Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (7 Αυγούστου 2012)
Κριός
Η Σελήνη ευνοεί τον κοινωνικό σας κύκλο και σας βοηθάει να απολαύσετε όλες του τις εκδηλώσεις χωρίς έγνοιες και δεύτερες σκέψεις. Ο καιρός που το φλερτ σας κράταγε πίσω από κάθε event λόγω ζήλειας έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα ξέρετε μέχρι που μπορεί να σας επηρεάζει.
Προσοχή στα οικονομικά- προμηνύονται ατασθαλίες.  

Ταύρος

Είναι καλή εποχή να επιδιώξετε νέες γνωριμίες, πέρα από τα τετριμμένα. Οι καιροί αλλάζουν και εσείς εξελίσσεστε μαζί τους- είναι λογικό λοιπόν να μεταβάλλονται και οι ανάγκες σας παράλληλα.
Η Αφροδίτη είναι υπεύθυνη για το σημερινό ερωτικό παιχνίδι, το οποίο σε ορισμένες φάσεις του μπορεί να σας φανεί άδικο. Ζήστε το, για όσο πάει.  

Δίδυμος

Συνειδητοποιείτε σήμερα, χάρη στη διαφωτιστική επίδραση του Κρόνου, ότι τον τελευταίο καιρό είχατε αφήσει πολλά πράγματα στην τύχη τους κι αυτό ίσως σας κοστίσει. Δεν είναι αργά να κάνετε στροφή και να συμπληρώσετε τα κενά.
Αξιοποιήστε το ρεύμα που έχετε στα ερωτικά, για να προσεγγίσετε εκείνο το άτομο που μια ζωή σας ιντριγκάρει.  

Καρκίνος

Ανταποδώστε τις ευεργεσίες του κόσμου (κυρίως των Ιχθύων), κάνοντας ό, τι περνάει από το χέρι σας για να βοηθήσετε όσους περνούν δύσκολα. Η καρμικότητα αυτής της διαδικασίας θα σας γίνει εν καιρώ αντιληπτή, όταν το καλό θα επιστρέψει σε σας.
Μην πείτε όχι σε νέους τρόπους σεξουαλικής επικοινωνίας- εξερευνήστε προτού απορρίψετε.  

Λέων

Όσο κι αν προσπαθήσετε να συγκρατήσετε την επιθυμία για εκδίκηση, ο Άρης σας ωθεί σ’ αυτή την αναπόφευκτη έκρηξη, οπότε το βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας είναι η σύγκρουση. Τουλάχιστον μη χάσετε το δίκιο σας, είτε πρόκειται για επαγγελματικό είτε για ερωτικό θέμα.
Η οικογένεια σας καλεί με χίλιους τρόπους- πρέπει να ανταποκριθείτε.  

Παρθένος

Καλή μέρα για ρομαντικές αποδράσεις, ακόμη κι αν αυτές γίνονται στο στενό πλαίσιο της πόλης. Μια βόλτα από το σπίτι μέχρι το ιστορικό κέντρο μπορεί να μη φαντάζει εντυπωσιακή, αλλά έχει τη δύναμη να σας εκτοξεύσει ψυχολογικά.
Προσοχή στους Σκορπιούς σήμερα. Η κυκλοθυμία τους έχει εσάς ως βασικούς της δέκτες.  

Ζυγός

Αυτό που χρειάζεστε περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο τώρα είναι συναισθηματική σταθερότητα και ο Δίας σας έχει διαμορφώσει το ιδανικό μονοπάτι προς αυτή. Αποφύγετε τους αβέβαιους δρόμους στους οποίους καταλήγετε συνήθως (ξέρετε τι εννοώ) και απευθυνθείτε στην ασφαλή αγκαλιά των φίλων και της οικογένειας.
Τεντώστε τα αυτιά σας και ακούστε τον Αιγόκερω που σας καλεί.  

Σκορπιός

Τα επαγγελματικά θα σας βάλουν σε έντονες σκέψεις σήμερα και ο προβληματισμός σας μάλλον θα επεκταθεί τόσο όσο χρειάζεται για να επηρεάσει και τα προσωπικά σας. Μήπως τελικά οι δυο τομείς συνδέονται περισσότερο απ’ ό, τι νομίζετε;
Στην αδιαφορία απαντάμε με ακόμη μεγαλύτερη αδιαφορία. Διαψεύστε αυτόν που νομίζει ότι είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού.  

Τοξότης

Ο Ήλιος δίνει στη σκέψη σας την απαιτούμενη διαύγεια για να προσπεράσει τους χαζούς καυγάδες του πρόσφατου παρελθόντος και να εξερευνήσει τις αληθινές προοπτικές του μέλλοντος.
Ίσως η απόσταση να είναι αυτό που χρειάζονται τώρα τα ερωτικά σας. Όσο κι αν πονάει, δοκιμάστε την τουλάχιστον μέχρι να δείτε τα πρώτα αποτελέσματα.  

Αιγόκερως

Οι πλανητικές κινήσεις σας προκαλούν έντονα συναισθήματα χαράς και ξεγνοιασιάς, που- ας μη γελιόμαστε- σας έλειπαν εδώ και πολύ καιρό. Μην αφήσετε όμως τη χαρά να εξελιχθείς ε χαζομάρα γιατί δεν είναι λίγοι αυτοί που καιροφυλακτούν δίπλα σας.
Προσοχή στο τι λέτε και πως το διατυπώνετε. Έχετε μια έμφυτη κλίση στην υπερβολή και πρέπει να την αποφύγετε, έστω τώρα.  

Υδροχόος

Η αράχνη πρώτα υφαίνει τον ιστό της και μετά εγκλωβίζει τα θύματά της. Δεν γίνεται να αιχμαλωτίσετε το ερωτικό σας αντικείμενο, χωρίς πρώτα να κάνετε την κατάλληλη πρακτική και συναισθηματική προεργασία.
Η μέρα ευνοεί τις νέες ερωτικές εμπειρίες, που μπορεί και να είναι σύντομες και χωρίς σημασία. Αυτό δε σημαίνει πως απαγορεύεται να τις απολαύσετε.  

Ιχθύς

Τα οικονομικά σας υφίστανται μια πολύ θετική αναβάθμιση και αυτό θα επηρεάσει όχι μόνο την πρακτική πλευρά της ζωής σας αλλά και την ψυχολογία σας. Εκμεταλλευτείτε τη θέση του Άρη για να ανακόψετε την πορεία εκείνων που σπεύδουν να σαμποτάρουν την πρόοδό σας.
Οι Υδροχόοι είναι σύμμαχοί σας σήμερα- μη φοβηθείτε να τους εμπιστευτείτε.  

Πηγή: lifo.gr