Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (8 Αυγούστου 2012). Κριός
Η θέση των πλανητών σας ευνοεί την αυτογνωσία σας και σας ωριμάζει απότομα. Πράγματα που προηγουμένως φαίνονταν ακατανόητα, τώρα γίνονται αντιληπτά και ό, τι αφορά στο παρελθόν σας προβληματίζει ολοένα και λιγότερο.
Η αλλαγή στα ερωτικά είναι κάτι που πρέπει να περιμένετε. Ετοιμαστείτε να πείτε αντίο σε έναν έρωτα που δεν ευοδώθηκε ποτέ.
 
Ταύρος
Πολλές φορές χάνουμε τον χρόνο μας περιμένοντας κάποιον, για τον οποίο δεν έχουμε καμία εγγύηση- απλά επειδή μας αρέσει να ελπίζουμε. Η Αφροδίτη σας βγάζει από αυτό το λούκι και σας τοποθετεί στον χάρτη της ενεργού διεκδίκησης. Οι ευκαιρίες πλέον είναι άφθονες.
Προσοχή στα οικονομικά. Δυο- τρεις κακές κινήσεις είναι αρκετές για να φέρουν τη συμφορά.
 
Δίδυμος
Η Σελήνη σας καλεί να στραφείτε στους φίλους αυτές τις μέρες. Η μοναξιά δεν είναι σωστή επιλογή, ιδίως υπό την παρούσα συναισθηματική σας κατάσταση. Οι Αιγόκεροι σας βοηθούν να ξεδιαλύνετε τα πράγματα μέσα από μια οπτική που δεν σας είχε περάσει απ’ το μυαλό.
Επικοινωνήστε με έναν συγγενή που σας λείπει- τώρα είναι η στιγμή της επαναπροσέγγισης.
 
Καρκίνος
Ο δέκατος οίκος, του κοινωνικού στάτους και της φήμης, δέχεται ένα ισχυρό πλήγμα και πρέπει χωρίς χρονοτριβή να κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να αναστρέψετε την κατάσταση. Κάποιο πολύ κοντινό σας πρόσωπο έχει μεγάλη ευθύνη.
Σε καλή τροχιά τα ερωτικά. Επιτέλους παρακάμπτετε τις ατυχείς γνωριμίες και καταλήγετε στο ιδανικό (για την ώρα) πρόσωπο.
 
Λέων
Ίσως χρειαστείτε την βοήθεια των άλλων για να επιτύχετε τους στόχους σας σήμερα. Δεν είναι ανάγκη να γίνετε φορτικοί, απευθυνθείτε στο σωστό πρόσωπο τη σωστή στιγμή.
Αποφύγετε τις λογομαχίες και τις γενικότερες εντάσεις με τους Υδροχόους γιατί δυστυχώς έχουν το πάνω χέρι. Καλύτερα να περιμένετε λίγες μέρες, παρά να χάσετε το δίκιο σας χωρίς λόγο.
 
Παρθένος
Τα χιλιόμετρα δεν σας σώζουν από την άβολη στιγμή της ερωτικής εξομολόγησης (είτε την κάνετε εσείς σε κάποιον, είτε κάποιος άλλος σε σας). Προετοιμαστείτε κατάλληλα για κάθε είδους αντίδραση και εκμεταλλευτείτε τη δυναμική του Δία για να ξεκαθαρίσετε μια και καλή την κατάσταση.
Οι φίλοι ίσως σας ζητήσουν το λόγο για ένα περιστατικό- μην τους αποπάρετε κατευθείαν.
 
Ζυγός
Σήμερα αισθάνεστε πιο “κλειστοί” απ’ ό, τι τις προηγούμενες μέρες και σ’ αυτό ενδεχομένως να συμβάλει μια πρόσφατη απογοήτευση που βιώσατε. Σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας και να κατασταλάξετε στο τι ακριβώς ζητάτε. Μην την αφήσετε ανεκμετάλλευτη.
Ενδιαφέρουσες ερωτικές κρούσεις από κάποιον μικρότερο.
 
Σκορπιός
Μην πιέζετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά-αν το θέλει, θα έρθει σε σας χωρίς καν να του το προτείνετε. Μερικά πράγματα είναι καλύτερο να τα αφήνουμε να κυλάνε μόνα τους για να μην κάνουμε λάθος.
Θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά. Μπορούμε να πούμε ότι εσείς κοιμάστε και  η τύχη σας δουλεύει (με μια μικρή βοήθεια από τον Ερμή).
 
Τοξότης
Η επίδραση του Άρη φέρνει ένα μικρό χάος στα ερωτικά. Η κατάσταση μπλέκεται κι εσείς δεν ξέρετε τι να πιστέψετε και πως να αντιδράσετε. Ίσως η καλύτερη επιλογή στην παρούσα φάση να είναι η απάθεια. Περιμένετε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Μια συμφιλίωση σας περιμένει στα φιλικά ή στα οικογενειακά, την οποία περιμένατε εδώ και πολύ καιρό.

Αιγόκερως
Η Σελήνη επηρεάζει τις σημαντικές αποφάσεις σας θετικά. Μην αναβάλετε λοιπόν τίποτα για αύριο- ό, τι είναι να κριθεί, ας κριθεί σήμερα που ο άνεμος είναι ούριος και οι παρεμβολές ελάχιστες.
Προσοχή στα καλέσματα των Κριών, ειδικά αν είναι ερωτικά. Μάλλον δεν είστε έτοιμοι γι’ αυτό που έχουν στο μυαλό τους.
 
Υδροχόος
Ειλικρινά Υδροχόοι, δεν σας έχει κουράσει αυτό το ερωτικό τέλμα; Κάντε κάτι άμεσα, ακόμη κι αν είναι λάθος! Ο Δίας σας προστατεύει ακόμη και τώρα που δεν είναι όλα ρόδινα, οπότε μην περιμένετε άλλο κάποιο θεόσταλτο σημάδι.
Αν κανονίζετε κάποιο ταξίδι, δείξτε ιδιαίτερη επιμέλεια στα διαδικαστικά και προς θεού, μην τα αναθέσετε σε κάποιον άλλο.
 
Ιχθύς
Οι πλανήτες σας, σας κάνουν τελειομανείς σήμερα, γεγονός που ίσως επιφέρει συγκρούσεις με τους ανθρώπους του κύκλου σας. Δεν σας λέω να συμβιβάζεστε με το μέτριο, αλλά μην ψάχνετε πια σε όλους ψεγάδια!
Η διαίσθησή σας ενισχύεται και μπορείτε (για πόσο ακόμα άραγε;) να πιάνετε στον αέρα και την παραμικρή ερωτική/σεξουαλική υπόνοια.
 
Πηγή: lifo.gr