μένουν μετέωρα τα συναισθήματα.  

Τοξότης

Η Σελήνη ενισχύει την εσωστρέφειά σας και περιορίζει τις κοινωνικές σας επαφές για ένα μικρό τουλάχιστον διάστημα. Είναι καλό να αφοσιώνεστε που και που σε λίγα και καλά πρόσωπα.
Ερωτικές κρούσεις από Κριούς και Ταύρους, για τις οποίες δεν είναι ακόμα σίγουρο αν πρόκειται περί απλού και τυχαίου φλερτ ή πραγματικού ενδιαφέροντος.  

Αιγόκερως

Έχετε εκνευρίσει μερικά άτομα και αυτά δεν θα διστάσουν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους με κάθε πιθανό τρόπο. Μήπως είναι καλύτερα να κάνετε μια εξαίρεση στην αυστηρότητά σας και να ζητήσετε συγγνώμη πριν υποστείτε τις συνέπειες;
Θετική η πορεία των άστρων για τα οικονομικά σας, η πίεση υποχωρεί και πλέον έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων.  

Υδροχόος

Η δουλειά δεν είναι στο μυαλό σας σήμερα κι αυτό ενδεχομένως να προκαλέσει προβλήματα συγκέντρωσης. Ο νους σας τρέχει στα γνωστά ερωτικά μέρη και οι συνεχείς πειρασμοί της Αφροδίτης δεν βοηθούν την κατάσταση. Κόψτε ό, τι δεν λύνεται.
Πρόοδος στις κοινωνικές σας σχέσεις- τελικά το μόνο που χρειαζόσασταν ήταν ένα φιλικό σκούντημα.  

Ιχθύς

Ένας Αιγόκερως σας προκαλεί απίστευτη νευρικότητα που στην παρούσα φάση δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ψύχραιμα. Απομυθοποιήστε τον όμως και λίγο- δεν είναι θεός.
Οι ευθύνες σας χτυπούν το καμπανάκι του κινδύνου και δεν είναι συνετό να τις αγνοήσετε. Δώστε τους την πρέπουσα σημασία και θα ανταμειφθείτε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Πηγή: lifo.gr