current views are: 1

5 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση06:58

Έχεις άστρα… το ζώδιο του Ζυγού

Ζώδιο του αέρα, θετικό, παρορμητικό με κυβερνήτη τον πλανήτη Αφροδίτη. Οι λέξεις που σε χαρακτηρίζουν είναι αρμονία, αισθητική, ειρήνη.

Δημοσίευση 06:58’
αρθρο-newpost

Ζώδιο του αέρα, θετικό, παρορμητικό με κυβερνήτη τον πλανήτη Αφροδίτη. Οι λέξεις που σε χαρακτηρίζουν είναι αρμονία, αισθητική, ειρήνη.

Ζώδιο του αέρα, θετικό, παρορμητικό με κυβερνήτη τον πλανήτη Αφροδίτη. Οι λέξεις που σε χαρακτηρίζουν είναι αρμονία, αισθητική, ειρήνη. Είσαι σκεπτικίστρια, αυθόρμητη, ευαίσθητη, βολική, συνεργάσιμη,διστακτική, ρομαντική,  έχεις φωτεινό πνεύμα, ανάγκη από συντροφιά και ενθάρρυνση. Μισείς τη βία και την αδικία και σπάνια λες όχι επειδή φοβάσαι τις αντιδράσεις των άλλων. Η αγάπη γι’ αυτούς είναι συμπλήρωμα και όχι η ολοκλήρωσή σου.

Αγαπάς την κολακεία, το 
χαμόγελο και την καλή διάθεση. Έχεις πολλά ταλέντα αλλά πρώτα πρέπει να πειστείς η ίδια γι’ αυτά. Λατρεύεις το όμορφο ντύσιμο και την ωραία διακόσμηση στο σπίτι και στη δουλειά. Πολλές φορές είσαι ανίκανη να καταλάβεις τα προβλήματα των άλλων για τον απλό λόγο ότι σου αρέσει όλα να τα ωραιοποιείς.

Κοινωνική και συναισθηματική ζωή


‘Έχεις άψογη συμπεριφορά, είσαι ευγενική,κοινωνική, ενθουσιώδης και ζητάς την παρότρυνση των άλλων πριν πράξεις.

Έχεις καλούς φίλους και πολλές γνωριμίες. Αγαπάς τις παρέες που σεκολακεύουν, σε ενθαρρύνουν και έχεις μαζί τους κοινές ιδέες. Σου αρέσει να έχεις θαυμαστές και ασχολείσαι με όλους για να μην απογοητεύσεις κανέναν. Αγαπάς τη φινέτσα, τους ανθρώπους που είναι πρόσχαροι και αντιπαθείς τον εγωισμό, τις αντιθέσεις και τις σκηνές ζήλιας. Ακόμα και όταν παντρεύεσαι για ψυχολογικούς λόγους, συνεχίζεις να αναζητάς το άπιαστο όνειρο και την ανεξαρτησία.

Σταδιοδρομία

Στην εργασία σου ζητάς την αρμονία, είσαι συνεργάσιμη, χαρούμενη και επικοινωνιακή. Ασχολείσαι με τον καλλιτεχνικό κλάδο, τις πνευματικές εργασίες ή τις επιχειρήσεις. Δεν διαχειρίζεσαι σωστά το χρήμα και πολλές φορές αγοράζεις πράγματα που αποδεικνύονται άχρηστα.

Χόμπι

Αγαπάς τα θεάματα, το φλερτ, τη διασκέδαση, τις συγκεντρώσεις

Πηγή: missbloom.gr