Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (9 Αυγούστου 2012)
Κριός
Οι σημερινές συγκυρίες σας ξυπνούν μνήμες και προκαλούν έντονη ευαισθησία. Δεν είναι κακό να ξαναθυμηθείτε μερικά συναισθήματα, αλλά από την άλλη δεν συνιστώ να αφεθείτε ολοκληρωτικά σ’ αυτά. Η αυτοσυγκράτησή σας παίζει κομβικό ρόλο τώρα.
Υπομονή στα ερωτικά, η Αφροδίτη σας προετοιμάζει για κάτι πολύ καλό και πολύ μεγάλο για τα μέχρι τώρα δεδομένα σας.  

Ταύρος

Έχετε αφήσει κάποια πρόσωπα ανεξέλεγκτα και τώρα κινδυνεύετε να λουστείτε τις συνέπειες. Πρέπει να θέσετε τους όρους και τους περιορισμούς σας προτού να είναι αργά και χωρίς να χαριστείτε σε κανέναν. Το δικό σας συμφέρον διακυβεύεται στο κάτω κάτω.
Προσοχή στα θέματα υγείας, μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας. Έχετε πιέσει υπερβολικά τον εαυτό σας.
 
Δίδυμος
Ο δωδέκατος οίκος, της μοναξιάς και των μυστικών δέχεται πλήγμα, επομένως είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε παραβίαση της ιδιωτικής σας ζωής. Ανακόψτε τη φόρα που έχουν πάρει ορισμένοι και μοιραστείτε τον εαυτό σας μόνο με εκείνους που εμπιστεύεστε.
Σημαντικές οι εξελίξεις στα ερωτικά σήμερα- επιτέλους το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αφήνει τα υπονοούμενα και μιλάει ευθέως.  

Καρκίνος

Η διορατικότητα που σας χαρίζει ο Κρόνος, σας επιτρέπει να εξετάσετε κάποιες καταστάσεις πριν καν έρθουν στη ζωή σας κι αυτή η δυνατότητα θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.
Δώστε τη βοήθειά σας σε όποιον τη ζητήσει αλλά μη γίνετε και χαλί να σας πατήσουν. Το μέτρο και η τήρησή του θα σας απασχολήσουν αρκετά σήμερα.  

Λέων

Νιώθετε πως όλοι σας πιέζουν να περάσετε καλά, όμως παρόλα αυτά εσείς αδυνατείτε; Η Σελήνη σας βοηθάει να βρείτε την λύση σ’ αυτή την προβληματική κατάσταση και κάτι μου λέει πως ο σωστός δρόμος είναι αυτός που οδηγεί μέσα σας. Μην αφήνετε τον κόσμο να σας πει πως πρέπει να αισθάνεστε.
Ένα οικονομικό πρόβλημα ενδέχεται να ανακύψει σήμερα.  

Παρθένος

Για κάποιο λόγο έχετε εθιστεί στην διαρκή αναζήτηση και δεν μπαίνετε στον κόπο να κοιτάξετε δίπλα σας. Μήπως αυτό που ζητάτε βρίσκεται τόσο κοντά που το θεωρείτε δεδομένο; Δώστε του μια ευκαιρία και ίσως σας εκπλήξει.
Θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας- επιτέλους παίρνετε τα χρήματα που περιμένατε στα χέρια σας.  

Ζυγός

Η θέση της Σελήνης σας κάνει λίγο δύστροπους σήμερα, οπότε προσοχή στα πάρε- δώσε σας με τα άτομα που συνήθως σας εκνευρίζουν. Δεν σας συμφέρει να ανοίξετε κι άλλα μέτωπα.
Αντιμετωπίστε τις συναισθηματικές σας ανάγκες με μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Μην τις απωθείτε και μην τις καταπιέζετε, μπείτε στο παιχνίδι ακόμα κι αν κάνετε κάποιο λάθος.  

Σκορπιός

Επιτέλους καταλαβαίνετε (και σ’ αυτή την αποκάλυψη συμβάλλει καθοριστικά και ένας Ιχθύς) πως ο δρόμος στον οποίο βαδίζετε δεν πρόκειται να σας φέρει την επιτυχία που ζητάτε. Θέλει κουράγιο αλλά πρέπει να αλλάξετε πλάνο.
Μια ενδιαφέρουσα ερωτική πρόταση θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη συναισθηματική δέσμευση.  

Τοξότης

Έχετε σκεφτεί καθόλου πως αυτός που σας την “μπαίνει” διαρκώς μπορεί τελικά να ενδιαφέρεται ερωτικά; Η ειρωνεία και η καυστικότητα είναι μια αντίστροφη μέθοδος για να εκφράσει κανείς το έντονο πάθος του χωρίς να προδοθεί.
Κάντε κράτει στα οικονομικά γιατί σε λίγες μέρες θα αισθανθείτε έντονη την ανάγκη να ξοδέψετε.  

Αιγόκερως

Μην αρνείστε τη συμβολή των άλλων στην ευτυχία σας- δεν είστε μόνοι σ’ αυτό το παιχνίδι. Το τοπίο σύγκρουσης που δημιουργεί ο Άρης θα ανατραπεί μόνο μέσω της κοινής λογικής.
Ένα τυχαίο περιστατικό θα σας θυμίσει (γιατί φαίνεται να το ‘χετε ξεχάσει) τον λόγο που μερικά πρόσωπα σας συντροφεύουν εδώ και πολλά χρόνια αδιαμαρτύρητα.  

Υδροχόος

Μήπως το παιχνίδι άρχισε να γυρίζει υπέρ σας; Φαίνεται πως αυτός που κάποτε κυνηγούσατε σαν μανιακοί ενοχλήθηκε απ’ την ξαφνική αδιαφορία σας και τώρα ανέλαβε αυτός τον ρόλο του διώκτη. Απολαύστε την ανέλπιστη αλλαγή όσο μπορείτε.
Προσοχή στην οργάνωση του σπιτιού. Μη χάνετε πράγματα που μπορεί να σας χρειαστούν σε λίγο.
 
Ιχθύς
Η αρμονία των πλανητών σας δίνει την τέλεια ευκαιρία σήμερα να εξερευνήσετε τα ταλέντα σας. Μην περιορίζεστε και μην αυτολογοκρίνεστε- εκδηλωθείτε χωρίς φόβο και αυτή η πρακτική θα ευνοήσει άμεσα ακόμη και τα ερωτικά σας.
Μια άχαρη υποχρέωση θα σας χτυπήσει την πόρτα και όσο πιο γρήγορα την εκτελέσετε τόσο το καλύτερο.

Πηγή: lifo.gr