current views are: 1

6 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση04:40

Έχεις άστρα… 6 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (6 Αυγούστου 2012)

Δημοσίευση 04:40’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (6 Αυγούστου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (6 Αυγούστου 2012) Κριός
Ο Ουρανός προκαλεί ένα σερί εκπλήξεων στο ζώδιό σας, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ευχάριστες. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας προστατεύονται, αλλά τα ερωτικά μένουν ευάλωτα στη ρευστότητα της εποχής. Είναι στο χέρι σας να τα σταθεροποιήσετε.
Αν σκέφτεστε να κάνετε μια τελευταία προσέγγιση (ακόμα και σε πρόσωπο απ’ τα παλιά) είναι η σωστή στιγμή για να την κάνετε.  

Ταύρος

Μια απρόσμενη συνάντηση σας δίνει ελπίδες, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι συνετό να βασιστείτε σ’ αυτές. Η Αφροδίτη εγκαινιάζει νέα ερωτικά μονοπάτια στη ζωή σας, οπότε θα ήταν καλύτερο να απομακρυνθείτε από τους πεπατημένους δρόμους του παρελθόντος, όσο κολλημένοι κι αν είστε σ’ αυτούς.
Προσοχή στους Καρκίνους σήμερα- δεν σας βλέπουν με καλό μάτι.  

Δίδυμος

Η Σελήνη ενισχύει τις ανησυχίες σας για τους φίλους και την οικογένεια και αποκαλύπτει μερικά προβλήματα που δεν είχατε αντιληφθεί προηγουμένως. Δείξτε ψυχραιμία και μην προδώσετε τα ευάλωτα σημεία σας σε κακοπροαίρετους.
Ομαλότητα στα ερωτικά σας- επιτέλους οι μεθοδεύσεις σας πιάνουν τόπο και σας απαλλάσσουν από άχαρους καυγάδες και εντάσεις.  

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για την πραγματοποίηση όλων εκείνων των συνεννοήσεων που αποφεύγατε το τελευταίο διάστημα. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα παίρνει τα πάνω της και σας τοποθετεί στην κορυφή του παιχνιδιού.
Η ατμόσφαιρα γίνεται πολύ απότομα ρομαντική, γι’ αυτό κι εσείς πρέπει να προετοιμαστείτε από νωρίς. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε στενότερα τον στόχο σας.  

Λέων

Οι πειρασμοί του Άρη είναι σήμερα πολλοί και θα σας δελεάσουν να παρατήσετε τις ευθύνες σας για χάρη της απόλαυσης. Είναι ανάγκη όμως να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να μην δείξετε αδυναμία χαρακτήρα. Υπάρχει κάποιος που σας παρακολουθεί στενά και περιμένει ένα σας στραβοπάτημα.
Επιτυχία στα ερωτικά- η παρουσία σας γίνεται αντιληπτή από αυτόν που θέλετε.  

Παρθένος

Προσοχή Παρθένοι, γιατί μου φαίνεται πως αρχίζετε να μπερδεύετε τις προτεραιότητές σας. Τί είναι άραγε σημαντικότερο, η εικόνα που έχει ο κόσμος για σας ή η δική σας στάση απέναντι στη ζωή; Μην πέφτετε θύματα της ματαιοδοξίας σας.
Κάποιο ζώδιο του αέρα βρίσκεται πολύ κοντά σας και δεν τολμάει να σας διεκδικήσει. Μήπως να το βοηθούσατε λίγο ;  

Ζυγός

Ιδέες και υποθέσεις για την επαγγελματική σας ανέλιξη περνούν σήμερα από το μυαλό σας, μετά από μια ενδιαφέρουσα κρούση που σας γίνεται εμμέσως. Δεν είναι ανάγκη να περιμένετε μέχρι το Σεπτέμβρη, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.
Ενδεχομένως να ‘χετε παραμελήσει κάποιους φίλους για χάρη του συντρόφου σας. Διευθετήστε την κατάσταση.  

Σκορπιός

Ο Δίας σας βοηθάει να απελευθερωθείτε από ορισμένα ταμπού και να απολαύσετε τις ερωτικές προοπτικές που σας ανοίγονται, σε όλο τους το μεγαλείο. Μόνο εσείς ξέρετε μέχρι που θέλετε να φτάσετε.
Εντάσεις στο περιβάλλον σας, που οφείλονται σε ένα τυχαίο περιστατικό. Ως οι πιο ψύχραιμοι, οφείλετε να παίξετε το ρόλο του ειρηνοποιού.                                                                                                                                 

Τοξότης

Η θέση του Ερμή έχει ως αποτέλεσμα την ελαττωματική επικοινωνία. Οι λέξεις δεν θα βγουν όπως τις σκέφτεστε, τα συναισθήματα δεν θα εκφραστούν ακριβώς όπως τα νιώθετε και γενικά θα επικρατήσει μια σύγχυση (ευτυχώς όχι για πολύ).
Η προσέγγιση ενός Λέοντα γίνεται πλέον άκρως τολμηρή. Είναι ώρα να αρχίσετε να ανταποκρίνεστε, είτε θετικά είτε αρνητικά.  

Αιγόκερως

Η μέρα προσφέρεται για ξεκούραση και το άτομο που βρίσκεται δίπλα σας θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε κάθε ανησυχία και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Βρίσκεστε σε ερωτική υπερδιέγερση και καλά θα κάνετε να ικανοποιήσετε τώρα τις ανάγκες σας (για να μην κλαίγεστε ύστερα).
Τα οικονομικά σταθεροποιούνται μετά από πολύ καιρό.  

Υδροχόος

Αποδεχτείτε τα πράγματα και τους ανθρώπους ως έχουν (συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου σας του εαυτού) και μην αλλοιώνετε την πραγματικότητα, αν δεν σας βολεύει. Όποιος αδυνατεί να σας εκτιμήσει γι’ αυτό που είστε καλύτερα να μείνει στο παρελθόν σας οριστικά.
Μήπως η νέα στάση ζωής οδηγεί μοιραία και σε επαγγελματικές αλλαγές;  

Ιχθύς

Ο Κρόνος συνεκτιμά τον προσωπικό σας κόπο και την αξία των συνεργατών σας και σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον επαγγελματικό σας στόχο. Μην τα παρατήσετε για κανέναν λόγο τώρα- βρίσκεστε πολύ κοντά.
Ο/Η σύντροφος έχει διαρκώς ανάγκη να τον/την επιβεβαιώνετε. Μην του/της χαλάτε το χατίρι αυτές τις μέρες.

Πηγή: lifo.gr