Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια (4 - 5 Αυγούστου 2012)
Κριός
Η Σελήνη σας προσφέρει σπουδαία καθοδήγηση όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Αν βρίσκεστε σε δίλημμα ή δεν ξέρετε με ποιόν τρόπο πρέπει να χειριστείτε μια κατάσταση τώρα είναι η στιγμή που η σύγχυση θα διαλυθεί.
Στα ερωτικά, να περιμένετε μερικές εκπλήξεις. Μη νομίζετε πως όλες οι αντιδράσεις είναι προβλέψιμες, ειδικά όταν πρόκειται για άτομα που απορρίψατε.  

Ταύρος

Η ενέργειά σας βρίσκεται σε πολύ δυνατό σημείο, πράγμα που σημαίνει ότι ο δρόμος για την κατάκτηση του ερωτικού στόχου είναι επιτέλους ανοιχτός. Παλέψτε τώρα για ό, τι διεκδικείτε γιατί η καλή σας διάθεση δεν είναι ανεξάντλητη κι αυτό πια το ξέρετε καλά.
Έντονη η χημεία με τους Αιγόκερους σήμερα- το καλύτερο ζώδιο για να συνεργαστείτε.  

Δίδυμος

Η Αφροδίτη σας κάνει δημοφιλείς και αγαπητούς στον κόσμο, γι’ αυτό η σημερινή μέρα σας δίνει την κατάλληλη ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Μια πολύ χρήσιμη επαφή σας περιμένει κάπου ανάμεσα στη δουλειά και στην κοσμική έξοδο.
Εκνευρισμός στα ερωτικά- φαίνεται πως η ζήλεια (όχι απ’ τη μεριά σας) άρχισε να κάνει τις πρώτες της εμφανίσεις.  

Καρκίνος

Εστιάστε στη δουλειά γιατί δεν σας βλέπω καλά. Ίσως πήρατε πολλά ως δεδομένα, ίσως πάλι αφήσατε αρκετά στη μοίρα τους- πάντως η κατάσταση έχει ξεφύγει και πρέπει να τη συμμαζέψετε σύντομα.
Οι τόνοι πέφτουν στα οικογενειακά δράματα και επιτέλους το κεφάλι σας ησυχάζει λίγο μετά από καιρό. Διατηρήστε την κατάσταση έτσι, όσο περνάει απ’ το χέρι σας.
 
Λέων
Η επίδραση του Άρη και της Σελήνης βελτιώνει την επικοινωνιακή σας ικανότητα με ραγδαίο τρόπο. Δεν χρειάζεται να φωνάξετε και να διαμαρτυρηθείτε έντονα σήμερα, να είστε σίγουροι πως η πλευρά σας θα ληφθεί υπόψη, όπως και να ΄χει.
Στα ερωτικά, σας δίνεται ο ρόλος του οδηγού της σχέσης κι αυτός μπορεί να εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους.  

Παρθένος

Μην αφήσετε τους φίλους να εκμεταλλευτούν το χρόνο και την ικανότητά σας στο όνομα της φιλίας σας. Βοηθήστε τους όσο μπορείτε, αλλά μην υποβιβάσετε την αξιοπρέπειά σας για κανένα λόγο.
Η διάκριση της δουλειάς από τα αισθηματικά είναι ζωτικής σημασίας. Μην συγχέετε καταστάσεις ανόμοιες μεταξύ τους γιατί οι επιπτώσεις θα είναι ολέθριες.  

Ζυγός

Προσοχή στα άτομα που σας περιστοιχίζουν σήμερα- δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι όλα θέλουν το καλό σας. Μην περιορίσετε την απόλαυση, απλώς κρατήστε μια πισινή για παν ενδεχόμενο.
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για δεσμεύσεις στον τομέα των ερωτικών. Βολιδοσκοπήστε λίγο ακόμα και λάβετε τις μεγάλες αποφάσεις σας εν καιρώ.  

Σκορπιός

Ο Κρόνος ευνοεί την ομαδικότητα και σας προκαλεί να λάβετε μέρος σε συλλογικές εκδηλώσεις, αναδεικνύοντας το πνεύμα συνεργασίας που σας διακατέχει. Η έκθεση σε πολλά μάτια και συνειδήσεις θα σας χρησιμεύσει περισσότερο από ποτέ.
Σε θετική τροχιά τα ερωτικά σας- καταφέρνετε να κατοχυρώσετε την οικειότητα που επιθυμείτε, θέτοντας παράλληλα τα σωστά όρια.  

Τοξότης

Ο έκτος οίκος της εργασίας και της υγείας χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σας. Μην αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας με τόση αυστηρότητα- κακομάθετέ τον όσο πρέπει για να πάρει ξανά τα πάνω του.
Βελτίωση στα οικονομικά, που σας δίνει μια ανάσα σε ό, τι αφορά τους λογαριασμούς και τις εν γένει υποχρεώσεις σας.  
Αιγόκερως
Η επίδραση του Ερμή σας κάνει περισσότερο παρορμητικούς απ’ ό, τι πρέπει κι αυτό είναι αρκετά επικίνδυνο. Επειδή θα αποπάρετε πολύ κόσμο πάνω στα νεύρα της στιγμής, ετοιμαστείτε να ζητήσετε πολλές συγγνώμες κατόπιν.
Μια περίεργη προσέγγιση στα ερωτικά θα σας βάλει σε πολλές σκέψεις. Μήπως τελικά το target group σας είναι διαφορετικό απ’ ό, τι νομίζατε;  

Υδροχόος

Αποδεικνύετε στον εαυτό σας ότι η αλλαγή δεν είναι απλώς όνειρο, αλλά μπορεί να εξελιχθεί και σε πράξη. Ακόμα κι αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένατε ποιοτικά και μόνο το γεγονός ότι την πετύχατε είναι τεράστιας σημασίας.
Λέμε ναι στους ανθρώπους που ακόμη και την απόρριψη μας τη δίνουν πολιτισμένα και όχι σε εκείνους που κολακεύονται απ’ το ενδιαφέρον μας και μας παίζουν σαν σκυλάκια.  

Ιχθύς

Η επαφή σας με έναν Ζυγό θα σας κάνει να αναθεωρήσετε για τις αξίες και τα πιστεύω μιας ολόκληρης ζωής, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό τη δεδομένη στιγμή. Ο Δίας ούτως ή άλλως ευνοεί την αλλαγή σκοπιάς, άρα το timing είναι ιδανικό.
Προσοχή στα άτομα που υπόσχονται πολλά. Κατά 90 % δεν εννοούν ούτε τα μισά απ’ όσα λένε.

Πηγή: lifo.gr