Σε διπλό ταμπλό θα «χτυπήσουν» ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου, αφού εκτός από την πολιτική κωμωδία «Βαλ’ τον υπουργό στην πρίζα», θα παρουσιάσουν στο θεατρόφιλο κοινό και το «Άντρες έτοιμοι για όλα». Η δεύτερη νέα κωμωδία του συγγραφικού διδύμου, βασίζεται στις επιτυχημένες ταινίες «Full Monty» (1997) και στο «Ladies Night» των Stephen Sinclair- Anthony McCarten.

H παράσταση θα παρουσιάζεται στην θεατρική σκηνή «Λαμπέτη», από τα τέλη Οκτωβρίου, ενώ το πρωταγωνιστικό cast αποτελείται από παλιούς και νέους γνώριμους.
 

Όλα διαδραματίζονται σε μία επαρχιακή πόλη, όπου μία αντροπαρέα δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα. Έτσι, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Θανάση Ευθυμιάδη), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ.

Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη).

Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους.

πηγή: citypress.gr